Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER alan varmı arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
10.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ilk gördüğümde SW meganeyi arkadan beğenmiştim... Öntarafı hafiften modifiye edilmiş Coupe de güzel olur.
  • Fiyatlarda indirime gidildi. Renault sitesinden yeni fiyatları görebilirsiniz.

Sürüş ve yol tutuş Megane SW den daha iyi. Yol tutuş konusunda tereddüt etmeyin. Vites asistanı sesli değil görüntülü. Devir saatinin içinde beyaz bir vites lambası var onun yanında yukarı ya da aşağı yönde ok beliriyor. Bunu da en uygun tork/yakıt tüketimine göre gösteriyor.
  • Megane 3 Ana Konuda bir arkadaş beyaz dizeli almak üzereymiş. Fotoğrafları ve yorumlarım bekliyorum buraya.
  • Hayırlı olsun fotoğraf çekebildiniz mi?
  • Yerli üretim megane3 hb almaktan son anda vazgeçip Megane Sport tourer 105bg dci Privilage aldım bende,indirime girmeden 1 gün önce 46bin tlye :/ Ama arabadan öyle memnun kadımki bu küçük şanssızlık bile üzmedi beni. Bundan önce golf V 102hp aracım vardı,bu aracı alırken yol tutuş ve sürüş kalitesi konusunda kaygılarım vardı ,ancak alıpta 250 km yapınca arabadan inmek istemediğimi farkettim:) Heleki arkadaşların görünümü hakkındaki yaptıkları yorumlardan sonra insan iyikide almışım diyor gerçekten.Almışken biraz kasıp privilage almanızda fayda var derim.Özellikle eller serbest özelliği çok büyük rahatlık, sabah anahtarı(kartı) cebime koyuyorum akşam gelince cebimden çıkarıyorum bu kadar..Yol bilgisayarı kullanımı kolay ve türkçe..Ses sistemi oldukça yeterli, privilageda ses özellikleride diğer versiyondan farklılık gösteriyor sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akca

Megane 3 Ana Konuda bir arkadaş beyaz dizeli almak üzereymiş. Fotoğrafları ve yorumlarım bekliyorum buraya.

evet aracın adıma faturalandırlmasını bekliyorum
    bayram tatili giriyor araya bayram sonra ilk hafta alıyorum muhtemelen aldıktan sonra görüş ve resimleri ufak ufak paylaşırım...teknik rapor bekleniyor dediler aracınispanyadan bursaya sağlam geldiğine dair en son bu aşamada kaldım... zaten trafik tescildede sıra var sattığım aracın plakasını değiştiremedik henüz....

bayram tatili sonrası grşz artık
    herkese i bayramlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akca

Dün aldım. Expression + Tekno Pk + açılır tavan. 28 km'deyim. Gayet memnunum. Öncesinde de Megane SW kullanıyodum. Özellikle vites ve süspansiyon çok gelişmiş durumda. İç ve dış görünümden bahsetmiyorum dahi.

Hayırlı olsun.
  • Kullanıcı yorumları, test sonrası görüşler, sorular ve sorunlar dahil tüm detaylar için aşağıdaki başlıktan devam ediyoruz. Tartışmasız, kavgasız paylaşım amacı bu başlık yeni açılmıştır.

http://resim.donanimhaber.com/m_36032666/tm.htm
  • Arkadaşlar bu Megane ST nerede üretiliyor ? Bilgisi veya fikri olan yazarsa sevinirim . Saygılar ,
  • Alanlar biraz fotograf yayinlarsa, alacak olanlara fikir verebilir. Katalog fotograflari ile canli amatör cekimler arasinda cok fark var. Amatör fotolar gercegi tam anlamiyla yansitiyor. Benim ic döseme rengi ile endişelerim var 105 bg lerin içi bej ve cok acik bir renk gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renaultmeganeii

Alanlar biraz fotograf yayinlarsa, alacak olanlara fikir verebilir. Katalog fotograflari ile canli amatör cekimler arasinda cok fark var. Amatör fotolar gercegi tam anlamiyla yansitiyor. Benim ic döseme rengi ile endişelerim var 105 bg lerin içi bej ve cok acik bir renk gibi görünüyor.

hic fotograf koyabilen yok. cok rica etsek :)
  • yeni megane sport tourer almak üzereyim, 1.5 dci privilege opsiyonsuz 44.000 e bıraktılar ama şimdilik sadece beyaz renk var ellerinde (yolda geliyormuş), sizce nasıl bu fiyat verilir mi ve beyaz renk araç fotoları bulan varsa yayınlayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xigris -- 5 Aralık 2009; 19:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xigris

yeni megane sport tourer almak üzereyim, 1.5 dci privilege opsiyonsuz 44.000 e bıraktılar ama şimdilik sadece beyaz renk var ellerinde (yolda geliyormuş), sizce nasıl bu fiyat verilir mi ve beyaz renk araç fotoları bulan varsa yayınlayabilir mi?

Arkadaşım merhaba,

Ben de Cuma günü renault bayisinde inceledim ve fiyatlarını aldım. Satıcının söylediği fiyat da 44000TL idi fakat gelecek hafta içerisinde Aralık fiyatları gelecek ve fiyatların değişeceğini söyledi. Merak edip ne kadar olabileceğini sorduğumda yaklaşık 4000TL lik bir düşüş olabileceğini ve beklemenin faydalı olacağını söyledi.
  • bir duyuma göre 15 aralıkta renault bir indirim daha yapacakmış (bunu aracını bakıma götüren bir arkadaşıma söylemişler) ama ben cumartesi gittim ellerinde araç yok ve gelen araçlar ya açılır tavanlı, navigasyonlu v.s. fiyatları yüksek yani. ispanyadan geldiği için aranan rengi ve versiyonu tutturmak çok zor şu an için. 85 BG dizeli gördüm ama privilege göremediğim için kıyaslama yapmak imkansız açıkçası expression hoşuma gitmedi satıcı privilege de döşeme parçalı deri dedi ama renaultun sitesinde yazmıyor, araç satmaya çalışıyorlar ama araçla ilgili bilgileri tam vermemişler görmediğim bir araç için pazarlık yaptım :) sağolsun alan arkadaşlar buralarda paylaşıyorlar da biz de aydınlanıyoruz.
  • arkadaslar megane sport tourer 1.5 privilleg 105 bg icin 43.000 llira pazarlik ettik bir miktar kapora felan verdik bu sozunu ettiginiz varsayalim olacak olan 15 araliktan sonraki indirimden biz faydalanabilecekmiyiz bana teslimat icin 30 aralik gun verdiler ne dersiniz kafam bocuklendi yaw 4 bin lirada fena para degil iki arada bir derede kaldim msaltik kardesim bir el at su meseleye
  • arkadaşlar;
    bu aracın en full versiyonu için teklif alan oldu mu?
    49.000 TL falan diyorlar?
  • Anamur'da bir tane full+full sport tourer var. 51000 TL dediler arkadaşın birine...

quote:

Orijinalden alıntı: corail

arkadaşlar;
    bu aracın en full versiyonu için teklif alan oldu mu?
    49.000 TL falan diyorlar?
  • uzunluğu beni biraz tedirgin ediyor?
  • arkadaşlar megane s.t. privilage 105 bg.full+full 48.800 tl. fiyat verdiler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.