Şimdi Ara

Yeni meta midlane heroları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 5.21 yamasından sonra önerebileceğim midlane şampiyonları şu şekilde;
    -Viktor
    -Kassadin
    -Ahri (vazgeçilmez)
    -Lulu (her türlü takım kompozisyonuna ayak uydurur)
    -Orianna (safe seçim)
    -Diana (broken hero desek yeridir,dakika 15 den sonra direk teklemeye başlıyorsun)
    -Veigar (q stackleyerek devasa ap değerleri)
    -LeBlanc
    -Fizz
    -Twisted Fate (haritada aktifsen,roamlıyorsan)
    -Ryze (Faker baba sağolsun)

Suikastçilere gelecek olursak;
    Bence talonun metaya girmesi bu haliyle çok zor.Mana sıkıntısı ve yetenek kitindeki nerflerden sonra ufakta olsa bi buff gelmezse talonun işi çok zor.
    Naçizane düşüncem bunlar..
  • Talon a buff gelmeden metaya gireceğini sanmıyorum.Matara flnda kalkıyor.Lanede nasıl duracağı meçhul.
  • Bütün herolar oynanir.

Konu kilit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O en azindan post kasiyor ama bilgi veriyor senin postlarin bomboş ve yazin her konunun altına yararlı konu takip yazan sendin laynoksu degildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Hocam şuan mid lane metasında;
    Ryze, Kassadin, Viktor, Anivia tarzı şampiyonlar var. Metadan hiç çıkmayan Yasuo, Fizz gibi şampiyonlar da hala oynanıyor tabi.

Ancak yeni gelecek metada büyük ihtimal assassinler sahaya inecek.
    Oyun hakkında değişiklik diye soracak olursan bazı ADC'lere ve haritaya yeni eklenen canavar vs var. Detaylı bilgi için;
    http://tr.leagueoflegends.com/tr/site/2016-season-update/

orda saydıgın sampiyonlar korelilerin metası :D al midde kassadinde oyna bakalım: D

• Kardeş son 1 haftadır sürekli Kassadin oynuyorum zaten. Oyunun erken safhasında sıkıntı çekse de mid ve late gamede harika bir şampiyona dönüşüyor.
  • quote:

Kardeş son 1 haftadır sürekli Kassadin oynuyorum zaten. Oyunun erken safhasında sıkıntı çekse de mid ve late gamede harika bir şampiyona dönüşüyor.

aslında yavas yavas oynanır duruma gelindi deniliyorda bilmiyorum denemek lazım rünleri ne giriyosun hocam
  • Ryze al ve düşman afk kalır en etkili ddos hacktir bronz ve silverden çıkarır euw için (ünililer bilir)

• Klasik AP giriyorum. Özel rün sayfası düşünüyorum bende.
  • Irelia mid ad kas 2. veya 3. item sterak al iyiysen ölmezsin.Çok iyi assasin
    Not:Veigar-viktor-tf gibi herolara karşı çok iyi.
  • quote:

Haliyle oynanması da azalacak.

Ya kardeşim sanırsınkı midler her oyun 10 mana potu alıyordu, hiçbi mage heroya bi maçta 2-3 den fazla aldığımı hatırlamıyorum riotda seninki kadar kafa yokmu çok fark etmeyecek sadece biraz garip oldu kalkması

• Doubleimp kullanıcısına yanıt
    O senin oyun tarzın o zaman. Ben mana potsuz oynayamıyorum. Zaten Riot'ta itemlere mana özelliği eklemiş.
  • quote:

O senin oyun tarzın o zaman. Ben mana potsuz oynayamıyorum. Zaten Riot'ta itemlere mana özelliği eklemiş.

işte adamlar orta yolu illaki buluyorlar zaten geçmiş sezonlarda mavi rünlere mana yenilenmesi konuluyordu,orianna gibi şampiyonlara 180 goldluk mana veren item,totem,pot ile başlanıyordu illaki manaya çözüm bulunur kısacası
  • diana, orianna, azir, lulu bunlar iş görür
  • Sen bana low silver demiştin zamanında şimdi ligim senden yüksek z@@@@@@@@@@@@@@@@

şaka maka bıraktıysan 1 hafta alışma dönemi var,şu anda bırak viktor oynamayı oyunda şampiyonunu wasd ile yönlendirmeye çalışırsın o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherub01

Benim 5.21 yamasından sonra önerebileceğim midlane şampiyonları şu şekilde;
    -Viktor
    -Kassadin
    -Ahri (vazgeçilmez)
    -Lulu (her türlü takım kompozisyonuna ayak uydurur)
    -Orianna (safe seçim)
    -Diana (broken hero desek yeridir,dakika 15 den sonra direk teklemeye başlıyorsun)
    -Veigar (q stackleyerek devasa ap değerleri)
    -LeBlanc
    -Fizz
    -Twisted Fate (haritada aktifsen,roamlıyorsan)
    -Ryze (Faker baba sağolsun)

Suikastçilere gelecek olursak;
    Bence talonun metaya girmesi bu haliyle çok zor.Mana sıkıntısı ve yetenek kitindeki nerflerden sonra ufakta olsa bi buff gelmezse talonun işi çok zor.
    Naçizane düşüncem bunlar..
    Viktor bayağı üstünmüş nerf yiyecek diye korkuyorum. Diana satın alayım o zaman bi ara. Peki ya itemler ne durumda? Ben viktora her el morello kasardım earlydeki %20 cdr ı ile rünlerim %40 a tamamlıyordu. Her midlaner Athene/Morello başlangıcını yapıyor mu hala? Yoksa işler değişti mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Teabag

Sen bana low silver demiştin zamanında şimdi ligim senden yüksek z@@@@@@@@@@@@@@@@

şaka maka bıraktıysan 1 hafta alışma dönemi var,şu anda bırak viktor oynamayı oyunda şampiyonunu wasd ile yönlendirmeye çalışırsın o derece.

Yapma ya hocam sana mı demişim?Hiç hatırlamam İşin esprisi oyuna alışmam çok sürmez bıraktığım sürede CSGO yüklenmiş olsam da Dota 2 HoN falan oynadım hep düzenli olarak. Bakalım az sonra bi oyun giricem deneyeyim kendimi göreyim ne değişmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Viktor to Viktory

quote:

Orijinalden alıntı: Max Teabag

Sen bana low silver demiştin zamanında şimdi ligim senden yüksek z@@@@@@@@@@@@@@@@

Yapma ya hocam sana mı demişim?Hiç hatırlamam İşin esprisi oyuna alışmam çok sürmez bıraktığım sürede CSGO yüklenmiş olsam da Dota 2 HoN falan oynadım hep düzenli olarak. Bakalım az sonra bi oyun giricem deneyeyim kendimi göreyim ne değişmiş

Mobaları bırakmadıysan unutmamışındır bence.Asıl değişiklikler haftaya salı gelecek.Bence plata kas son günlerde yeni çerçeveler çok güzel <3

• Viktor to Viktory kullanıcısına yanıt
    Viktor oyunun erken safhasında çok kırılgan. Ancak oyunun geç safhasında gücüne kavuşuyor. Hocam Viktor'un nerf yediği dönemde var mıydınız?
  • quote:

Viktor oyunun erken safhasında çok kırılgan. Ancak oyunun geç safhasında gücüne kavuşuyor. Hocam Viktor'un nerf yediği dönemde var mıydınız?

Eski viktoru oynuyordum rework geldi bayağı oynadım herhangi bi nerf gelmedi benim vaktime. Viktor earlyde lazerle şamaroğlan edip 6 da tek komboda yok eden bi karakter normalde kaçırdığım bi nerf mü var ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.