Bildirim
Yeni Megane'ı Beğenmeyen Bir Tek Ben Miyim? (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Renault'un yenilikçi çizgileri meydan okuyucu ve cüretkar. Starwars hissi bence gayet sıradaşı. Bunun üzerine bir iki makyaj yedimi tam olur zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yılların renocusu olarak yazıyorum, hem sedan hem hb kasa... ikisi de tek kelimeyle "berbat!!!"
sedanda hb de gayet güzel tasarımlar bence cliodan itibaren tasarım hatları başarılı bence -
Dış tasarım, motor, yakıt tüketimi 10 numara. Tek beğenmediğim yanı otomatik şanzıman oldu, DSG’nin yanında çok vasat kalır bana göre.
Bana kalırsa megane arka stop tasarımında talismandan daha iyi. O konuda haklısın.
Resim teslimattan benim symbol serviste iken çekmiştim. Valla symbolü satıp 1.6 joy alasım var bi de lpg düşünüyorum ama bu ara lpg takan yer ile yaşadığım problem sonrası bildiğin huylandım şartlar zorlayıp dizel almak daha cazip geliyor
Çok güzel duruyor ikiside. -
Yeni megane yalıtımı çok iyi bir araç,trim sesi de nerden çıktı? 12.000 km yaptım ne trim sesi ne de motor sesi var.Görüntü kişiseldir ama iç malzeme kalitesi 50 tane elentra eder.
quote:
Orijinalden alıntı: orhan1461
quote:
Orijinalden alıntı: Onurmsq
Daha megane alamayanlar elestiriyor
megan almak sorun değilde asıl sıkıntı aldıktan sonrası. Allah muhafaza düşüncesi bile tüylerimi diken diken etti ...
Madem megane çok sıkıntılı bir araç çok sıkıntılı bir araç neden ülkemizde çok tutuluyor.Fikrinizi merak ettiğim için sordum.
Megane bana gore tasarim olarak pek bir sey vad etmeyen bir arac..
Mesela Gece Dikiz aynasindan baktiginda gunduz far grubu cok siritiyor...Goze hos gelmiyor..Arka tasarim ise Uzun ledlerden oturu itici bir havasi var..Daha kisa olsa guzel olurmus..
Talisman mesela Arka stoplar aracin genisliginden oturu,ayni zamanda hafif karartmali yandigi icin ve on tarafta gunduz farlari hem konum olarak,hemde farlarin inceliginden oturu saglam ve elit bir durusu var..
Megane'a Yan profilden baktigimizda ön far Grubu,gunduz farlari cok siritiyor...Olmamis..
Ic mekan desen gosterge grubu cok basit duruyor..Hangi rengi secerseniz secin..Ic mekan cok girintili cikintili,derli toplu degil...Yekpare konsol her zaman guzeldir...Ancak kalite algisi yuksek...
Gerci benim Civic Hb' den guzel ayri konu :)
Clio 4 Dis tasarim olarak Megane 4'den cok daha guzel bence..
Mazda 3 ve Leon cikali kac sene olmus..Hala Favorim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fransızlara 2 konuda laf edilemez. 1 tasarım 2 motor bunlarda kesinlikle üstlerine yok.
Geçen bir BMW ve Lada görseli vardı. Aynısı Golf Polo içinde geçerli ufak birer deşiklikle hep aynı tasarımı kullanıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 4lü düğmesinin yerine alışamadım bi türlü yeni megane'ın pek fazla da kullanmıyorum ondandır belki :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atropyn -- 9 Ocak 2018; 1:54:55 >
Hem Hb hem Sedan sınıfının en yakışıklılarından bana göre.Zevkler ve renkler.Fluence'i de kimse beğenmez ama özellikle Icon 17 jantlarla harika gözüken bir sedandı. -
quote:
Orijinalden alıntı: arda2007
quote:
Orijinalden alıntı: orhan1461
quote:
Orijinalden alıntı: Onurmsq
Daha megane alamayanlar elestiriyor
megan almak sorun değilde asıl sıkıntı aldıktan sonrası. Allah muhafaza düşüncesi bile tüylerimi diken diken etti ...
Madem megane çok sıkıntılı bir araç çok sıkıntılı bir araç neden ülkemizde çok tutuluyor.Fikrinizi merak ettiğim için sordum.
bakınız; bu ülkedeki en çok satan listesine bakın , egea , clio, megan. bunların ortak özelliği nedir sizce, çok kaliteli araçlar olduklarındanmı ?.. soruya soruyla cevap vermeyi genelde tercih etmem ama sorduğunuz sorunun cevabı sizde var bu nedenle soruyorum
-
Bir arabanın çeşitli özellikleri olmalı Türkiye gibi bir yerde Örneğin yürütme maliyeti.Bence megane konusunda çok önyargılısınız.Cerato,elentra,corolla,octavia bence birbirine bazı yönlerden üstün olmakla beraber aynı ayarda arabalar.Sürekli megane sorun çıkaran bir araç diyorsunuz foruma bir göz gezdirin ww,Hyundai,pejo,bmw,mercedesten,Opel den de var,şikayet var adlı siteye de göz gezdirin.Ayrıca hiç renault megane sahibi oldunuz mu?Ben kullanıcı olarak yok diyorum sizin her yerde söylediğiniz şikayetler.
quote:
Orijinalden alıntı: arda2007
Bir arabanın çeşitli özellikleri olmalı Türkiye gibi bir yerde Örneğin yürütme maliyeti.Bence megane konusunda çok önyargılısınız.Cerato,elentra,corolla,octavia bence birbirine bazı yönlerden üstün olmakla beraber aynı ayarda arabalar.Sürekli megane sorun çıkaran bir araç diyorsunuz foruma bir göz gezdirin ww,Hyundai,pejo,bmw,mercedesten,Opel den de var,şikayet var adlı siteye de göz gezdirin.Ayrıca hiç renault megane sahibi oldunuz mu?Ben kullanıcı olarak yok diyorum sizin her yerde söylediğiniz şikayetler.
sedan kasadaki karoserdeki orantısızlıklar, cam b stunu cam fitillerinin düşmesi , bagajdan su alması vs gibi birçok ortak sıkıntıları görmezden gelmenizi piyasa algısı değişikliği endişesine bağlıyorum. yağmurda stepnenin sular içinde kaldığı , orantısız kapılar için yetkili servisin rüzgar sesi gelmesin şeklinde savunma yaptığı araçlardan bahsediyoruz. bakınız elektronik mekanik aksamları geçtim. hadi bunlar olur diyorsunuz olsunda bu tarz sorunları nasıl izah edeceğiz bilemiyorum. Kii bunlar bir kaç aylık 5-10 bin km.lerdeki araçlar 🙈🙈🙈
edit: megan için ön yargılısınız demişsinizde , bu yazdıklarımın tümünü defalarca kez görmüş ve ıspat edebilecek durumdayım. bu forumdaki 13 yıllık geçmişimi ve bu bölümdeki binlerce mesajımı irdeleyebilirsiniz. bir tane sallama , trol ya da benzeri bir mesajımı bulun , megan 4 e karşı ön yargım var diyip herkesten özür dilemeye hazırım
lütfen önyargılısın demeyiniz , bu sizin için çok basit bir savunma olmazmı ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 9 Ocak 2018; 4:54:10 >
-
Renoya karşı ön yargım olmasına rağmen ;tasarım, motor seçenekleri, fiyatı, yerli oluşu, 2. piyasası v.s. bir çok konuda araba bence başarılı. satış rakamlarından da rahatça anlaşılıyor.
zevkler renkler her kese göre değişir. ama tasarımını 100 kişiye sorsanız. %90-95 'inden fazlası beğenir. -
Yorumumda önyargılı diyebilirsiniz demiştim.fransız araçlarına pek ısınamıyorum.siz de tam tersi olabilir.zevkler renkler.arabalarımızdan memnun muyuz evet,gerisi traş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 9 Ocak 2018; 10:55:23 >
Birtek tasarımı güzel.
Ne otomatik şanzumanı, ne yol tutuşu 5 para etmez. -
Orhan bey dediklerinizi ne duydum ne gördüm,trol olmadığınızdan eminim çünkü en azından saygı çerçevesinde konuşabiliyoruz,Bu dedikleriniz olsa arabadan soğur ve hemen satardım,bundan önce hepsi sıfır olmak üzere focus,astra,QQ ve megane kullandım.Focus hiç bir sorun çıkarmazken,astra elektronik akşamında sorun çıkardı.QQ dememe gerek bile gerek yok 20.000 kmde sattım.Piyasa ile ilgili hiçbir beklentiye girmeme gerek yok,renault her zaman satar.Honda civici görüyorsunuz.Bu dedikleriniz Ayrıca ufak sorunlar.Ülkemizde her yıl 100.000 adet satan renoda 1000-2000 sorun olması normal,kia toplam kaç adet satıyor.Satılan bu kialar sorunsuzmu?Ve megane grubunda bile arabayı kötülüyorsunuz.Gruptaki arkadaşların hepsi ile irtibat halindeyiz hiçbiri dediğiniz sorunları yaşamadı.Yaşasa bile renault en azından kullanıcı hatası diyip,Honda gibi kenara çekilmez.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X