Şimdi Ara

YENİ MEGANE IV SEDAN EKİM'DE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 Renault Megane Sedan, arka kabin genişliği ile segmentinde ayırt ediliyor. Otomobil, Eller Serbest Bagaj Kapağı sistemi ile de erişim ve kullanım kolaylığı sunuyor.
    2017 Renault Megane Sedan, 7 inç TFT renkli dijital ekranı, 8,7 inç multimedya tablet ekranı, R-LINK 2, MULTI-SENSE, Head-up Display, Eller Serbest Park Sistemi ve diğer konfor ve sürüşe yardımcı birçok teknoloji ile üst segment otomobillerin özelliklerini taşıyor.
    2017 Renault Megane Sedan’nın ülkeye bağlı olarak değişebilecek motor çeşitleri arasında, yedi ileri EDC otomatik vites kutusu veya altı ileri manuel vites kutusu seçenekleriyle alınabilecek benzinli TCe 1.2 litre 130 bg (TCe 130) motor bulunuyor. Dizel tarafında ise altı ileri vites kutusu ile 1.5 litre 90 bg, (dCi 90), altı ileri vites kutusu veya altı ileri EDC otomatik vites kutusu seçenekleri ile dCi 1.5 110 bg ve 6 ileri manuel vites kutusu ile dCi 1.6 130 bg motor seçenekleri yer alıyor.
    20’den fazla ülkede satışa sunulacak olan ve Türkiye’de Oyak Renault Fabrikaları’nda üretilen 2017 Megane Sedan, ekimde Türkiye’de satışa çıkacak.
    Not: Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liebermann -- 17 Ağustos 2016; 14:38:03 >

• Istiyorum yaaa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eller Serbest bagaj ayakla açma kapama ve düğmeyle kapama oluyor. Talisman da yokken bunda var.

• Bu yeni gündüz farı çok şık ancak ufak tampon temasında ne kadar sağlam kalır?

• Çok iyi jantlar megane 4 hb touch jantları ,araç icon gibi.Acaba sedanın icon jantları hb gibi olacak mı(siyah beyaz çift renkli 17")?

Kaynak:

http://indianautosblog.com/2016/08/india-bound-renault-megane-sedan-spied-public-240160

• Fiyatı nasıl olacak acaba. Uygun fiyattan çıkarsa piyasayı siler süpürür.

•  YENİ MEGANE IV SEDAN EKİM'DE!
    Megane Sedan yollara çıkmış

• Türkiye Sigorta Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliğindeki kasko değer listesi

MEGANE SEDAN JOY 1.6 16V 115-------------------65.010
    MEGANE SEDAN JOY 1.5 DCI 90---------------------80.955
    MEGANE SEDAN JOY 1.5 DCI EDC 110------------88.455
    MEGANE SEDAN TOUCH 1.2 TCE EDC 130-----82.455
    MEGANE SEDAN TOUCH 1.5 DCI 110-------------85.955
    MEGANE SEDAN TOUCH 1.5 DCI EDC 110------92.455
    MEGANE SEDAN ICON 1.2 TCE EDC 130--------90.455
    MEGANE SEDAN ICON 1.5 DCI 110----------------93.955
    MEGANE SEDAN ICON 1.5 DCI EDC 110-------100.355
    MEGANE SEDAN ICON 1.6 DCI 130----------------98.455

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 16 Eylül 2016; 12:22:59 >
  • 1.6 16v olan sadece joy paket mi gelecek acaba :(
  • Abi anlamadigim nokta arac ulkemizde uretilecek bir seat,vw,merco gibi ithal edilmiyor..neden fiyatlar bu sekilde gumruk vergisi yok biseyi yok halki sacma sapan kaziklamaya bayiliyolar yaa..madem bu ulkede uretiliyo disardan gelenlere gore 10 binliraya kadar ucuz satilsin.

• yukarıdaki kasko listesi gibi olacaksa fiyatlar ki büyük ihtimal öyledir yazık diyorum.
    tüm rakipler 1,6 120 bg 300 tork altı araç yok dizelerde sen hala 1,5 dci edc ye 100 küsür bin yazıyorsan baştan kaybedidiyorsun. daha opsyonlar paketler hariç, onlarla kaç para olacak varsın siz hesap edin.
    filo çeken şirketlere 20 25 ucuza yağdırırlar ,yine tutar bu araba . endişe etmeyin.
  • Siteye Megan Sedan için broşür yüklenmiş.Merak edenler içinhttps://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/TR/global-brochures/Megane-Sedan-201610.pdf

icon pakette hb olan modele göre deri koltuk opsiyon gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icon edc dizel olan modelin fiyatı 1-2 küçük opsiyonla 110 binleri bulacak gibi duruyor.. Türkiye'deki dizel-otomatik talebini gören otomobil firmaları arz'ın tadını kaçırdılar..

sanırım 1.2 TCE EDC'yi almak daha mantıklı olacak, aradaki farkla da biner gezersin..
  • liebermann L kullanıcısına yanıt
    C4 ünüzün kıymetini bilin Chip uygulaması yaptırdınız sanırım, farkedilir derecede bir artış oldu mu performansında?Saygılarımla..
  • hemide kamanlı H kullanıcısına yanıt
    farkedilir derecede tabiiki oldu.. Alt devirler canlandı, gaz tepkisi arttı.. ve eskiden tek nefes 170'ten sonra zorlanan aracım 200'e kadar sıkıntısız çıkıyor.

Şehir içi kullanımda daha atak oldu.. ve ihtiyaç olduğunda hemen gidebilmek için vites düşüren yapıdan , yüksek viteste vites değiştirmeden ani hızlanabilme yetisi kazandım..

Bakımı önemli , bakımlarını zamanından önce yaptırdım, yaptırmaya çalışıyorum..

1.6 140 bg canavar gibi arabam oldu.. satsam ne alırım, kaç para üzerine koyar neye geçerim bakınıyorum ama hep uzak ihtimal olarak kalıyor.. 3 haneleri gözden çıkarmak lazım benim aracımdan sonra..
  • Aracı Adana yusuf Baysal bayide bugun gördüm bence araç çok güzel ama fiyat ne olur o tam belli değil

• liebermann L kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geç cevap yazdığım için kusura bakmayın.Ben de eski bir c4 sahibiyim, zamanında çok düşündüm yaptırıp yaptırmamayı.Her defasında birşeyler engel oldu.En sonunda da ev aldığım için sattım beyaz güvercini Uzun yol konforu, geniş bagajı, yakıt tüketimi, koltuklarının rahatlığı gibi konularda çok iyiydi c4.İnşallah yeni kasada üstüne koyarak ilerler.Hoşuma gitmeyen tarafı büyük ve ince direksiyonuydu.Saygılarımla..
  • Millet fiyatları yazmış ama nereden bulup yazıyorlar anlamadım gitti, bayiyi aradım, daha ekranlarımıza yansımadı dediler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzrnzr

Millet fiyatları yazmış ama nereden bulup yazıyorlar anlamadım gitti, bayiyi aradım, daha ekranlarımıza yansımadı dediler,

Büyük ihtimal lansmana katılanlara yapılan sunumda söylendi. Zaten forumda satış danışmanı olan bir arkadaş fiyatları bildiğini ama açıklayamayacağını söylemişti.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.