Şimdi Ara

yeni Mercedes c180 fascination mi? passat highline 1.6 DSG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sıfır araç düşünüyorum 30000TL fark var...yeni Mercedes c180 fascination mi? passat highline 1.6 DSG mi?

• Hocam uapmayin Allah askina mercedes vw kiyaslanirmi?? Ya mercedes artik dandik araba uretiyor ya vw premium bi marka...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki 30000 tl fark sizi çok fazla etkilemicekse hiç düşünmeden c180

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Hocam uapmayin Allah askina mercedes vw kiyaslanirmi?? Ya mercedes artik dandik araba uretiyor ya vw premium bi marka...

• aradaki fark önemli degilse tabiki mercedes.
  • polo al bence
  • yapmaa bunu yapma
  • Şahin görünümlü doğan al sen mercedese binme yetkililer marka zedelenmesin diye elnden alır

• Ww ile mercedes kiyaslanirmi yahu. Ww gibi premium bi markanın yanına yaklasamaz merso. Dsg başlı başına devrim zaten

• dsg dezavatajı gözardı edildiğinde,iç hacim genişliği olarak,ve 1.6 dizelin yakıt avantajı göz önüne alındığında passat.
    bunu haricinde her yönden c 180
  • E serisi ile kiyaslamadigina sukredin bence.

Ayrica konuyla pek alakasi yok ama yeni 308 - s60 veya v40 a vw amblemi taksalar milyon tane satarlar herhalde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

E serisi ile kiyaslamadigina sukredin bence.

• 2 aracıda test edin, hatta birde F30 3 serisine bakın. Daha sonra hangi araç içinize sinerse onu alın, aracı kullanacak olan haliyle parasını ödeyecek olan sizsiniz, başkasının lafıyla alınan bir araçtan hiç bir keyif alamazsınız pişman olma ihtimaliniz var. Bu gibi platformlardan bilgi alıp, yine kendi bildiğinizi yapmanın en iyisi olduğu kanaatindeyim.
  • Bence ayni platformda olan ust sinif poloyu alin cok guzel donanimlari var boyali kapi kolu olsun surucu airbag olsun hele birde o dsg yok mu inanmazsiniz belki koltuklar ile lastikleride var arabanin.

Saka bir yana forum kendini kaybetti daha once merso nun yaninda vw lafi gecmezdi millet kiyaslamaya baslamis.

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Hocam uapmayin Allah askina mercedes vw kiyaslanirmi?? Ya mercedes artik dandik araba uretiyor ya vw premium bi marka...

• Arada ki 30.000 TL fark sizi zorlamayacaksa tabi ki Mercedes C Klasse ;) Marka, imaj, karizma, kalite alırsınız. 30.000 TL az öderseniz, donanım, kalite, iç hacim genişliği, yüksek 2.el piyasası alırsınız.
  • Jetta düşünmez misiniz?
  • S60 a Da bir bakin derim

• Bunu diyecegimi tahmin etmezdim fakat c serisinin ici basik ve dar ayrica Mercedes E den baslar klisesi ne kadar klise desekte dogrudur. Bu sinifta a4 konforu ve genisligi yasatiyor.

Hem 3 serisi hem C serisi dar.

1.6 dizel passat manuel vitesi tercih ederim. Hem fiyat farki yuzunden hemde C serisinin bana sunduklari yuzunden.

Edit: c serisi cok ekstrem bir araba degil. Benim icin hayal kirikligi oldu. O sinifta tasarimina asik oldugum mazda 6, c serisine gore bana cok daha cekici geliyor. Yani bu segmentte C serisi benim icin en son secenek olurdu, alacak olsaydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayacan -- 11 Nisan 2014; 11:31:49 >
  • Kapak Jantlı polo düşünmez misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.