Şimdi Ara

YENİ MEGANE IV SEDAN EKİM'DE! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
5
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.6 nin otomatiği olsaydı keşke ayrıca atmosf. diye lpg uyumlu olsa gerek yinede octavia bundan daha iyi 1.0 ile
  • Fiyatlar belli olmuş.

İşte yeni Renault Megane Sedan’ın fiyat listesi:

Benzinli

-Joy 1.6 16V 115 Bg ————- 62.600 TL

-Touch 1.2 EDC 130 Bg ——— 79.400 TL

-Icon 1.2 EDC 130 Bg ———– 87.100 TL

Dizel

-Joy 1.5 dCi 90Bg ————— 77.950 TL

-Joy 1.5 dCi EDC 110 Bg —— 86.150 TL

-Touch 1.5 dCi 110 Bg ——— 82.850 TL

-Touch 1.5 dCi EDC 110 Bg — 89.050 TL

-Icon 1.5 dCi 110 Bg ———– 90.550 TL

-Icon 1.5 dCi EDC 110 Bg —- 96.750 TL

Kaynak:http://www.msn.com/tr-tr/otomobil/other/yeni-megane-sedan%C4%B1n-fiyat%C4%B1-belli-oldu/ar-BBx1VLT

•  YENİ MEGANE IV SEDAN EKİM'DE!

Türkiye’de MEGANE Sedan; Joy, Touch ve Icon olmak üzere 3 ekipman seviyesi ve 2 benzinli (1.6 16V 115 bg MT & 1.2 Tce 130 bg EDC), 4 dizel motor seçeneği (1.5 dCi 90 bg MT & 1.5 dCi 110 bg MT and EDC &1.6 dCi 130 bg MT) olmak üzere 6 farklı motor ile pazara sunuluyor

YENİ RENAULT MEGANE SEDAN JOY DONANIM PAKETİ:
    Perde hava yastıkları, ESP + HillHolder, CruiseControl, manuel klima, tek dokunuşla açılan elektrikli ön ve arka camlar 4,2’’ ekran&;multimedia sistemi, USB & Bluetooth, elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları, 6 LED gündüz farları, 16’’ çelik jant kapakları

Opsiyonlar: Görüş Paketi: arka park sensörü&ön sis farları .............

http://www.motobilim.com/2016/10/2016-renault-megane-sedan-turkiyede.html

• Otopark'ın elemanları lansmanda kullanmış aracı videosu var nette.
    Anladığım kadarıyla yol tutuşu biraz vasat, Jetta'nın çok gerisinde dedi And.
    Araç sıfır olmasına rağmen trim sesi varmış, rüzgar sesi de ha keza.
    Kabin kalitesine iyi dediler.
  • O kadar kötü müdür acaba, test sürüşü yapmak lazım, bak merak ettim.
  • VW neden tercih ediliyor? Diğer markalar aynı kalitede değiller fakat aynı fiyatlara satılıyorlar diye olabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Ankara Cihan Oto'da aracı inceleme fırsatım oldu, araç güzel olmuş, bagajı koltukları, multimedia ekranı vs. 10 numara ancak aracın b sütunu biraz ileride bu yüzden benim gibi boyu 190 üzeri olan insanlar araçtan çıkarken biraz zorluk yaşarlar. sanırım sınır 185 cm. Satış elemanı fiyatların 12 Ekim de belli olacağını söyledi, ama showroom da ki araç test aracıymış ve en fullüymüş, 110.000 TL dedi, bende bu fiyata Renault'u zor satarsın dedim, o da ister al ister alma, nasıl olsa ben satacak birisini bulurum diye bir bakış attı:)
  • TiFoSi_BJK kullanıcısına yanıt
    Ufak tampon temasında sağlam kalır çünkü far kısmı tampona göre daha içerde kalıyor.
  • N KUL kullanıcısına yanıt
    VW aynı fiyatta derken? VW bayileri indirim yapmıyor, özel tercihi 3 ay bekliyorsun liste fiyatı Renault'a göre 10 bin pahalı yapılan indirimi de katarsan 14bin pahalı. 14bin lira fark az para mı?
  • Otopark megane HB'yi beğenmişti aynı şekilde otomobil dünyası da yol tutuşunu beğenmişti. Ben de 1.5 ay önce megane hb aldım. HB modelinde trim sesi filan yok aracım 3500 km'de. Yol tutuşu da gayet iyi, rüzgar sesi eğer yandan rüzgar eserse 120 gibi geliyor ama yandan rüzgar esmiyorsa 130larda az çok duyuluyor. Megane sedan eğer dedikleri gibi kalitesizse sanırım bu oyak fabrikasının üretim standartlarıdan dolayı düşmüş bilemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mergen57

Otopark megane HB'yi beğenmişti aynı şekilde otomobil dünyası da yol tutuşunu beğenmişti. Ben de 1.5 ay önce megane hb aldım. HB modelinde trim sesi filan yok aracım 3500 km'de. Yol tutuşu da gayet iyi, rüzgar sesi eğer yandan rüzgar eserse 120 gibi geliyor ama yandan rüzgar esmiyorsa 130larda az çok duyuluyor. Megane sedan eğer dedikleri gibi kalitesizse sanırım bu oyak fabrikasının üretim standartlarıdan dolayı düşmüş bilemeyeceğim.

renault un ne yazıkki en büyük sorunu yerli üretim araçlar ithal araçlara göre bir tık daha kalitesiz oluyor. hb ithal olduğundan sıkıntı çıkarmayacaktır sedan yerli üretim başlamış fluence yerine almışlar. bende sedan düşünüyorum ama en büyük soru işareti bursada üretiliyor olması. ithal araç olsa gözü kapalı gireceğim. bursa üretim araçlar birazda şans işi bir vardiyadaki üretim ile bir vardiyadaki üretim kalitesi ne yazıkki bir birini tutmuyor. allahtan bana sorunsuz geldi clio hb ama ufakta olsa sorun yaşayanlar oldu aynı sene üretilen seriden bu ses konusunda.umarım onca grevden sonra kendilerine çeki düzen vermişlerdir de üretim kalitesini arttırmışlardır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.