Şimdi Ara

Yeni Mail Scriptim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar php ye yaklaşık 1 aydan fazladır ara verdim şu soralar biraz okuyabiliyorum. Kısa sürede yapmis oldugum e-posta scripttim.
    Yorumlarinizi bekliyorum.

http://www.cosmicbilgisayar.com/kalitemail

• Hiçbir filtreleme yapmıyorsun. Bir defa mail adresini doğru girip girmediğini kontrol ettirmelisin. Ayrıca sınırlandırma gibi birşey de yok. Çok rahat dakikada binlerce e-posta girilir burdan. Açık vermişsin.
  • oneex acımasız eleştirilerini sıralamışsın ama arkadaş daha yeni hemde çok yeni, bence güzel olmuş ali, filtreleme falan onları ilerde öğrendikce eklersin sana kolay gelsin (reklam koymayıda ihmal etmemiş:P)

bu arada almanca öğrenmeyi unutma
  • ne diyosun bunun bide almanca versiyonu geliyo
  • bide temizle buttonu koyarsan iyi olur... bide bi textBox daha koy mail'den kaç tane yollayacağımızı belirleyelim mail bomber olsun :D

rastgele şeyler girince hata vermiyor... onlarıda kontrol ettirirsen güzel olabilir.
  • bu iletisim formunun scriptini banada gonderirmisiniz 1 haftadır iletisim formu yapmak icin ugrasiyorum nasıl yapacagımı bir turlu ogrenemedim bu konu uzerinden yardmlarınızı bekliyorum yapmak istedigim bi ad soyad kişinini mail adresi gibi bilgiler gonderecegi mesaj gonder tusuna bastigi zaman bilgiler direk benim mail adresime gelsin php den anlamıyorum asp olursa sevinirim simdiden tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.