Şimdi Ara

Yeni Mercedes'ler otomatik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni Actros'lar çok hoşuma gitti. Takma adımdan da anlayacağınız gibi, bir Scania hayranıyım (perest), ama Türkiye'de kaç yıldan beri Mercedes hakimiyeti olduğunu anlayınca, biraz araştırayım istedim...

Axor'lar, Actros'un yüksek kabinleri vs. çok hoşuma gitti. Ama ben bir düz vites delisiyim, ama PowerShift otomatik galiba. Bana düz vites lazım, var mıdır ?

• Düz vitesi yok sanırım.Actros'ların hepsinde Telligrent sistemi var.Powershift şanzıman otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 25 Temmuz 2008; 12:44:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Düz vitesi yok sanırım.Actros'ların hepsinde Telligrent sistemi var.Powershift şanzıman otomatik.

Telligent galiba +'lı -'li, ama debriajlı olandı , değil mi ? O dasorun değil, debriaj olsun da, +, - olsun , sorun değil !
  • quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

quote:

Düz vitesi yok sanırım.Actros'ların hepsinde Telligrent sistemi var.Powershift şanzıman otomatik.

Telligent galiba +'lı -'li, ama debriajlı olandı , değil mi ? O dasorun değil, debriaj olsun da, +, - olsun , sorun değil !

İleri-geri olayı..

Otomatik vites arabaya bende alışamazdım herhalde.Çünkü bu zamana kadar alışmışık..

İnsanın eli vitese gider.
  • Daha çok ekonomik sürüş, keyif gibi durumlar için düz vitesi istiyorum.
  • quote:

Daha çok ekonomik sürüş, keyif gibi durumlar için düz vitesi istiyorum.

Otomatik vites genellikle daha ekonomik oluyor..

Actros'ların vites topuzunun arkasında Manuel-Auto seçeneği var.Oradan Manuel yada Otomatik yapılabiliyor.

Mercedes'in sitesinde Telligrent sisteminde bir videoda görmüştüm.
  • quote:

quote:

Actros'ların vites topuzunun arkasında Manuel-Auto seçeneği var.Oradan Manuel yada Otomatik yapılabiliyor.

babalara layık,bence o araçlarda..

(eray abi'ye ithafen)

• yenı actroslar serı uretımde otomatık olarak cıkıyor. debrıaj yok yanı. eskılerde tellıgentlerde vardı bu power shıft sanzıman hem daha hafıf hemde daha ekonomık surus saglıyor.otomatık vtes tır kullanmıs brısı olarak uzun yol soforlerı ıcın super bısey . ben tga- 430 kullandım kapıkuleden ıstanbula kadar süperdi. yenı actrosun 1844 ıcın belırlenen fıyat 82 bın euro +ötv + kdv gibi bi sey olacak. benım premıumun borcu bıtınce mayıs gıbı kolumana ugrucam gıbı gozukuyor.gecen sefer leasıng olayına takılmıstık bu sefer ınsallah olmaz.

herkese ıyı aksamlar ,,
  • quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

yenı actroslar serı uretımde otomatık olarak cıkıyor. debrıaj yok yanı. eskılerde tellıgentlerde vardı bu power shıft sanzıman hem daha hafıf hemde daha ekonomık surus saglıyor.otomatık vtes tır kullanmıs brısı olarak uzun yol soforlerı ıcın super bısey . ben tga- 430 kullandım kapıkuleden ıstanbula kadar süperdi. yenı actrosun 1844 ıcın belırlenen fıyat 82 bın euro +ötv + kdv gibi bi sey olacak. benım premıumun borcu bıtınce mayıs gıbı kolumana ugrucam gıbı gozukuyor.gecen sefer leasıng olayına takılmıstık bu sefer ınsallah olmaz.

herkese ıyı aksamlar ,,

• quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

yenı actroslar serı uretımde otomatık olarak cıkıyor. debrıaj yok yanı. eskılerde tellıgentlerde vardı bu power shıft sanzıman hem daha hafıf hemde daha ekonomık surus saglıyor.otomatık vtes tır kullanmıs brısı olarak uzun yol soforlerı ıcın super bısey . ben tga- 430 kullandım kapıkuleden ıstanbula kadar süperdi. yenı actrosun 1844 ıcın belırlenen fıyat 82 bın euro +ötv + kdv gibi bi sey olacak. benım premıumun borcu bıtınce mayıs gıbı kolumana ugrucam gıbı gozukuyor.gecen sefer leasıng olayına takılmıstık bu sefer ınsallah olmaz.

herkese ıyı aksamlar ,,

Hayret,Man ile ilgili olumlu bir yazı var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: showcu33

quote:

quote:

babalara layık,bence o araçlarda..

(eray abi'ye ithafen)

Eyvallah Cengizhan ..

• MAN TG-A ların vites sistemi çok hoşuma gidiyor. arabayı ağırdan seriye aldığımız zaman debriyaja basmayıp vites kolundaki küçük düğme yardımı ile vites değiştiriyoruz.

• @mihman7878

Bırak Fatih'i yahu,alalım seninle şöyle üstteki gibi bir makine.Fatih'i boşver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 2 Ağustos 2008; 14:11:26 >
  • quote:

@mihman7878

Bırak Fatih'i yahu,alalım seninle şöyle üstteki gibi bir makine.Fatih'i boşver.

yok arkadaş sağol. biz bu arabayada binmiş adamız Enter'e de binmiş adamız. aksilik olmazsa bir haftaya kadar gelin gibi salınırken çekilmiş fotolarını gönderirim arabanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mihman7878

MAN TG-A ların vites sistemi çok hoşuma gidiyor. arabayı ağırdan seriye aldığımız zaman debriyaja basmayıp vites kolundaki küçük düğme yardımı ile vites değiştiriyoruz.

Ne rahatlık be eski araçlarda takviyeye düşmen için ya duracakdın yada defransiyeli biraz bağırtacaktın (Örnek AS 950 5 6 vitesliler yenileri takviyesiz)

•  Yeni Mercedes'ler otomatik mi ?

bnm kullandığım axor 2009 mod. debriyajlı yarı otomatik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.