Acaba genişliği kaç cm baya büyük bir masa olucak gibi duruyor.
Sizce küçük mü ?
Ben kendime 1,5 metrelik bir masa yaptırdım genel anlamda çalışma masası olarak bana yeterli geldi ancak siz proje yeri hırdavat bölümü gibi bölümler demişsiniz biraz daha büyük bir masa umuyordum açıkçası.Ancak yeterli olur gibi geliyor.
hepsi için 1 metre düşünüyorum ben şuan 1 metrelik bir masam var bilgisayar için kullanıyorum monitörü kaldırdığımda diğer işler için canlandırıyorum yeter her türlü gibime geliyor sizin masanızın fotolarınızı özelden görebilirmiyim acaba uygun zamanda ?
resim hatalı oldu ama anlatıyım şimdi altı boş olan ranzalardan alıp altına çalışma masası koyuyoruz ekstradan da bir L ofis masası koyutoruz şu an yatağın olduğu yere de dolabı koyarsınız
Farklı bir programı yeni öğrendim bunuda çözüp becerebilceğimi hiç sanmıyorum ama çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
quote:
Orijinalden alıntı: Only.cino
pek anlamadım desem :/
şimdi kapıyla şu anki pc masasının arasındaki boşluğa ranza koy ikea nın trömsö modeli var örnek verirsek onun altına L ofis masasını koyucan uzun tarafı yatağın tam altına girecek sonra kısa kenarın yanına bir tane daha masa koyucaksın aynı yükseklikte büyük bir çalışma bölümü oluşacak şu an yatağın olduğu tarafa da giysi dolabını koyarsın (hatta 2 tane bile sığar) yanına da ayrıca koyabilirsin çalışma masası zamanla da çalışma yerin artttırılır
quote:
Orijinalden alıntı: sonundaçtım
quote:
pek anlamadım desem :/
şimdi kapıyla şu anki pc masasının arasındaki boşluğa ranza koy ikea nın trömsö modeli var örnek verirsek onun altına L ofis masasını koyucan uzun tarafı yatağın tam altına girecek sonra kısa kenarın yanına bir tane daha masa koyucaksın aynı yükseklikte büyük bir çalışma bölümü oluşacak şu an yatağın olduğu tarafa da giysi dolabını koyarsın (hatta 2 tane bile sığar) yanına da ayrıca koyabilirsin çalışma masası zamanla da çalışma yerin artttırılır
Süper harika çözüm gerçekten çok güzel olur ama bunun için biraz daha bütçe ayırmam gerek öğrenciğim :) ve zaten bu çalışma diğer aşamalarla beraber 1 buçuk civarı falan olucak sanırım tam bilmiyorum ama 499 tl lik bir ürün daha biraz zorlar zorlar derken uzun sürer yapmam ama hızlı yapmalıyım çoğu işimi bu plana bağladım sevmediğim huyumdur ama süper bir fikir doğrusu tebrik ediyorum
masayı tek parça yapmayın üstü ayrı olacakdır zaten altıda 2-3 parça yapın bölünebilsin çünki hem içeri sokarken tek tek montaj yapacaksın ama taşınırken v.b tek tek sök tak zor olacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: 12345543
masayı tek parça yapmayın üstü ayrı olacakdır zaten altıda 2-3 parça yapın bölünebilsin çünki hem içeri sokarken tek tek montaj yapacaksın ama taşınırken v.b tek tek sök tak zor olacaktır
3 4 parça yapın mı dediniz yapmayınmı dediniz anlamadım hem zor olucaktır diyorsunuz hem yapın kafam karıştı :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 12345543
3 4 parça yapın mı dediniz yapmayınmı dediniz anlamadım hem zor olucaktır diyorsunuz hem yapın kafam karıştı :)
En üsteki yani uzun olan 3m ik parçadan bahsediyorum yani masanın yüzeyi tek parça olursa odada masanın hareket imkanı 0 olacak koridordan döndüremeyeceksin sokarken dik getirsen yükseklik kurtarmayacak çarpraz desek küçük bir açıyla sokamaya bilirsin 1.5 metreden uzun parçaları 2-3 parçaya bölmekden bahsediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 12345543 En üsteki yani uzun olan 3m ik parçadan bahsediyorum yani masanın yüzeyi tek parça olursa odada masanın hareket imkanı 0 olacak koridordan döndüremeyeceksin sokarken dik getirsen yükseklik kurtarmayacak çarpraz desek küçük bir açıyla sokamaya bilirsin 1.5 metreden uzun parçaları 2-3 parçaya bölmekden bahsediyorum
Bir şey sorucam masanın desenini nasıl değiştiricem peki ? normal ahşab renginde geldi farklı şeyler istiyorum çözümü nedir ?
prizler için alçıpan kasaları öneriyorum. biz elektrik tesisat plançatelerde kullandık. tahta yüzeylere iyi uyum gösteriyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 12345543 En üsteki yani uzun olan 3m ik parçadan bahsediyorum yani masanın yüzeyi tek parça olursa odada masanın hareket imkanı 0 olacak koridordan döndüremeyeceksin sokarken dik getirsen yükseklik kurtarmayacak çarpraz desek küçük bir açıyla sokamaya bilirsin 1.5 metreden uzun parçaları 2-3 parçaya bölmekden bahsediyorum
Bir şey sorucam masanın desenini nasıl değiştiricem peki ? normal ahşab renginde geldi farklı şeyler istiyorum çözümü nedir ?
malesef programı tanımıyorum :)
Sorumu mazur görün açıkçası bunlar tam olarak nedir anlamadım ?
quote:
Orijinalden alıntı: 12345543 malesef programı tanımıyorum :)
haha güldüm :D programdaki masadan bahsetmiyorum gerçek masadan :) bu yerlere döşenen plastik gibi pvc diyorlar sanırım onada desenli onlardanmı yapıştırcam yoksa başka maddesimi var biri şey demişti sanki reklamcılarla konuş falan ama bilgim 0 fikriniz varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: dergul
prizler için alçıpan kasaları öneriyorum. biz elektrik tesisat plançatelerde kullandık. tahta yüzeylere iyi uyum gösteriyor.
Sorumu mazur görün açıkçası bunlar tam olarak nedir anlamadım ?
sıva altı prizleri duvar içinde tutturan kasaların, alçıpan versiyonlarıdır. ahşap üzerinde buat deliği açıp, bu kasaları yerleştiriyorsun. üzerindeki tırnaklarda kasayı ahşaba sabitliyor. sonra kasa içine sıva altı priz yerleştirdiğinde duvarda imiş gibi görünür.
quote:
Orijinalden alıntı: dergul
sıva altı prizleri duvar içinde tutturan kasaların, alçıpan versiyonlarıdır. ahşap üzerinde buat deliği açıp, bu kasaları yerleştiriyorsun. üzerindeki tırnaklarda kasayı ahşaba sabitliyor. sonra kasa içine sıva altı priz yerleştirdiğinde duvarda imiş gibi görünür.