Şimdi Ara

(Yeni) Marmara ün. İşletme Yönetimi-UOLP- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: moon5ce

quote:

Orijinalden alıntı: Seagull.

quote:

Orijinalden alıntı: moon5ce

Bende itü endüstri (uolp) yazdm kardeşim..bn mf4 te 45 binim ama bölüm 35 ten almış geçen yıl...sence şansım var mı? Sen girersin hocam rahat ol

#Düzeltme#

Dostum ben yanlış anladım ilk okuduğumda ondan farklı yazdım biraz.
    Ancak yinede bakıldığında girme şansın var bence. Çünkü bu ortak lisans programları daha az tercih ediliyor. Ayrıca dediğim gibi sıralamalarda yaşanacak gerilemeyi düşünürsek girme şansın var. Ama ilk mesajdaki gibi %90 diyemem.

Umarım yerleşirsin

ah be dostum keşke ilk mesajındaki gibi 90 olsa olasılığım(ilkini görmedim ama),en büyük isteğim gelmesi şu bölümün ama çok zor.2011 de 30 binden 2012 de 35 binden almış.en iyi ihtimalle 40 tan alır bu sene ama eğer şansım varsa tercih edilmemiş olur ve sonuncuda olsam girerim:/ olmassa kendimi sağlık alanına adıyacağım(eczacılık).ilgim kanser hastalıkları.kanser ilaçları üzerinde çalışmak istiyorum ama türkiyede bu biraz zor o yüzden yurt dışı(almanya) şart görünüyor.Bütün bunlar için kendime çok güvenmem ve iyi çalışmam gerek.Sende planlarından bahset hadi?

Vayy vay ne güzel planlar, hedefler :) Emin ol burası olmasa bile senin böyle ideallerin olduğu sürece daima iyinin içinde , çok daha iyinin peşinde olursun :)

Benim küçüklük hayalim diplomat olmak. Önceden hep istediğim uluslararası ilişkiler okumaktı. Şimdi ise diplomat olmak için o yelpazeyi biraz daha genişlettim.
    Bu bölümün güzelliği ise yüksek lisansa kalmadan örgün öğretim yıllarında yurt dışı deneyimi yaşamak. Bakalım artık , ahh keşke gelse şu bölüm ! :))

• Yazmayın beyler boşuna tonlarca para verip pişman olursunuz aklınızın ucundan bile geçirmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatoklas

Yazmayın beyler boşuna tonlarca para verip pişman olursunuz aklınızın ucundan bile geçirmeyin

buraya para vereceğinize gidin bilkentte %50 bursla okuyun 11 bine çok daha mantıklı olur.
  • Aynen çok haklısın ben de böyle düşünüyorum neredeyse %50 daha az masraf oluyor
  • beyler bu bölümü sırf son sene abd ye gitmek için istiyorum , sizce gitmeli miyim ?
  • Hocam paylasirmisiniz marmada uolp ucreti ne kadar bu bolumun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldereminem -- 13 Haziran 2014; 21:49:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bilgisini hicbi yerde bulamadim bilgisi olan var mi ozellikle amerikadaki okulun ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene yazan var mı bu bölümü ? Bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.