Şimdi Ara

Yeni Mazda3'e ÖTV Desteği!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firmalar %27 ye çıkan ÖTV oranını kendi yaptıkları kampanyalarla eski oranda tutmaya çalışıyor.. Yeni Mazda3 te eski fiyatlara dönmüş neredeyse.. Mazda Fiyat Listesi

• 38 küsur C sınıfı baz araba için ucuz mu sence? Bu arada Mazda2 de 31 küsurdan başlıyor.1.3 motorlusu %37 ötv ile 21 küsura satılan araç bu.
  • ülkemizde o motorlu araca o para verilmez, arac herşeyiyle çok güzel yapılmış ama motor aynı motor..
  • Mazda kısa zamana tükkanı kapatır...
  • araba güzel falan da mazda yı getirenler dizel motor olmadığı sürece Türkiyede satılmayacağını ne zaman anlayacaklar acaba
  • walla admalar yok satıyor Yeni Mazda3 ü Temmuz sonuna sıra yazıyolar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mibozay

walla admalar yok satıyor Yeni Mazda3 ü Temmuz sonuna sıra yazıyolar..

sıraya girdinmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

Mazda kısa zamana tükkanı kapatır...

bende öyle tahmin ediyorum şimdiye kadar trafikte en fazla 5 tane mazda 3 gördüm
  • palavra hepsi sıra yazdırma falan satılamayan arabalara satılmıştır yazıp...müşteri çekmek ne kadar etik acaba ...zar zor satılacak mx-5 bile hemen satılmış.. biz de yedik.
  • Bu memlekette dizel seçeneği olmadığı için araba satılamayacak olsaydı, Honda 40 kere tası tarağı toplayıp gitmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulker

Bu memlekette dizel seçeneği olmadığı için araba satılamayacak olsaydı, Honda 40 kere tası tarağı toplayıp gitmişti.

Hocam Honda'nın motorları dizelleri aratmıyordu şu son civic'e kadar... Yanısıra 6 yıl garanti veriyorlar...
    İmaj, altyapı, ikinci el çok daha kuvvetli Mazda'dan. Mazda'nın toplarlaması için iyi fiyatlara ve iyi motorlara mutlaka ihtiyacı var.
  • nereye yansıtmamış mazda fiyatları?
    daha geçen ay impressive sedana 39 diyorlardı, yeni ötv ile 41 yapmışlar...
    yansımayan neresi?
    destek mestek yok. rakamlar ortada.
  • Adam birşey yazmış dediğine diyeceğine pişman etmişsiniz ama sonuna hakılısınız.30500 TL'ye 2008 sonunda Mazda 3 dynamic veren bayiler ötv indirimi ile aynı aracı 36500 TL'ye kaptırmaya çalışıyorlardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tween25

palavra hepsi sıra yazdırma falan satılamayan arabalara satılmıştır yazıp...müşteri çekmek ne kadar etik acaba ...zar zor satılacak mx-5 bile hemen satılmış.. biz de yedik.

sen aslında palavra ve bol keseden atıyosun mazdanın m.sinden anlamazsın kalkıp burda yorum yapıyosun kaç tane arkdaşın var bayide çalışan kaç tanesinden aldın bu bilgiyide bir şey bilmeden kalkıp yorum yapıyosun biraz araştır yorum yapmadan öyle yorum yaz ok
  • valla ötv indirimi old.mayıs başı zannedersem öğlen bankaya giderken öylesine bir gireyim dedim.. volvo var bu bayinin yanında tüm arbaların üstünde satılmıştır levhası vardı hepsinin..ya kardeşim hadi anladıkta o mx-5 ne zaman sattın ve biz arabaları kurcaladık satılan araba kurcalattırmazlar bayiler. özelikle sordum tabi binebilirsin dedi.. şimdi soruyorum sence bu yapılan etikmi?

illa yorum yapmak için mazdanın m.sinden mi anlamak lazım default bir araba bilgisi olsa yeterli değilmi?
  • Hep aynı şeyleri konuşuyoruz ama ötv tekrar %37'ye çıkınca bu arabalar kaça çıkacak çok merak ediyorum doğrusu.
  • ya arkadaşım bunun tek çaresi var 2011 beklemeden hukumet gümrüksüz 2.el araçları ithal yasasını imzalamalı herkes diyor. valla para dışarı gider zaten gidiyor. kazıklanmaktansa hakkı ile araba binmek isterim 40K neler var neler dışarda..burda 0km arbaaya vermek ,ödeyebileceğim bir bedel ama koyar.fena koyar hemde..Ben uzun bir süre araba almayacağım ,alanlar güle güle binsin
  • valla mazda 2'nin 1.3 motorundan bir hayli memnunuz.

bilip bilmeden, kullanmadan kotu diyen arkadaslar o 1.3 motorun sesini dahi duymuslar mi merak ediyorum.

bir de altlarindaki aracin motorunun firmanin urettigi motorlar icinde hangi sinifta yer aldigini(yeni teknoloji-eski teknoloji baz model) soylerlerse daha da bir aydinlanmis olacagim. malum passata 1.6 102 hp motor ile binip mazda 3'un mazda 2'nin motoruna sallamak pek akillica olmasa gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emtue

valla mazda 2'nin 1.3 motorundan bir hayli memnunuz.

bilip bilmeden, kullanmadan kotu diyen arkadaslar o 1.3 motorun sesini dahi duymuslar mi merak ediyorum.

bir de altlarindaki aracin motorunun firmanin urettigi motorlar icinde hangi sinifta yer aldigini(yeni teknoloji-eski teknoloji baz model) soylerlerse daha da bir aydinlanmis olacagim. malum passata 1.6 102 hp motor ile binip mazda 3'un mazda 2'nin motoruna sallamak pek akillica olmasa gerek.

Senin araban ne bilader....

Bu soruya hasret kalmıştık uzun zamandır... Bir konuda mantığını incelemiştik bu sorunun, bir savunma mekanizmsıydı insanoğlunun geliştirdiği...

Bu arada konu mazda 3, nerden çıktı mazda 2 motoru? Aman hoca bizim markaya laf attılar olur mu mantığı devreye giriyor burda da...

Bende altını çizeyim, Mazda 3'ün o motorla ve bu fiyatlarla şansı yok...
    Mazda 2'nin de bu fiyatlarla şansı yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

quote:

Orjinalden alıntı: emtue

valla mazda 2'nin 1.3 motorundan bir hayli memnunuz.

Senin araban ne bilader....

Bu soruya hasret kalmıştık uzun zamandır... Bir konuda mantığını incelemiştik bu sorunun, bir savunma mekanizmsıydı insanoğlunun geliştirdiği...

Bu arada konu mazda 3, nerden çıktı mazda 2 motoru? Aman hoca bizim markaya laf attılar olur mu mantığı devreye giriyor burda da...

Bende altını çizeyim, Mazda 3'ün o motorla ve bu fiyatlarla şansı yok...
    Mazda 2'nin de bu fiyatlarla şansı yok...

valla bir sey savundugum yok bilader

insan psikolojisini de iyi bilirim merak etme. savunma mekanizmalari uzerine kapsamli bir odev calismam da olmustu.

MZR34 adli arkadas fanatik olabilir fakat biz arabayi aldigimiz hafta mazda'nin attigi kazik yuzunden zaten bir daha almamaya tovbe ettik. o donemde MZR34 bizimle tartismisti simdi de ayni tavrini koruyor. hatta mazda ruhu tarzi bir seylerden dem vurmustu.

yukarida bir kac mesajda geciyor mazda 2 motoru ile ilgili soylemler. okudugunuz anlayarak okumak icin sesli okumanizi tavsiye ederim,

bence de mazda'nin turkiye'de hic sansi yok. cunku adamlar turkiye gibi kucuk bir pazarda var olmak icin bulunuyor, satis yapmak icin degil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.