Arkadaşlar çizim bitti dün gece ama ben bir şey sormak istiyorum mobilya deseninin nasıl değiştirebilirim kaplama şekilleri nasıldır yani nereden ulaşabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Only.cino
Arkadaşlar çizim bitti dün gece ama ben bir şey sormak istiyorum mobilya deseninin nasıl değiştirebilirim kaplama şekilleri nasıldır yani nereden ulaşabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
siyah-beyaz atsanda olur bize neye benzeyeceğini anamamız yeterli
Alttan Görüntü
Önden Görüntü
Eğik Görüntü
+Boyutlandırma işini tam halletmediğim için çekmeceleri şimdilik çizmedim +Sarı delikler spot ışıklardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Only.cino -- 21 Ekim 2012; 14:51:25 >
Güzel olmuş. ışık düğmelerinin altındaki boş alana ne yapmayı düşünüyorsun ?
spot kullma masadan yansır ve gözünü alır monitör boşluğunu az gördüm başkada sorun yok :)
ama ortada pc olması biraz yanlış sağa veya sola alınması dah aiyi olacakdır
Sağ taraftaki alanı tamir vs işlerinde kullanmayı planlıyorum bu yüzden klavyelik rafa tamir aletlerimi falan koyucam soldakini proje alanı belirledim ama oraya koleksiyon malzemelerimi koyucam sorunzu doğru anladım sanırım ilk resimede bakarsanız konudaki yardımcı olacaktır sorunuza :)
quote:
Orijinalden alıntı: 12345543
spot kullma masadan yansır ve gözünü alır monitör boşluğunu az gördüm başkada sorun yok :)
ama ortada pc olması biraz yanlış sağa veya sola alınması dah aiyi olacakdır
Sürekli kullanmıcam zaten kullanma amacım bir işe odaklandığım da tavandaki ışığı bedenim kesecektir bu yüzden ışık kayağını oraya almak zorundayım
Monitör boşluğu derken ne kadar bir alan bırakmam gerek ki ? ve 1 metre 1 metre toplam 3 metre olucak şekilde eşit bölünmüştür masa sadece lanet beceriksizliğim :)
ortada olması neden yanlış açıklar mısınız ?
öğrenci olduğunu varsayıyorum
kitap kaynak v.b derken açık kaynaklar epeyi yer kaplıyor 1 metrede 2 yanyana kitab anca yetiyor :) moitör ortada durunca yer kısıtlanıcak monitörü masaya asma ihtimain varsa masayı biraz dah ayükselt hem yerdende tasaruf edersin
Açıkçası o konuda hiç sıkıntı çekiceğimi sanmıyorum :D ama ilginiz için teşekkürler :) (monitörü masaya asma ihtimain varsa) bu kısımda acaba duvara asma mı demek istediniz ve ne kadar bir yükseltme olmalı ? yerden yükseklik ? acaba mezru varsa söylermisiniz :))
quote:
Açıkçası o konuda hiç sıkıntı çekiceğimi sanmıyorum :D ama ilginiz için teşekkürler :) (monitörü masaya asma ihtimain varsa) bu kısımda acaba duvara asma mı demek istediniz ve ne kadar bir yükseltme olmalı ? yerden yükseklik ? acaba mezru varsa söylermisiniz :))
normal monitör duvara askı aparatları var onu masada uygularsın :) yerdende 4-5 cm yükselir ayak gittiği için yer kaplamaz
Doğru anladım umarım masaya aparat takıcam dikey oda monitörü tutucak böylecede masada yüzey kazanıcam :) ?
quote:
Doğru anladım umarım masaya aparat takıcam dikey oda monitörü tutucak böylecede masada yüzey kazanıcam :) ?
aynen öyle :) birde spot yerine şerit led kullanmak daha mantıklı herütlü tasaruf edersin
enerjiden edersin ve gözün zarar görmez :D
spot ışık masaya doğru vurucak zaten ve saatlerce yakmıcam ki spot ışıklarının tasarruflusu var 9 wolt falan onlardan alıcam led hiç bir şekilde aydınlatmaz daha doğrusu istediğimi elde edemem yetersiz kalır :) birşey daha sorucam masaya aparat koyup monitörü uzatsam aynı olmazmıki zaten şuan 3 4 cm yukarda duroyor kendi ayaklaryla :)
quote:
spot ışık masaya doğru vurucak zaten ve saatlerce yakmıcam ki spot ışıklarının tasarruflusu var 9 wolt falan onlardan alıcam led hiç bir şekilde aydınlatmaz daha doğrusu istediğimi elde edemem yetersiz kalır :) birşey daha sorucam masaya aparat koyup monitörü uzatsam aynı olmazmıki zaten şuan 3 4 cm yukarda duroyor kendi ayaklaryla :)
monitr hakkında anlamadım açıklarmısın :)
quote:
Orijinalden alıntı: 12345543 monitr hakkında anlamadım açıklarmısın :)
Aynı olay değilmi :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 12345543 monitr hakkında anlamadım açıklarmısın :)
Aynı olay değilmi :)
bu zeminde yer kaplıyor işde :D benim masamda bi kitabı masaya koyduğumda monitörün ayağı hep beni gıcık ediyor :D
haha evet haklısın haklı :D onu duvara monte etmeyi düşünüyorum sanırım en kötü senin dediğin gibi yaparım şey düşünüyorum çok fikirler çıkarsa masaya gizli bir panel yapıcam oraya kim hangi fikri verdi yazıcam belki imzalattırabilirim bile :D maksat değişiklik ama çok az fikir geliyor :D
Bir arkadaş pmden mesaj atmış odanın tüm duvarlarını gösteren fotolar atarmısın diye atıyorum telefon ile çekiyorum odamın ışığı kırmızı loştur e olduğu kadar :)
Acaba genişliği kaç cm baya büyük bir masa olucak gibi duruyor.