Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vitalis07

quote:

Orijinalden alıntı: RekLii

quote:

quote:

St ' lerinde göstergeleri değişmiş mi ? Megane deki gibi

St ' lerdemi yerli üretime geçmiş ki?

Bilmem Ama öyle olsaydı tahminimce drabi arkadaşın ki o kapsamda gelirdi. drabi senin ocak sonuna kadar bayiyle haşır neşir olacağın kesin. Bu konuyu sorsan da bizi de bilgilendirsen ?

Aslında almadan önce sormak lazım detaylıca haklısın.Yoksa benm gibi ithal araba gelecek diye beklerken süprizlerle karşılaşılabilir,gerçi bu sayede st ye geçiş yaptım bende:))

Hocam sen zâten Meganeden soğumuş bahane arıyomuşsun baksana

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmem Ama öyle olsaydı tahminimce drabi arkadaşın ki o kapsamda gelirdi. drabi senin ocak sonuna kadar bayiyle haşır neşir olacağın kesin. Bu konuyu sorsan da bizi de bilgilendirsen ?

Aslında almadan önce sormak lazım detaylıca haklısın.Yoksa benm gibi ithal araba gelecek diye beklerken süprizlerle karşılaşılabilir,gerçi bu sayede st ye geçiş yaptım bende:))

Megane dan soğusam megane st almam hocam:)) Şaka bi yana sadece internet görüntülerine dayanarak megane hb aldığımdan,gelen yerli üretimle arasında büyük farklar oldu benm için..Ayrıca arabanın iç yüksekliği ve diz mesafeside oldukça kısıtlı geldiğinden BANA , dediğin gibi bahane oldu yerli üretim olması;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitalis07 -- 4 Ocak 2010; 18:38:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Megane dan soğusam megane st almam hocam:)) Şaka bi yana sadece internet görüntülerine dayanarak megane hb aldığımdan,gelen yerli üretimle arasında büyük farklar oldu benm için..Ayrıca arabanın iç yüksekliği ve diz mesafeside oldukça kısıtlı geldiğinden BANA , dediğin gibi bahane oldu yerli üretim olması;)

St 'nin albenisi çoktu diyosun. Renault inşallah Megane HB deki terbiyesizliğini St 'de uygulamaz. Dijital göstergeyi opsiyon olarak sunuyomuş bide Aman aman Allah korusun.

• fluence ve hb yerli scenic ve st ispanya malı
    ayrıca alacağınız aracı az inceleyin gidin bayiyle konuşun sonuçta bakkaldan sakız almıyoruz :D
    hb de yapılacak değişiklikleri sorsaydınız söylerlerdi daha almadan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colombus54 -- 4 Ocak 2010; 22:57:49 >
  • hafta sonu izmit'e gidip geldim, gitmeden önce yakıt tüketimini sıfırladım o ana kadar 5.8 lt/100km idi bu istanbulda başakşehir-vezneciler arası ortalama sabah 7 akşam 18 trafiği. neyse izmit'e gidiş dönüş 4.7 lt/100km ortalama oldu. şu ana kadar 200 tl lik toplam mazot aldım 1200km yol geçtim ve ışık yandı 80km gidersin diyor. ben açıkçası arabadan çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombus54

fluence ve hb yerli scenic ve st ispanya malı
    ayrıca alacağınız aracı az inceleyin gidin bayiyle konuşun sonuçta bakkaldan sakız almıyoruz :D

Tabi mutlaka incelemek gerekir,bende yanıbaşımda plaza varken gitmemezlik etmezdim ancak en yakını 3 saat uzaklıkta vede araban yoksa biraz zor oluyor işte..Gerçi eğer internetteki görünüm ve özelliklerle uyuşsaydı araç ,bi itirazım yada sorunum yoktu aslında, bende yerli araçların 2010da geleceğini düşündüğümden hiç aklıma gelmemişti böyle olabileceği,bu konuda uyarıda yapmadılar..Herşeyde bi hayır vardır derler ya aynen öyle;)
  • arkadaşlar merhaba ben hala st arıyorum nerdeyse istanbulda tüm bayileri gezdim ama hala araca bakamadım ama telefon numaramı bıraktım gelince arıcaklar 2 tanes yoldaymış bir kaçgün içinde burada teşirde olur dediler. yalnız istediğim aracı biraz zor diyolar gümrükten geldiği için öncelikli hangi araç varsa ellerinde onu getiriyorlarmış haberiniz olsun mesele ben cam tavan,eps,navigasyon ve duman gri ren istedim onlarda sadece su anlık elimizdeki araçları verebiliriz dedi ama belki diğer bayilerin ellerindeki bana uyan araçlardan getirebilirlermiş .ellerindeki araçlarda ya renk tutmuyo ya navigasyon yok böyle yani haberiniz olsun bayiyle tam olarak konuşıp tamamen anlaşın .çok pazarlık etmeniz lazım hende bu günlerde fiyatlar güncelleniyodu bana st ye cam tava navigasyon eps en üst modeline ful paket 52bin dediler şok oldum kampayalar bitti tabi.buda araç alıcak arkadaşlara fikir olsun .benim gibi şok olmasınlar .ayrıca üst modelde döşeme rengi bej renk başkada yok .aracı kullanan arkadaşlar .............nasıl çok kirleniyormu bakımı filan nasıl o biraz canımı sıktı gerçi ful araçların hepsinde açık renk var ama koyu olsaydı daha kullanışlı olurdu sanırım

• İthal ile yerli üretim megane hbler arasında onlarca fark var.Çoğu da olumsuz şeyler.
    Umarım sport tourer de bu üslupla ülkemizde üretilmez.
  • Anamur'da full dizel st var. Hafta sonu daha duruyordu...
    Anamur-Nar OTO: 03248149440

quote:

Orijinalden alıntı: cüneytakan

arkadaşlar merhaba ben hala st arıyorum nerdeyse istanbulda tüm bayileri gezdim ama hala araca bakamadım ama telefon numaramı bıraktım gelince arıcaklar 2 tanes yoldaymış bir kaçgün içinde burada teşirde olur dediler. yalnız istediğim aracı biraz zor diyolar gümrükten geldiği için öncelikli hangi araç varsa ellerinde onu getiriyorlarmış haberiniz olsun mesele ben cam tavan,eps,navigasyon ve duman gri ren istedim onlarda sadece su anlık elimizdeki araçları verebiliriz dedi ama belki diğer bayilerin ellerindeki bana uyan araçlardan getirebilirlermiş .ellerindeki araçlarda ya renk tutmuyo ya navigasyon yok böyle yani haberiniz olsun bayiyle tam olarak konuşıp tamamen anlaşın .çok pazarlık etmeniz lazım hende bu günlerde fiyatlar güncelleniyodu bana st ye cam tava navigasyon eps en üst modeline ful paket 52bin dediler şok oldum kampayalar bitti tabi.buda araç alıcak arkadaşlara fikir olsun .benim gibi şok olmasınlar .ayrıca üst modelde döşeme rengi bej renk başkada yok .aracı kullanan arkadaşlar .............nasıl çok kirleniyormu bakımı filan nasıl o biraz canımı sıktı gerçi ful araçların hepsinde açık renk var ama koyu olsaydı daha kullanışlı olurdu sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: colombus54

fluence ve hb yerli scenic ve st ispanya malı

Tabi mutlaka incelemek gerekir,bende yanıbaşımda plaza varken gitmemezlik etmezdim ancak en yakını 3 saat uzaklıkta vede araban yoksa biraz zor oluyor işte..Gerçi eğer internetteki görünüm ve özelliklerle uyuşsaydı araç ,bi itirazım yada sorunum yoktu aslında, bende yerli araçların 2010da geleceğini düşündüğümden hiç aklıma gelmemişti böyle olabileceği,bu konuda uyarıda yapmadılar..Herşeyde bi hayır vardır derler ya aynen öyle;)

eğerki aracınız geldi buyrun dediklerinde o farkları size söylemediklerini iddia edip aracı istemediğinizi söyleseydiniz vermöezlerdi aracı ama almışşınız hayırlısı olsun pekde olumsuz bir yanı yok ama anlıyorum ne umuyorsunuz ne buluyorsunuz hani söylense önceden tabikide belki gene alıcaksınız ama sylemeden önünüze sunulan pastadan keyif azcık kaçmış gibi :D

quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

İthal ile yerli üretim megane hbler arasında onlarca fark var.Çoğu da olumsuz şeyler.

onlarca fark yok :D ana farklar panel dijital değil analog tavan kızaklı değil yukarı çaılan cam tavan arka diz mesafesi genişletildi bagaj küçüldü araba 2 cm yukarı kaldırıldı vede navigasyonda joystick yok benim bildiklerim bunlar
    bence en anlamsız dijital gösterge tavan açılışı ve navigasyon josytiği bunlar araca hava katan fonksiyonlar bunları nasıl değiştiriler anlam veremiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: cüneytakan

arkadaşlar merhaba ben hala st arıyorum nerdeyse istanbulda tüm bayileri gezdim ama hala araca bakamadım ama telefon numaramı bıraktım gelince arıcaklar 2 tanes yoldaymış bir kaçgün içinde burada teşirde olur dediler. yalnız istediğim aracı biraz zor diyolar gümrükten geldiği için öncelikli hangi araç varsa ellerinde onu getiriyorlarmış haberiniz olsun mesele ben cam tavan,eps,navigasyon ve duman gri ren istedim onlarda sadece su anlık elimizdeki araçları verebiliriz dedi ama belki diğer bayilerin ellerindeki bana uyan araçlardan getirebilirlermiş .ellerindeki araçlarda ya renk tutmuyo ya navigasyon yok böyle yani haberiniz olsun bayiyle tam olarak konuşıp tamamen anlaşın .çok pazarlık etmeniz lazım hende bu günlerde fiyatlar güncelleniyodu bana st ye cam tava navigasyon eps en üst modeline ful paket 52bin dediler şok oldum kampayalar bitti tabi.buda araç alıcak arkadaşlara fikir olsun .benim gibi şok olmasınlar .ayrıca üst modelde döşeme rengi bej renk başkada yok .aracı kullanan arkadaşlar .............nasıl çok kirleniyormu bakımı filan nasıl o biraz canımı sıktı gerçi ful araçların hepsinde açık renk var ama koyu olsaydı daha kullanışlı olurdu sanırım

bende arac alma hikayemi anlatayım bari :D
    3 kasımda arabamı sattım araç alma fiktrindeyim aklımdada hb var ama reklamlarda toureri gördüm ama piyasada tourer yok
    5 6 kasım gibi kasım civarı ankaraya göreve gittim
    arkadaşımla etimesguttan kızılaya geçiyorduk fakata ulus minibüsüne binmişiz tam armadanın önünden gecerken arkadaşım gel renoya bakalım dedi belki ... hanım burdadır dedi biz daha önce ankara reno dan bir satış temsilcisi ile görüşmüştük tel ile ama oraı olduğunu bilmiyorduk yağmur var ben dedim inmeyelim o dedi inelim hem armadada yemek yeriz ordan kalacağımız yere döneriz bana mantıklı geldi indik tabi yağmur falan şemsiye yok ıslandık renodan içeri girdikl kapıda direk bayanlar .... hanımamamı baktınız dedi :D
    girdik bizden önce bir bay vardı eşiyle inceledi fluenceyi tabi bizde o sırada siyah full st bakıyorduk inceliyorduk
    fluenceden soğudum orda tam inceledim hb de dar geldi zaten öceki aracımda stw idi neyse karaı verdik ama ellerinde priv baz yoktu gümrükte 3 renk var dediler beyaz duman gri bulut gri ben beyaz olsun dedim kararı verdik kapora verdim araba geldiğinde peşinatı verdim 10 günde elimde oldu araç
    memnunum ...
    :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colombus54 -- 5 Ocak 2010; 19:37:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

İthal ile yerli üretim megane hbler arasında onlarca fark var.Çoğu da olumsuz şeyler.

Katılıyorum
  • Colombus dostum yanlış anladın beni,aynen dediğin gibi internetteki özelliklerle uyuşmadığını söyleyip itiraz ettim ,arabayı iade ettim..Yerine imzamdaki aracı aldım;) Tek keyfimi kaçıran,aracı antalyadaki plazaya transfer etmişlerdi benm için,iade edince nakliye ücreti olan 800tl yi kestiler.Nakliye kendi isteğim olduğu içinde pek bi hak talep edemedim,onun yerine st de indirim yapıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitalis07 -- 5 Ocak 2010; 22:23:09 >
  • arkadaslar sizin motor kaputunun icinde keçe var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst105 -- 5 Ocak 2010; 22:39:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst105

arkadaslar sizin motor kaputunun icinde keçe var mı?

evet arkadaslar olanlar kimler. olmayan var mı benim gibi. neden nasıl olmaz anlamıs degilim.
  • arkadaşlar su araçları olan arkadaşlarım gündüz gözüyle şu güzel arabalarınızın güzel fotolarını ekleyebilirseniz çok güzel olur duman gri bulut gri gibi çünkü bu renkleri hiç göremiyorum gerci aracı bile göremedim ya :)))))))))))))))))))))))
  • arkadaslar 6 kişiyiz ve ben dahil sesimiz solugumuz çıkmıyor niye böyle olduk?
  • konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst105

arkadaslar 6 kişiyiz ve ben dahil sesimiz solugumuz çıkmıyor niye böyle olduk?

herkes aravın keyfini sürüyor sanırım
  • merhaba millet ben daha teslim alamadim ruhsat isleri devam ediyor sormayin ankarada buyuk yogunluk var emniyet iceri evrak bile almiyor arabamda renault mais in vip garajinda bekliyor pazartesi nasip olursa ruhsat isini halledecegim dediginiz gibi gittim continenetal aldim lastik sorunu cozuldu baskada benden haber yok kafama takilan tek sey bu aleti cok guzelde koca ankarada iki tane gorebildim alanlar nerde acaba kimse garajindan cikarmiyormuki acaba neyse bahar ola hayrola resim gonderecegim ama siyah renk pek cekici degil hayirlisi mutlu surusler dilerim ha bide bu devir gostergesi uyari durumu felan vardi bulabildinizmi nasil calistigini'; bu navigasyonun ayari servis tarafindan yapilmiyormu bilgisi olan varmi yoksa kendimizmi ayar cekecegiz anlamadim gorusmek uzere saglicakla kalin....
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.