Şimdi Ara

Yeni mahalleden altindaga gidebilirmiyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yasim 14 ankarayi fazla bilmiyorum yenimahalle demet evlerden altindaga dolmusla kaybolmadan gide bilirmiyim kaybolmak istemiyorum altindag stadina gidicem yardimlarinizi bekliyorum abilerim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eti Maksimus kullanıcısına yanıt
    altındağ satdı nerde bilmiyorum altındağ çok geniş biyer altındağın içinde tam olarak nerede benim oturduğum tarafta değil galiba
  • Abi dolmuscuya desem beni indirirmi stadin orda abi ankarayi bilmiyorum demet evlerden dolmusla gele bilirmiyim biraz daha yardimci ola bilirmisin ?

Demetevlerden olmaz dolmuş(yani ben öyle düşünüyorum) google haritalardan falan baksana bi

• Altindag belediyesi ornek spor tesislerine gitmem gerekiyir abi biliyomusun burayi yenimahalleye cokmu uzak altindag biraz daha yardimci olurmusun abi ?

benim oturduğum yer yenimahalleye uzak ama buralarda stad yok senin tarafa daha yakın olabalir bne yazıkki bilmiyorum
  • yenimahalleden veya demetten ulus dolmuşuna bin. ulustan her türlü gidersin istediğin yere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canyilmaz0 kullanıcısına yanıt
    Ulusa ugramadan direk demet den atindaga gidebilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eti Maksimus

Ulusa ugramadan direk demet den atindaga gidebilirmiyim ?

Gidemezsin malesef sen ulusa git ordan sor sölerler korkma bsey olmaz ama ulusta telefonunu fazla çıkarma

• canyilmaz0 kullanıcısına yanıt
    Ulusta telefon calinirmi temiz bir yer die biliodum

• quote:

Orijinalden alıntı: Eti Maksimus

Ulusta telefon calinirmi temiz bir yer die biliodum

sen ne zaman geldin ankaraya :)
  • Izmir Altindag'da Yeni Mahalle diye bir muhit var. Diyorum zaten Altindag'da olan biryerden nasil Altindag'a gidilebilir ki derken olayin Ankara'da gectigini farkettim... Neyse bu anektodu verip ayriliyorum konudan
  • HOCAM ULUSTA "ÖRNEK MAH" OTOBÜSLERİNE (ULUS HEYKEL ÖNÜ) BİNEREK SON DURAĞINDA İNEBİLİRSİN (TAM DİBİNDE). YA DA ANAFARTALAR ÇARŞISI ÖNÜNDE DOĞANTEPE 2 DİYE BİR OTOBÜSE BİNER TÜRK TELEKOM BİNASI ÖNÜNDE İNERSİNİZ YANINDADIR. İLLEDE DOLMUŞ DERSEN HACIBAYRAM CAMİSİNİN ORADAN DOĞANTEPE DOMUŞUNA BİN. TÜRK TELEKOM BİNASININ YANINDADIR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.