Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE CUMARTESİ GÜNÜ (16.01.2010) ARAÇ İÇİN SİPARİŞ VERDİM. KÜTAHYA RENAULT GÜVENDEN. İLERİ TESLİM KAMPANYASI VAR ŞU ANDA. ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE TESLİM EDİLECEK. 105 DİZEL PRİVİLAGE VE PREMİUM PAKET İLE BERABER 47500 TL ANAHTAR TESLİM PLAKA VERGİLER SİGORTA VS HERŞEY DAHİL UMARIM UYGUN ALMIŞIMDIR. ARKADAŞ TAVSİYESİ İLE BURAYA GİTTİM BAŞKA BİRYERE SORMADIM. ALAN HERKESE KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK DİLERĞİYLE. ALMAYI DÜŞÜNENLERE DE KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XRECEP

selamlar guzel insanlar benim plaka isi felanda bitti maise gittim biz hafta sonu araba teslim etmeyiz dediler bende pazartesini bekliyorum bide faturadaki hatayi anlattim aa olmaz felan dediler bana soylenene miktar 47.621 idi faturada 47.467 gorunuyor arada ki farki hesabiniza iade deriz dediler demekki babanda olsa guvenmiyeceksin biz demesek hic bir tik yok en azindan bandrolun bir kismini kurtardik

arkadaslar bu araci alip kullananlar hic bisey yaazmiyor buraya herhalde aldiktan sonra insan buralara ihtiyac duymuyormu ne diye dusunuyorum pazartesi aliyorum lastikleri taktiriyorum ve size olan biteni yaziyorum yalniz vaktim olmuyor forumu cepten takip ediyorum ama ordan yazmasi mesele yazarkende cok hata yapiyorum gecen 47 yi 37 yaptigim gibi herkese selamlar

senin fiyata bondrol dahil degilmiydi? full paketti di mi senin navi, cam tavan, ppaket? bi de lastik niye alıyorsun anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zkaya

ARKADAŞLAR BENDE CUMARTESİ GÜNÜ (16.01.2010) ARAÇ İÇİN SİPARİŞ VERDİM. KÜTAHYA RENAULT GÜVENDEN. İLERİ TESLİM KAMPANYASI VAR ŞU ANDA. ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE TESLİM EDİLECEK. 105 DİZEL PRİVİLAGE VE PREMİUM PAKET İLE BERABER 47500 TL ANAHTAR TESLİM PLAKA VERGİLER SİGORTA VS HERŞEY DAHİL UMARIM UYGUN ALMIŞIMDIR. ARKADAŞ TAVSİYESİ İLE BURAYA GİTTİM BAŞKA BİRYERE SORMADIM. ALAN HERKESE KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK DİLERĞİYLE. ALMAYI DÜŞÜNENLERE DE KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.

hayırlı olsun arkadasım... navi ve cam tavan almadın sanırım? seninki sadece premium paketli mi?
  • zkaya öncelikle dh forumlara hoşgeldin:) Umarım bu sayfaya katılımınız daim olur...
    Aracınız hayırlı olsun..Ben boş privilage ı 45 bine aldım,bana göre senin full 47500 çok iyi fiyat;)
    Aracınızı aldıktan sonra en kısa zamanda sürüş izlenimlerinizi ve araç resimlerinizi merakla bekliyoruz..Bu arada aracınız ne renk?
  • Okul avlusunda çekilmiş yeni resimler,bu sefer temiz araba:):Araba nedense fotolarda siyahmış gibi çıkıyor.Normalde bu kadar koyu değil..

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitalis07 -- 17 Ocak 2010; 20:07:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vitalis07

zkaya öncelikle dh forumlara hoşgeldin:) Umarım bu sayfaya katılımınız daim olur...
    Aracınız hayırlı olsun..Ben boş privilage ı 45 bine aldım,bana göre senin full 47500 çok iyi fiyat;)
    Aracınızı aldıktan sonra en kısa zamanda sürüş izlenimlerinizi ve araç resimlerinizi merakla bekliyoruz..Bu arada aracınız ne renk?

sadece premium paket diyor dostum. full 47.500 ise cok iyi tabi. ama benim anladıgım pp var. bi daha okusana o arkadasın mesajını. bu arada senin aracı bi kez daha gormek guzel :)
  • Evet pp miş ,dikkat etmemişim ...eğer öyleyse,çokda iyi fiyat değil gibi..43 bine arabayı alanları duyunca üzülebilir arkadş benim gibi;))
  • ÖNCELİKLE ARAÇ İLE İLGİLİ SON KARARIMI VERMEMDE BANA ÇOK YARDIMI OLAN, BURADA PAYLAŞIMLARINI SUNAN FORUM ÜYELERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. PAZARLIĞINI YAPTIĞIM ARAÇTA NAVİGASYON VE AÇILIR TAVAN YOK SADECE PREMİUM PAKET VAR. RENK OLARAK ÇOK GARANTİ OLMAMAKLA BERABER BULUT GRİ İSTEDİM AMA OLMAZSA DA DİĞER GRİ TONLARINDAN BİRİSİ OLACAK (BANA KALSA BEYAZ DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA HANIM İŞTE :-)). BENDE 97 MODEL VW POLO CLASSIC VARDI ONU 10000 TLYE SAYDILAR. DİĞER KALAN KISMINI DA ARAÇ TESLİMİNDE ÖDEYECEĞİM. HERHANGİ BİR KAPORA VS ÖDEMEDİM SADECE KARŞILIKLI SÖZLEŞTİK ARACI TEMİN ETTİĞİMDE YAŞADIĞIM TECRÜBELERİ VE BİLGİLERİ BURADA PAYLAŞACAĞIM HERKESE SELAMLAR.
  • arkadaşlar sizlere soru sorucam ama önce sizin için resim yüklemem lazım ama nasıl resim yükleyebilirim ben bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • EVET BEN 43000 Lİ FİYATLARI GÖRDÜM AMA BU FİYATLAR ARALIK AYI FİYATLARI
    ŞİMDİ LİSTEDE 48000 TL GÖZÜKÜYOR İNTERNET SİTESİNDE(KAMPANYAYA GİREN RENAULT BAYİLERİNDE O DA) HATTA EVEELSİ HAFTA 1 GECEDE 1000 TL
    ARTIRDILAR. YENİ YIL ZAMLARIYLA BERABER. DİĞER ÜYELERİN FİYATLARINA BAKINCA BENİMKİ YÜKSEK ZATEN BUNUN FARKINDAYIM
    KEŞKE İMKANIM OLSAYDI ARALIKTA ALSAYDIM HAYIFLANIYORUM AMA BURSA'DA 50000 TL FİYAT ALINCA
    BU BANA BAYA İYİ GELDİ BUGÜNLERDE ALAN ARKADAŞLAR VARSA BEN ONLARA SORMUŞTUM ASLINDA FİYAT İYİMİ DİYE
    YOKSA ARALIĞA GÖRE ÇOK FARK VAR VEYA SİZLERİN YOLU DÜŞERSE ALDIĞINIZ YERLERDE BENİM İÇİN YENİ FİYATLARI SORABİLİRMİSİNİZ
  • SEVGİLİ CÜNEYTAKAN BENDE FORUMA YENİ GİRDİM. RESİM VS. NASIL KONULUYOR BİLMİYORUM AÇIKÇASI, YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN KUSURA BAKMA. SELAMLAR
  • arkadaşlar katalokta arka camların renli yani siyah olduğunu söylüyo ama sadece bagaj kapağındaki camı siyah sizlerinde öylemi neden acaba anlayamadım.birde arkadaşlar bu navigasyon ekranları farklı katoloktaki bir sayfada daha büyük ekranlı navigasyon var diğerinde ise biraz daha küçük bu neden araçlar itel ama neden parçaları katolokdaki gibi buraya gelmiyor navigasyonlu olan arkadaşların böyle bir bilgisi varmı.bu konuyu araştırıyorum birde gecen bir arkadaş sormuştu devir asistanı varmı yani vitesler için bununlara ilgili bir kaç cevap alabilirmiyim sizlerden .konuyla ilgili resim bulabilirsem ekleyecegim
  • 43 lü fiyatları, liste fiyatı 45700 ken almış arkadaşlar..nun için dedim bende iyi fiyat diye..Sizede 500binlik bi indirimden daha iyisi yapılabilirdi diye söyledim öyle dostum..resim eklemek için msj yazdığınız kısmın altında "buraya resim koymak için tıklayın" yazıyor,ordan resminizi uygun boyuta getirip ekleyebilirsiniz..
  • zkaya yinede teşekkür ederim sana arabanda hayırlı olsun güzel bir seçim bende alacağim inşallah ama bu forumdan ayrılmayın bizide düşün bu aracı kullananlar sayesinde birşeyler öğreniyoruz
  • quote:

43 lü fiyatları, liste fiyatı 45700 ken almış arkadaşlar..nun için dedim bende iyi fiyat diye..Sizede 500binlik bi indirimden daha iyisi yapılabilirdi diye söyledim öyle dostum..resim eklemek için msj yazdığınız kısmın altında "buraya resim koymak için tıklayın" yazıyor,ordan resminizi uygun boyuta getirip ekleyebilirsiniz..

TEŞEKKÜR EDERİM VİTALİS07 BELKİ BEN KENDİ ARACIMI TAKASA SOKTUĞUM İÇİN ANCAK BU KADAR OLMUŞ OLABİLİR FİYAT AMA DAHA İYİ FİYAT ALABİLECEĞİM BİR YER BULURSAM VAZGEÇEBİLİRİM DE NETİCEDE VERDİĞİM BİRŞEY YOK SADECE SÖZLEŞTİK
  • quote:

Orijinalden alıntı: cüneytakan

arkadaşlar katalokta arka camların renli yani siyah olduğunu söylüyo ama sadece bagaj kapağındaki camı siyah sizlerinde öylemi neden acaba anlayamadım.birde arkadaşlar bu navigasyon ekranları farklı katoloktaki bir sayfada daha büyük ekranlı navigasyon var diğerinde ise biraz daha küçük bu neden araçlar itel ama neden parçaları katolokdaki gibi buraya gelmiyor navigasyonlu olan arkadaşların böyle bir bilgisi varmı.bu konuyu araştırıyorum birde gecen bir arkadaş sormuştu devir asistanı varmı yani vitesler için bununlara ilgili bir kaç cevap alabilirmiyim sizlerden .konuyla ilgili resim bulabilirsem ekleyecegim

Devir asaistanı görünürde yok arabada,yalnız colombus bi ara devir asistan ışıklarının yerinin olduğunu söyledi,ben dikkat etmedim.Bu konuyu araştırmak lazım,belki serviste falan açtırılabiliyordur vs..

• quote:

quote:

arkadaşlar katalokta arka camların renli yani siyah olduğunu söylüyo ama sadece bagaj kapağındaki camı siyah sizlerinde öylemi neden acaba anlayamadım.birde arkadaşlar bu navigasyon ekranları farklı katoloktaki bir sayfada daha büyük ekranlı navigasyon var diğerinde ise biraz daha küçük bu neden araçlar itel ama neden parçaları katolokdaki gibi buraya gelmiyor navigasyonlu olan arkadaşların böyle bir bilgisi varmı.bu konuyu araştırıyorum birde gecen bir arkadaş sormuştu devir asistanı varmı yani vitesler için bununlara ilgili bir kaç cevap alabilirmiyim sizlerden .konuyla ilgili resim bulabilirsem ekleyecegim

Devir asaistanı görünürde yok arabada,yalnız colombus bi ara devir asistan ışıklarının yerinin olduğunu söyledi,ben dikkat etmedim.Bu konuyu araştırmak lazım,belki serviste falan açtırılabiliyordur vs..

peki bu cam ve navigasyon ekranı farklılıkları hakkında birşey biliyormusunuz

• quote:

quote:

quote:

peki bu cam ve navigasyon ekranı farklılıkları hakkında birşey biliyormusunuz

navigasyon hiç düşünmediğimden bi bilgim yok...Camlarda cok azda olsa bir koyuluk var.Ama arka cam daha koyumu ona dikkaet etmedim...Bagaj daha karanlık göründüğünden daha siyahmış gibi gelebilir ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: mst105

quote:

selamlar guzel insanlar benim plaka isi felanda bitti maise gittim biz hafta sonu araba teslim etmeyiz dediler bende pazartesini bekliyorum bide faturadaki hatayi anlattim aa olmaz felan dediler bana soylenene miktar 47.621 idi faturada 47.467 gorunuyor arada ki farki hesabiniza iade deriz dediler demekki babanda olsa guvenmiyeceksin biz demesek hic bir tik yok en azindan bandrolun bir kismini kurtardik

arkadaslar bu araci alip kullananlar hic bisey yaazmiyor buraya herhalde aldiktan sonra insan buralara ihtiyac duymuyormu ne diye dusunuyorum pazartesi aliyorum lastikleri taktiriyorum ve size olan biteni yaziyorum yalniz vaktim olmuyor forumu cepten takip ediyorum ama ordan yazmasi mesele yazarkende cok hata yapiyorum gecen 47 yi 37 yaptigim gibi herkese selamlar

senin fiyata bondrol dahil degilmiydi? full paketti di mi senin navi, cam tavan, ppaket? bi de lastik niye alıyorsun anlamadım.

evet full paket ne varsa hepsinden aldik nav acilir tavan felan fiyatta fatura fiyati 47.460 bandrol ruhsat felan hepsini kendim yaptim o da 650 felan tutdu benden 970 istemislerdi aracilari cok guzel mali goturuyor sanirim maisin bende kendi aracimi aradim biz 650 ye hallederiz dediler veleasilkelam yeni araba alacaklar lutfen cevrenizdeki 3 yada 5 yerden fiyat alin ve siki pazarlik yapin bu son dediginiz fiyatlar cok yuksek bide oyak uyeleri kesin oyak hakkinizi kullanin derim hayirli gunler ben bugun alacagim araci resim cekebilirsem size gonderrim ankaradan sevgiler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mst105

quote:

evet full paket ne varsa hepsinden aldik nav acilir tavan felan fiyatta fatura fiyati 47.460 bandrol ruhsat felan hepsini kendim yaptim o da 650 felan tutdu benden 970 istemislerdi aracilari cok guzel mali goturuyor sanirim maisin bende kendi aracimi aradim biz 650 ye hallederiz dediler veleasilkelam yeni araba alacaklar lutfen cevrenizdeki 3 yada 5 yerden fiyat alin ve siki pazarlik yapin bu son dediginiz fiyatlar cok yuksek bide oyak uyeleri kesin oyak hakkinizi kullanin derim hayirli gunler ben bugun alacagim araci resim cekebilirsem size gonderrim ankaradan sevgiler

ha bide lastik sormussunuz lastik kislik aldim vakumlu neli continental alaman mali bide bunu deneyelim michelinla brigstone u cok zengin ettik vakti zamaninda :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.