< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: qoqoCAN
şu anda var olan muhalif partiler gelse de değişmeyecek :) malesef adam gibi adam yok, olsa dahi milyonlarca insanın zihniyetini bi anda değiştiremezsin. Malesef hiç bir zaman değişmeyecek.Sen dinlediğin ‘ninni’lerle uyumaya devam et değişince biz sana haber ederiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Direksiyonun önündeki tablet hiç güzel görünmüyor.
-
Çekin oradan reisime bir s600 maybach. Şanımız yürüsün. -
Aynn knk 18 sene önce de bir otomobilden iki otomobil parası vergi, limonata ve meyve suyundan bile ötv alıyorlardı. Hepsi aynı yeaa :) :) :) -
aynı mercedes 2025 te mevcut motor gamını %40 seyrelteceğini açıkladı. Yani ne geç 2025 te dizeller gidici. Bu motor w222 makyajlıyla geldi zaten 340 hp olarak. bunda 10 hp düştü emisyon yüzünden. CLS400 de 340 hp olanı var zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 26 Aralık 2020; 10:45:44 >
ömrün yeterse uyandırırsın , da ben şu anki hükümeti savunmuyorum, devlet tam bir mafya olmuş gidiyor. Demek istediğim bu düzen böyle sürer. Hiç bir şey yapmayarak dünya kadar zengin oluyorlar. Sence bunu yapabiliyorken yeniler geldiğinde farklı mı olacak? Bilmem ne bürokratları 7-8 yerden maaş alıyorlar. Bir telefonla 6-7 milyon lira cebe indiriyorlar ( ihalelerden ), sen sanıyormusun ki başa gelmek isteyen kişi Türkiye bir yerlere gelsin diye uğraşacak? Başa gelecek olan yine bugün yapanlar gibi başta kalmaya gayret edecek, bunun için bugün yapanlar ne yapıyorsa aynını yapacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qoqoCAN -- 26 Aralık 2020; 14:9:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Last Troll Bender
Aynn knk 18 sene önce de bir otomobilden iki otomobil parası vergi, limonata ve meyve suyundan bile ötv alıyorlardı. Hepsi aynı yeaa :) :) :)Siz zaman denen kavramı anlayamamışsınız. Diğer taraf da 18 sene önce yollar böylemiydi diye soruyor, bilmem ne kuyrukları vardı diyor. Kardeşim zamanla bunlar yapılacaktı zaten ya da yapılması gerekiyordu. 18 sene önce o vergiler alınmıyordu ama zamanla alınmaya başlanacaktı. Çünkü günümüz Türkiye'sinde üretim 0. Katme değerli ürünümüz yok. Topla , çuvala koy, sat. İşlenmiş olarak 10 katı fiyatla geri al. Hal böyle iken iki tarafın savundukları şeyler saçma sapan dayanağı olmayan şeyler. Bu ülkenin tek kurtuluşu var, o da ürettiklerimizi işleyebilmemiz ve katme değerli ürün haline getirebilmemiz.
-
Hükümeti savunuyorsun diye bir şey yazmadım zaten,buralarda yaydığınız (senin gibi düşünenler için yani) bu tür umutsuzluk yayan ifadeler objektif olarak TC tarihinin gelmiş geçmiş en aşağılık yönetimi ve onlar kadar aşağılık ve alçak destekçilerinin ekmeğine yağ sürüyor,o yüzden birşey yapmadan ‘uyusanız’ bile en azından onların yaymak istedikleri umutsuzluk dalgasına destek olmamış olursunuz.
Burada bunu fakir yada yoksul olarak sayılan büyük çoğunluk için mi yapıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 26 Aralık 2020; 14:45:54 >
-
Hani bilmemkaç ışık yılı uzakta yeni bir gezegen keşfedilir de haberi yapılır ya... Bu da öylesine meraktan okunulan bir haber.
-
quote:
Orijinalden alıntı: D.BaranHükümeti savunuyorsun diye bir şey yazmadım zaten,buralarda yaydığınız (senin gibi düşünenler için yani) bu tür umutsuzluk yayan ifadeler objektif olarak TC tarihinin gelmiş geçmiş en aşağılık yönetimi ve onlar kadar aşağılık ve alçak destekçilerinin ekmeğine yağ sürüyor,o yüzden birşey yapmadan ‘uyusanız’ bile en azından onların yaymak istedikleri umutsuzluk dalgasına destek olmamış olursunuz.
Keşke elimizden birşey gelse. Şu an elle tutulur bir parti mi var ülkede benim bilmediğim? Parti mi kuralım 0 sermayeyle. İnsanların zihniyetini mi değiştirelim bir anda? Çok zor be kardeşim. Bana göre de mümkün değil. Bak yaparsan yanındayım bunu bil.
-
Hayırlı olsun devlet büyüklerimize
-
Almanyada 47.000 birim fiyat
Bizde 3.750.000 birim fiyat
:D
ekleme bu tabloya göre 1 euro = 79 türk lirası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petegrus -- 26 Aralık 2020; 16:41:17 > -
Vergili fiyatı 3.750.000 TL..
Vergisiz fiyatı.. 948 bin tl..
Aşağı yukarı vergisiz fiyatı 3 milyon eklemişler ki düz hesap olsun..
Gerçi devletin bi kazancı olmayacak..zaten bunu alacak kişiler devlet görevlisi bakan, vali, bir de adını söylemenin sıkıntı yaratacağı biri olacak..yani devlet bu cebinden alıp öbür cebine koyacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 26 Aralık 2020; 17:52:38 >
-
Rüyalarda buluşuruz bu şarkıyla kavuşuruz... -
Şeyhülislamı unutmayalım lütfen...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah Allah devlet üretimi desteklemeyecek, tarım ülkesini ithalat cenneti yapacak, koyunu bile dünyanın öbür ucundan Uruguay'dan ithal edecek sonra "böz örötmöyöröz omo". İstanbul'da her 500 metre boşluğa avm dikeceklerine üretimi destekleseler hala biz üretiyor olurduk. Ama tabi "milletin.... Koyan" müteahhitlere ne vereceklerdi o zaman?
Şu saçma, rezil vergi sistemini savunanlar siz herşeye müstehaksınız. Kıçınızdaki donu alsalar sesiniz çıkmaz. -
burda yanlış yazmışlar 3 litre M256.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X