|
Yenilenen Citroen C4 ve C4 X şubatta Türkiye'de
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok çirkinler midem bulandı
Ayrıca PSA grubu hiç bir araç alınmaz!
Citroenin yeni logosu da o kadar iğrenç o kadar kötü ki her baktigımda çok kötü oluyorum aman Allahım!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 30 Ocak 2025; 12:38:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
c4 bi noktaya kadar yine bakılabilir bi görsel ama c4x ciddi rahatsız ediyor yav çok kötü tasarım
-
özellikle yandan baktığımda arka tasarım bana çok kötü geliyor.
-
Ben mi bunu beğenmiyorum diyordum ama öyle değilmiş.
Daha önce bindiğim bir modelinin içi tabut gibiydi. Hala öyle mi bilmemi.
-
Başarısını kanıtlayan bu versiyon(!)
editörler milletle dalga geçiyor.
dünyada adı çıkmış, mahkemelik olmuş, mühendislik şirketlerini zincir üretmek için ar-ge'ye zorlamış motor başarısını kanıtlamış yersen
-
Neyini beğenmediniz anlamadım arkadaş. Gülen suratlı tek tip tasarımlı elektrikli araçlardan gına geldi artık. Farklı bir karakteristiğe sahip en azından... CHR havası var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Göstergeler sonunda değişmiş sanırsam . Sorunsuz birde motorla gelse alınabilir hale gelecek
-
Şu tasarıma bakınca PSA grubunda Citroen için "bok gibi olmuş" diyen adam eksikliği olduğunu düşünüyorum. Acil ilan açmaları lazım.
-
bize 136'lık hybrid gelmez. 1.2 130 hp'leri dayamaya devam ederler.
-
C4x her türlü çirkin bir araba da düz C4 ün önden gideri vardı arkası çok çirkindi. Arkayı biraz toparlamışlar bu sefer önü mahvetmişler.
-
Bu forumun en çirkin trolü sensin
Mesajların okunmayacak kadar mide bulandırıcı
Avatarın da o kadar iğrenç ve kötü ki her baktığımda çok kötü oluyorum
Büyük ihtimal bisikletin bile yoktur..mahlukat seni
-
Yok mu şoyle eski ön, yeni arka toplayacak sanayide bir babayiğit
-
C4X kullandım. Yakıt/Performans/İç tasarım tatminkardı. Yol tutuşunu vs de beğendim şahsen. Ama o 1.2 puretech garabeti ile olmaz. Ayrıca, önceki kasada göstergeler çok kötüydü. Bu nasıl bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arabaları becerip boyayabildiler mi acaba? 5 yıldır araçlardan boya atma sorunu var ve aynı şekilde üretip satmaya devam ediyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Puretech" ve "başarısını kanıtlayan" aynı cümle içinde 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncel olanlar çok iyiydi.
Berlingo ile başlayan Hugo dişi LED tasarımı rezalet oldu, niye böyle sabote ettiler önden anlam veremiyorum.
-
"başarısını kanıtlamış 1.2 puretech motor" :D bence de
kademeli hidrolik çok özel bir sistem değil, c5 aircrosslarda da var, çok yavaş geçtiğiniz tümseklerde iyi ama normal gidişte iyi bir amortisörlü araçtan farklı değil. Citroen'in asıl tam hidrolik amortisör sistemi eski c5 ve c6larda vardı. O da o kadar abartıldığı kadar konforlu bir olay değil, bizde c5 vardı zamanında oradan gayet iyi bilirim. Yenilerde sadece c5x'te var o da ülkeye getirilmiyor üretim yeri çin olduğu ve çine ekstra vergi uygulandığı için.
Bu koltuklarda 15mm ekstra minder falan fıstık pazarlama işleri biraz. Tamam biraz daha konfor odaklı bir marka ama sanki mercedes konforu varmış algısına kapılıyor kullanmamış olanlar ki alakaları yok. Bir e serisine bindiğiniz zaman amortisör konforunu görünce neden mercedes ve diğerleri gayet net anlıyorsunuz. amgler hariç tabi, onlar takoz gibi.
Yeni logo bence de çok çirkin.
Eskiden c4x'i beğeniyordum, ama şu an tipsiz geliyor. Arkadaşta var, uzun yol yaptık. İri ferah bir araç ama bence gereksiz uzun ve 1.2 puretech ile biraz hantal hisli. Gazı, pedalı yumuşak şehir içi kolay kullanımlı ama herhangi bir keyifli sürüş hissi yok. Tekdüze siyah iç mekan, çirkin ekran grafikleri ve vasat plastikler içi sıkıcı yapıyor. Düz c4'i ise dolgun crossover formuyla gayet beğeniyorum ama 1.2 motor ve aynı iç mekan işi bozuyor. Bir de malum boya sıkıntıları var tabi. Su logo olmasa, iç mekanda hyudaideki gibi daha açık tonlu seçenkler olsa yeni zincirli hibrit motorla belki düşünülebilirdi. Fakat yine aklıma stellantis olduğu geliyor vazgeçiyorum.
-
1 yıl eC4X kullandım. Konforlu, dopdolu bir araçtı. Geniş bagaj, arka diz mesafesi de iyiydi. Balkan turu yaptım. Ortalama 300km.ler ile ülke sınırları geçtim. 1.4 diyorlar ama bayiler 1.320 civarlarına sattılar. Bu dolulukta bu fiyata başka araç yoktu. Üstelik Mg4 gibi muadillerinden çok daha ekonomikti. Tabi motor zayıf ve daha hafif. Valla bütçesine göre tercih edilecek bir araç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
makyaj öncesine göre donanım pek farklı görünmüyor, birkaç kamera ve yeni ekranlar var sadece.
C4 bence daha güzel, onda da ön tasarım çirkin olmuş, fiyatı uygun olursa satılır yoksa kimse yüzüne bakmaz.
Bu forumun en çirkin trolü sensin Mesajların okunmayacak kadar mide bulandırıcı Avatarın da o kadar iğrenç ve kötü ki her baktığımda çok kötü oluyorum Büyük ihtimal bisikletin bile yoktur..mahlukat seni |
Çok çirkinler midem bulandı
![]() Ayrıca PSA grubu hiç bir araç alınmaz! Citroenin yeni logosu da o kadar iğrenç o kadar kötü ki her baktigımda çok kötü oluyorum aman Allahım! |
Tipsizmiş, şuymuş buymuş, kim ne derse desin ,fiyat kazanç oranı yüksek bir araç..Okuduğum yabancı yayın incelemelerinde hybrid versiyonun yakıt tasarrufu anlamında pek de başarılı olmadığı ve aradaki fiyat farkına değmeyeceği yazıyor..Pure benzinli makyajlı kasası EAT 8 şanzımanla satılmaya devam edecekmiş, tercih ederim..Bu fiyat bandında C4 ve Kia XCeed alınası araçlardır..Aynı fiyata BWM ve Mercedes modelleri satan bayi adresi bilenler yazarsa faydalı olur elbette |
Neyini beğenmediniz anlamadım arkadaş. Gülen suratlı tek tip tasarımlı elektrikli araçlardan gına geldi artık. Farklı bir karakteristiğe sahip en azından... CHR havası var.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X