Böylelerini engellemediğiniz için hala yazıp çiziyor. Yorum alintisinda görmesem unutmuştum trolzadeyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yenilenen Citroen C4 ve C4 X şubatta Türkiye'de (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Donanım aynı ama fiyat düşürme çabaları dikkat çekiyor. Tablet çekmecesini kaldırmışlar, arkadaki USB sayısını 2'den 1'e indirmişler, makyaj ayna ışığını kaldırmışlar. Avrupa'da özellikle elektriklide fiyatları da düşürdüler. Bakalım bizde ne olacak.
-
Tipsizmiş, şuymuş buymuş, kim ne derse desin ,fiyat kazanç oranı yüksek bir araç..Okuduğum yabancı yayın incelemelerinde hybrid versiyonun yakıt tasarrufu anlamında pek de başarılı olmadığı ve aradaki fiyat farkına değmeyeceği yazıyor..Pure benzinli makyajlı kasası EAT 8 şanzımanla satılmaya devam edecekmiş, tercih ederim..Bu fiyat bandında C4 ve Kia XCeed alınası araçlardır..Aynı fiyata BWM ve Mercedes modelleri satan bayi adresi bilenler yazarsa faydalı olur elbette
-
Ara sıra sövüp sayıp rahatlamak amacı ile engellemiyorum hocam
-
Geçen yıl c4x 18562 adet satmış. En çok satan 12. model olmuş.
Makyajla bence her iki modelde biraz daha toparlanmış. Herkese hitap eden tasarımlar değil ama özellikle c4x tam bizim ülkenin aracı.
Makyajlı kasanın tutup tutmaması fiyatlada alakalı. Geçen yaz olduğu gibi bir fiyatlandırma olursa tasarıma çok takılmaz insanlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat kazan oranı yüksek olması o arabayı tipsiz, çirkin olduğu gerçeğini ortadan kaldırmadığını ne zaman kabulleneceksiniz? Fiyat ve sundukları ayrı bir şey tasarım ap ayrı bir şey. Bakkalcı gibi mantığa gerek yok
Tamam evet fiyatı iyi sundukları iyi satsın ama bu dışardan bakıldığında "e bide tasarımıda iyi beee hanii şimdi gömmeyelim yani" dedirtmiyor, dedirtemezde.benimde o bütçede sıfır araba arayışım olsaydı bende bunu alırdım orası bi gerçek ama tasarımına da aşık olduğum için aldım demezdim
Bişey çok satıyor diye, fiyatı uygun diye geriye kalan bütün kusurlarını silip o arabayı yıldız yapmıyor. Alfa romeoda hiç satmıyor hiç yaygın değil alman rakipleriyle de aynı kalitede değil ama bu onu bir 3 serisine göre c serisine göre tercih edilmeme sebebi yapmaz. O giulianın zevki ne 3 serisinde ne c serisinde vardır sonuna kadar bahse girerim
Kısacası makyajlısı baya çirkin olmuş bu kadar basit. Elimdeki para bu en iyisine bu yetiyor diyen ailelerimizde işte alıyor. Mantıklı olduğu için alıyor tasarımı herşeye rağmen yine de iyi(!) olduğu için değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 2 Şubat 2025; 7:16:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
xceed'e hakaret olur.
c4 serisi berbat bir tasarıma sahip.
Pek katılamıyorum..ikisi de aynı fiyat skalasında birbirine göre +/- leri olan araçlar..Yabancı incelemelerde de öyle çıkıyor zaten..Dizayn sonlara doğru gelen bir kriter benim için ama C4 ün dizaynını da negatif bulmuyorum zaten..Sonbaharda araç değiştireceğim kısmetse..Bu ikisi ve yeni gelecek MG ZS Hybrid ve C3 AC ,dördünden birini seçeceğim sanırım..Fiyat, motor/şanzıman ,donanım,bagaj ve benzinli/hybrid versiyonları görmek lazım..Artık hiç bir aracın bir diğerine bariz üstünlüğü yok, en azından bu fiyat diliminde
-
hocam bizim bahsettiğimiz aracın özelliği ya da fiyat performansı değil. tasarım. ayrıca bmw ve mercedes'in de kötü tasarımlı modelleri oldu geçmiş yıllarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 2 Şubat 2025; 10:28:39 >
Anlıyorum demek istediğinizi...yazımı bir paket olarak okursanız, dizaynın satın alma kriterlerim arasında ilk sıralarda gelmediğini ayrıca C4 ün dizaynını da mükemmel değilse de kötü bulmadığımı görürsünüz..Tasarım, dizayn vs tamamen sübjektif kavramlar ,size göre kötü olan başkasına göre çok iyi de olabilir..neyse herkese kendi beğenilerine uygun güzel araçlar dileğiyle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X