Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XRECEP

merhaba millet ben daha teslim alamadim ruhsat isleri devam ediyor sormayin ankarada buyuk yogunluk var emniyet iceri evrak bile almiyor arabamda renault mais in vip garajinda bekliyor pazartesi nasip olursa ruhsat isini halledecegim dediginiz gibi gittim continenetal aldim lastik sorunu cozuldu baskada benden haber yok kafama takilan tek sey bu aleti cok guzelde koca ankarada iki tane gorebildim alanlar nerde acaba kimse garajindan cikarmiyormuki acaba neyse bahar ola hayrola resim gonderecegim ama siyah renk pek cekici degil hayirlisi mutlu surusler dilerim ha bide bu devir gostergesi uyari durumu felan vardi bulabildinizmi nasil calistigini'; bu navigasyonun ayari servis tarafindan yapilmiyormu bilgisi olan varmi yoksa kendimizmi ayar cekecegiz anlamadim gorusmek uzere saglicakla kalin....

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanmak dileğiyle..

• XRECEP dostum,aracın hayırlı olsun,siyah renk çekici değil demişsin,tam tersine siyah renk arabayı gösterir bence.Önceki aracımda siyahdı,ama çok çabuk kirleniyor işte..Şimdikide siyaha yakın ama o kadar toz göstermiyor gibi..Bu arada bizm araçlarda o devir asistanından yok,niye yok anlamadım?

mst105 dostum ne yaptın keçe olayını,aradınmı servisi,ne dediler?

Birde bagajdaki plastik yaylı çıtanın görevini çözen oldumu,halının altındaki klips ona takılıyor,ama çözemedim ne işe yaradığını.Zamanı olup çözen olursa paylaşırsanız sevinirim..Sayfayı boşlamayalım arkadaşlar,başlık ilk 10 msjdan düşmesin;)
  • kece bazılarında yok gercekten. nasıl iş anlamadım. neyse bi ara taktırırz olmassa. bagajı insaaallah yarın hava guzel olursa inceler sana bilgi veririm dostum. aracımı ilk kez yıkattım bugun. aldıgımdan beri ilk yıkanıyor. rengi bi farklı geldi gozume yarın dedigim gibi hava da gunesli olursa foto ceker eklerim.
  • slm arkadaşlar.ben de inşallah bu hafta katılıcam aranıza.ruhsat işlemleri için bekliyorum.arkadaşın biri bahsetmiş ankara trafik felç olmuş durumda.1,5 dizel previlige full paket.bulut gri.
  • *biopsy XRECEP hayırlı olsun geç olsun güç olmasın ben eski aracı satarken komple trafik sistemi yenilendi türkiyede 1 hhafta iş yapmadı trafik :D bende takipçiye verdim yeni aracınruhsat işini çok çektiğim için 1 günde hhalletti neyse hayırlı olsun araçlarınız siyah renk süperdir ama bakamayacağımı dşündüğümden almadım asıl siyah gösterir aracı böyle düşünme
    *mst105 git servise ücretsiz iste o keçeyi opsiyenel birşey değil standart olması lazım iste taktır.
    *vitalis07 dostum açıkcası bagajı ilk aldığımda yokladım ssonrasında bebek arabasını koydum ellemedim bu gün aravayı yıkatıcam sonrasında bakarım bagaja ...
  • bu navigasyon ayarmi gerekli dostlar ben pek anlamiyorum hayirlisi artik biri bi yerde yazmisti anamurda mi ne nav ayarladim demisti kimdi o arkadas anlatsin olayi biraz...
    ben full aldim arkadaslar belki bu devir isaretimi ne meretse bende vardir size alatirim artik :) arabayi kullanmadigim icin yazacak bir sey bulamiyorum masallah alanlalrda cok anlatiyor okumaktan gozlerime kara sular indi hayirlisi iyi haafta sonlari
  • xrecep öncelikle hayırlı olsun.navigasyonda yaşadığın sıkıntı tam olarak ne bilmiyorum ama netten kullanım klavuzuna baktığımda yaklaşık 50 km ve belirlenmiş 40 viraj geçmedikçe sistemin düzgün çalışmayacağı yazıyordu.(ben henüz arabayı alamadığımdan kurcalayamadım)
  • quote:

bu navigasyon ayarmi gerekli dostlar ben pek anlamiyorum hayirlisi artik biri bi yerde yazmisti anamurda mi ne nav ayarladim demisti kimdi o arkadas anlatsin olayi biraz...
    ben full aldim arkadaslar belki bu devir isaretimi ne meretse bende vardir size alatirim artik :) arabayi kullanmadigim icin yazacak bir sey bulamiyorum masallah alanlalrda cok anlatiyor okumaktan gozlerime kara sular indi hayirlisi iyi haafta sonlari

cat33 arkadaş bayiide kurcalamış istersen ona pm at
  • guncellenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst105 -- 21 Ağustos 2010; 14:29:33 >
  • guncellenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst105 -- 21 Ağustos 2010; 14:30:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst105

2 tane daha bulut gri

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ

Dci yazısını çok sevdim he. ama o yazının yerine soyadımı yazardım galiba.. Eminim çok güzel dururdu Bu arada aracınızın rengi hoş. Duman gri = Füme galiba çok benziyo fümeye

• Merhaba. Benim hâlâ megane II HB aracım var. Ama eskiden beri tomtom kullandığım için, servisteki aracın navisini ayarlamıştım. Geçen hafta da Laguna'nın navisini ayarladım. Ama öyle uzaktan sana nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum. Sana vereceğim linkten, sağ taraftaki "kullanım kılavuzunu yükleme" seçeneğine tıkla. Pdf formatlı kullanım kılavuzunu bilgisayarına indir. Orada çok güzel bilgiler var. Ben oradan faydalanmıştım...

http://www.renault-multimedia.com/tr_TR/carminat-navigation-gps/carminat-tomtom/

quote:

bu navigasyon ayarmi gerekli dostlar ben pek anlamiyorum hayirlisi artik biri bi yerde yazmisti anamurda mi ne nav ayarladim demisti kimdi o arkadas anlatsin olayi biraz...

• duman gri degil benim ki. bulut gri benim arac. duman gri neredeyse siyah gibi.
  • tamam kardes aldim ordan bakacam artik yardim icin tsk
  • navigasyon opsiyonu alan arkadaşlar.netteki klavuzda navigasyonda ayrıca geri görüş kamerası da olduğu yazıyordu.ama aldığımız araçlarda arka park sensörü var.(sesli uyarı).geri görüş kamerası varmı.yoksa entegre edilebilir mi.cam tavan opsiyonu alan arkadaşlar için de forumlarda cam tavanın çok tıkırtı çıkarttığı yazıyordu.böyle bir sorun var mı.
  • Arkadaslar bizim araclardan benzinli veya 85 bg lik dizel alan hic yok mu? hep 105 lik dizel var suana kadar aklım almadı bu işi.
  • mst105 araban çok güzelmiş kazasız belasız binmeyi nasip eylesin rabbim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colombus54 -- 11 Ocak 2010; 20:10:51 >
  • mst105 iletmişti direksiyonda duruken hafif bir titreşim var diye bende yokladım hakikaten duruken hafif bir titremem var toyota d4d lerde bu titreşim yok maalesef.ancak şunuda göz önünde bulunduralım d4d 90 bg bizim kisi 105bg
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombus54

mst105 araban çok güzelmiş kazasız belasız binmeyi nasip eylesin rabbim ...

Amin dostum. Allah cumlemize saglikli mutlu huzurlu binmeyi nasip etsin. Senin beyaz ı da ben cok begenmistim hatirliyosan :) Hatta beyaz mı alsaydim diye hayıflanmıstım. Ama siparişi vermiştim bi kez. Emin ol siparisten önce beyazı gorsem alırdım.

Ayrica suana kadar sadece 6 üyemiz var ve bu uyelerden sadece 3 kisinin aracını gorebildik. Digerleri nerelerde?

Bi de 85 bg dizel ve benzinli alan hic yok mu hakikaten?
  • Arkadaşlar bugün arabayı stop ettirmek için düğmeye bastım,araba stop etti el freni tuttu hatta ,ama hemen arkasına tekrar çalıştı kendiliğinden.Stop eder etmez çalıştı yani..tuşa uzun süre basmadığıma eminim.zaten uzun süre basınca tekrar çalışmıyo normaldede..Bu neden olmuş olabilir acaba,benmi farkında olmadan çiftledim basarken bilmiyorum artık...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.