Mazda 2'nin motoruyla ilgili hiçbirşey yok yukarda, Lincoln10'nun mesajı direk olarak Mazda 3'e yönelik yazılmış. Dediğim gibi savunma mekanizması işte ne yapacan
quote:
Orjinalden alıntı: 911GT3
quote:
Orjinalden alıntı: bulker
Bu memlekette dizel seçeneği olmadığı için araba satılamayacak olsaydı, Honda 40 kere tası tarağı toplayıp gitmişti.
Hocam Honda'nın motorları dizelleri aratmıyordu şu son civic'e kadar... Yanısıra 6 yıl garanti veriyorlar... İmaj, altyapı, ikinci el çok daha kuvvetli Mazda'dan. Mazda'nın toplarlaması için iyi fiyatlara ve iyi motorlara mutlaka ihtiyacı var.
Genelleme diye bir sey duydunuz mu hic hayatinizda?
10 yasindaki cocuklar gibi savunma mekanizmasi diye tekrarlayip duracaginiza, savunma mekanizmasinin tanimini ve hangi savunma mekanizmasina girdigini soyleyinde bilelim kiminle muhatap oldugumuzu.
yok bilmiyorsaniz hic arastirmayin, 3 defa genelleme diye tekrarlayin, dagarciginiz genisler.
Tamam hocam çevir yanmasın
quote:
siz de yag surun bari de kurumasin
quote:
Orjinalden alıntı: tween25
valla ötv indirimi old.mayıs başı zannedersem öğlen bankaya giderken öylesine bir gireyim dedim.. volvo var bu bayinin yanında tüm arbaların üstünde satılmıştır levhası vardı hepsinin..ya kardeşim hadi anladıkta o mx-5 ne zaman sattın ve biz arabaları kurcaladık satılan araba kurcalattırmazlar bayiler. özelikle sordum tabi binebilirsin dedi.. şimdi soruyorum sence bu yapılan etikmi?
illa yorum yapmak için mazdanın m.sinden mi anlamak lazım default bir araba bilgisi olsa yeterli değilmi?
baktırmaları yalnış ama ben bunu hyundai de ve ford ta yaşadım satılmış dediler bindim yine inceledim arabayı adamda bir şey demedi yapılan gerçi yalnış bindirilmez ama bindirende bindiriyor malesef
quote:
Orjinalden alıntı: emtue
quote:
siz de yag surun bari de kurumasin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme