Arkadaşlar Marmara üni. işletme yönetimi (ingilizce-uolp) programını yazan var mıı ? :)
Söyleyin yazdınız mııı
Bakın kimse yazmadıysa sevinçten uçacağım :D tm-1 sıralamam 93 bin. Harçları yüksek diye tercih edilmemiştir inşallah
İşletme(iö) yazdım sıralama 88000
quote:
Orijinalden alıntı: bjkak47
Bu programı yazmadıysan sorun yok :)) inşallah olur istediğin yer
quote:
Orijinalden alıntı: Seagull.
quote:
Orijinalden alıntı: bjkak47
Bu programı yazmadıysan sorun yok :)) inşallah olur istediğin yer
Âmin inşallah sende istediğin yerde okursun
kimse yok mu burayı yazann?
bir kere daha
Hocam oranın sadece harçları yüksek değil bildigimiz özel okul gibi parayla o bölüm
quote:
Orijinalden alıntı: Amarilla
Hocam oranın sadece harçları yüksek değil bildigimiz özel okul gibi parayla o bölüm
Yıllık 6 bin lira marmaraya veriyorsun. Son sene pahalıya patlıyor Amerika da ki okula falan filan . %50 bir özelle hemen hemen aynı gibi . 93 bindeyim gelir mi dersin?
quote:
quote:
Yıllık 6 bin lira marmaraya veriyorsun. Son sene pahalıya patlıyor Amerika da ki okula falan filan . %50 bir özelle hemen hemen aynı gibi . 93 bindeyim gelir mi dersin?
Bence garanti geçen gün 250bininci arkadaş yazdı orayı ona bile gelme ihtimali var. UOLP'ler çok düşük puanla alıyor kimse o parayı ödemek istemez ki. Hayırlı olsun şimdiden.
quote:
quote:
quote:
Bence garanti geçen gün 250bininci arkadaş yazdı orayı ona bile gelme ihtimali var. UOLP'ler çok düşük puanla alıyor kimse o parayı ödemek istemez ki. Hayırlı olsun şimdiden.
Alıntıları Göster
anladım hocam teşekkür ederim yanıtların için
quote:
anladım hocam teşekkür ederim yanıtların için
Olur da tercih edip de konuyu görmeyen vardır
quote:
Olur da tercih edip de konuyu görmeyen vardır
Alıntıları Göster
Son kez yukarı yapıyorum. Yazan yoksa evraklarımı hazırlamaya başlıyorum
quote:
Son kez yukarı yapıyorum. Yazan yoksa evraklarımı hazırlamaya başlıyorum
Alıntıları Göster
Arkdaşlar çevrenizden falanda filandan tercih eden var mı bu bölümü ?
quote:
Arkdaşlar çevrenizden falanda filandan tercih eden var mı bu bölümü ?
Alıntıları Göster
Son kez yukarı. K.bakmayın arkadaşlar rahatlamam lazımm
Bende itü endüstri (uolp) yazdm kardeşim..bn mf4 te 45 binim ama bölüm 35 ten almış geçen yıl...sence şansım var mı? Sen girersin hocam rahat ol
quote:
Orijinalden alıntı: moon5ce
Bende itü endüstri (uolp) yazdm kardeşim..bn mf4 te 45 binim ama bölüm 35 ten almış geçen yıl...sence şansım var mı? Sen girersin hocam rahat ol
%90 girersin dostum arada 10 bin var ki bu senede sıralamalar daha da gerileyecek gibi. Emin ol benim bölüm içinde seninki gibi olsaydı yani sıralaması belli olup arada 10 bin fark olsaydı çok çok rahat olurdum. O yüzden sende rahat ol
quote:
#Düzeltme#
Dostum ben yanlış anladım ilk okuduğumda ondan farklı yazdım biraz. Ancak yinede bakıldığında girme şansın var bence. Çünkü bu ortak lisans programları daha az tercih ediliyor. Ayrıca dediğim gibi sıralamalarda yaşanacak gerilemeyi düşünürsek girme şansın var. Ama ilk mesajdaki gibi %90 diyemem.
Umarım yerleşirsin
quote:
quote:
#Düzeltme#
Dostum ben yanlış anladım ilk okuduğumda ondan farklı yazdım biraz. Ancak yinede bakıldığında girme şansın var bence. Çünkü bu ortak lisans programları daha az tercih ediliyor. Ayrıca dediğim gibi sıralamalarda yaşanacak gerilemeyi düşünürsek girme şansın var. Ama ilk mesajdaki gibi %90 diyemem.
Umarım yerleşirsin
ah be dostum keşke ilk mesajındaki gibi 90 olsa olasılığım(ilkini görmedim ama),en büyük isteğim gelmesi şu bölümün ama çok zor.2011 de 30 binden 2012 de 35 binden almış.en iyi ihtimalle 40 tan alır bu sene ama eğer şansım varsa tercih edilmemiş olur ve sonuncuda olsam girerim:/ olmassa kendimi sağlık alanına adıyacağım(eczacılık).ilgim kanser hastalıkları.kanser ilaçları üzerinde çalışmak istiyorum ama türkiyede bu biraz zor o yüzden yurt dışı(almanya) şart görünüyor.Bütün bunlar için kendime çok güvenmem ve iyi çalışmam gerek.Sende planlarından bahset hadi?