Şimdi Ara

Yeni meta midlane heroları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Max Teabag

quote:

Orijinalden alıntı: Viktor to Viktory

quote:

Orijinalden alıntı: Max Teabag

Sen bana low silver demiştin zamanında şimdi ligim senden yüksek z@@@@@@@@@@@@@@@@

şaka maka bıraktıysan 1 hafta alışma dönemi var,şu anda bırak viktor oynamayı oyunda şampiyonunu wasd ile yönlendirmeye çalışırsın o derece.

Yapma ya hocam sana mı demişim?Hiç hatırlamam İşin esprisi oyuna alışmam çok sürmez bıraktığım sürede CSGO yüklenmiş olsam da Dota 2 HoN falan oynadım hep düzenli olarak. Bakalım az sonra bi oyun giricem deneyeyim kendimi göreyim ne değişmiş

Mobaları bırakmadıysan unutmamışındır bence.Asıl değişiklikler haftaya salı gelecek.Bence plata kas son günlerde yeni çerçeveler çok güzel <3

valla altın 1 75 lpde duruyor ama sınav haftam zaten oyuna başlama niyetim yok ya turnuvayı atlatalım gerisi önemli değil benim için silmeyi düşünüyorum tekrardan oyuna başlamamam lazım

• Viktor to Viktory kullanıcısına yanıt
    Viktor sizden sonra nerf yedi. Artık oyunun erken safhasında sıkıntı çekiyor. Ama oyunun sonunda gücüne kavuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Viktor sizden sonra nerf yedi. Artık oyunun erken safhasında sıkıntı çekiyor. Ama oyunun sonunda gücüne kavuşuyor.

Talon hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Eskiden imza şampiyonumdu, 4v1 bile adc ve apc çıkarmadan ölmezdim 4 kişinin arasında. Nerf yedikten sonra bıraktım talonu. Mana potunun kalkması ile sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum, peri tılsımı, 4 kırmızı pot, totem alıp koridora geçip takasa fazla girmezsek, adamı üstümüze oynatıp kule altına çekip keserek yükselirsek yani bilen bir talon düşünürsek sıkıntı çekmeyiz diye düşünebiliyorum. Olmadı manaveren/muramana çıkılır. Zaten azda olsa earlyde yeterli olacak ad var itemda. Siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balgambaz B kullanıcısına yanıt
    Talon'da oyunun erken safhalarında sıkıntı çekiyor. Ancak orta oyunda toparlanıyor. Dediğin gibi susturdan sonra oynanabilirliği azaldı. Ancak güzel bir buff yerse oynanır diye düşünüyorum. Umarım yer. Çünkü benimde severek oynadığım şampiyonlardan birisi olur kendileri. Eğer dediğin itemi çıkarsak damagemiz az olur. Üstelik o kadar manayı ne yapacağız?
  • quote:

Talon'da oyunun erken safhalarında sıkıntı çekiyor. Ancak orta oyunda toparlanıyor. Dediğin gibi susturdan sonra oynanabilirliği azaldı. Ancak güzel bir buff yerse oynanır diye düşünüyorum. Umarım yer. Çünkü benimde severek oynadığım şampiyonlardan birisi olur kendileri. Eğer dediğin itemi çıkarsak damagemiz az olur. Üstelik o kadar manayı ne yapacağız?

O kadar manayı yapacak bişey yok ama mana potu kalkıyorsa ve riot adam gibi itemlara eklemezse bu mana yenileme dalgasını yine sıkıntı çekeriz hocam. Ayrıca talonun hasarını yeteneklerinden değil q attıktan sonraki düz vuruşta sağlıyoruz. Yani eqw değil adcyi olabildiğince çabuk eritmek için q e+oto atak, w, daha da ayıramazsanız ultiyi harcayıp olabildiğince hızlı uzaklaşmak lazım. Eskiden talona sırasıyla karabalta, üçlü kuvvet, kanasusamış, ebedi kılıç çıkıyordum ve hasar oldukça iyi oluyordu oyun ortalarında. Oyun ortasında talon birini oyundan düşürdükten sonra sonda da affetmez şu anki haliyle bile, bilirsiniz. O yüzden kalanı karşıya göre zırh yada büyü direnci ayakkabısı ve koruyucu melek olarak çıkıyordum ve tam anlamıyla taşıyordum. Yani başta zaten 40 hasarlık itemle başladığım buildle bile rahatlıkla oyun kazandırabiliyorsam diyecek bişey yok. Ve talon her şeye rağmen bunun altını çizerek söylüyorum, çoğunlukla oynanan katarina, zed, lux, veigar, leblanc, kassadin gibi heroların karşısında rahatlıkla oynanabiliyor. Talonun da bir kez banlandığına şahit olmadım henüz. Aldığım her oyun kazanırdık...

• Balgambaz B kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal mana açığı kapatılır. Ben ara sıra hala Talon'u oynuyorum. Ancak yeterince iyi değil. Alınabilecek daha iyi şampiyonlar mevcut. O yüzden de kesinlikle bir buff gelmesi lazım. Yada yeni gelen bir itemle OP olması lazım. Neyse bekleyip göreceğiz. Umarım oynanabilir bir hala gelir.
  • Talonu ben de çok seviyordum az oynasam da %80-90 arası bi win rate vardı bende. Karakter CC olarak ya da herhangi başka bir engelleyici olarak çok eksik kalmasa gerçekten güçlü. Bi cc buff gelmesi lazım diye düşünüyorum. 0.5 sn stun da olsa olsun o e skilline.
  • Viktora en son gelen nerf sadece viktora ait olan sihir çekirdeği eşyasına geldi diye biliyorum. Zaten level 18 e geldiğinde yine eskisi kadar güçleniyor eşya. Sadece erken levellerdeki kabusuna biraz dengeleme geldi o kadar. Hocam güçlü şampiyondan ziyade bi mid oyuncusunun yapması gereken üç temel şey vardır. Totem yerleştirmek(çünkü mid gange en müsait lane dir) harita kontrolü ve roam. Bu üçünü eksiksiz yapan bütün midlaner lar oyunu taşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cherub01

Viktora en son gelen nerf sadece viktora ait olan sihir çekirdeği eşyasına geldi diye biliyorum. Zaten level 18 e geldiğinde yine eskisi kadar güçleniyor eşya. Sadece erken levellerdeki kabusuna biraz dengeleme geldi o kadar. Hocam güçlü şampiyondan ziyade bi mid oyuncusunun yapması gereken üç temel şey vardır. Totem yerleştirmek(çünkü mid gange en müsait lane dir) harita kontrolü ve roam. Bu üçünü eksiksiz yapan bütün midlaner lar oyunu taşır.

Bu saydığın üçlü ile maç taşıma arasındaki bağlantıyı anlamadım.Bir mid oyuncusunun en önemli özelliği yetenekli olması.Eğer sende yetenek ve oyun okuma yoksa istediğin kadar roam at veya totem at hepsi boşa gider.Öncelik ile midde agresif oynaman lazım.Karşına kim gelirse gelsin.Karşındaki oyuncuyu ölçüp ona göre hareket etmelisin, hareketlerini takip etmen lazım.Sonrasında yeteneğin ile orantılı olarak onu oyun dışı bırakman lazım.Bundan sonrası çok basit.Anlıycağın sen eğer 1 skill tutturamıyorsan, biraz olsun oyunu okuyamıyorsan istediğin kadar roam at bu senin farmda ve gold'da geri düşmene sebep olur.Yanlış anlama o yazdıklarına katılıyorum ama maç kazanma veya taşıma çok farklı şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

quote:

Orijinalden alıntı: cherub01

Viktora en son gelen nerf sadece viktora ait olan sihir çekirdeği eşyasına geldi diye biliyorum. Zaten level 18 e geldiğinde yine eskisi kadar güçleniyor eşya. Sadece erken levellerdeki kabusuna biraz dengeleme geldi o kadar. Hocam güçlü şampiyondan ziyade bi mid oyuncusunun yapması gereken üç temel şey vardır. Totem yerleştirmek(çünkü mid gange en müsait lane dir) harita kontrolü ve roam. Bu üçünü eksiksiz yapan bütün midlaner lar oyunu taşır.

Bu saydığın üçlü ile maç taşıma arasındaki bağlantıyı anlamadım.Bir mid oyuncusunun en önemli özelliği yetenekli olması.Eğer sende yetenek ve oyun okuma yoksa istediğin kadar roam at veya totem at hepsi boşa gider.Öncelik ile midde agresif oynaman lazım.Karşına kim gelirse gelsin.Karşındaki oyuncuyu ölçüp ona göre hareket etmelisin, hareketlerini takip etmen lazım.Sonrasında yeteneğin ile orantılı olarak onu oyun dışı bırakman lazım.Bundan sonrası çok basit.Anlıycağın sen eğer 1 skill tutturamıyorsan, biraz olsun oyunu okuyamıyorsan istediğin kadar roam at bu senin farmda ve gold'da geri düşmene sebep olur.Yanlış anlama o yazdıklarına katılıyorum ama maç kazanma veya taşıma çok farklı şeyler.

Evet taşıma konusunda tabiki yetenekte şart katılıyorum sana. Ama agresif oynayacam karşımdaki rakibi sindirecem diyen ve çok yetenekli olmasına rağmen gang manyağı olup feedleyen oyuncularda var :) Midde tedbiri elden bırakmadan oyun başında rakibi ölçerek ona göre item dizilimi yapmak gerek diye düşünüyorum şahsen. Biraz garanticiyim heralde :)

• Peki ya midlane ye teleport alınması nedir? Pek rastlamazdım hep alır olmuşlar çok kullanılıyor mu?
  • Viktor to Viktory kullanıcısına yanıt
    Şu metada orta koridorda suikastçi şampiyon pek alınmıyor. Daha çok alan kontrolüne sahip büyücüler alınıyor. Bu şampiyonlar oyunun erken safhasında güçsüz olduğu için koridordan geri düşünce hemen gelebilmek adına TP alınıyor. Lakin takım oyunu işin içine girdiğinde takımın anında yanında olabilmek için de alınıyor.
  • quote:

Şu metada orta koridorda suikastçi şampiyon pek alınmıyor. Daha çok alan kontrolüne sahip büyücüler alınıyor. Bu şampiyonlar oyunun erken safhasında güçsüz olduğu için koridordan geri düşünce hemen gelebilmek adına TP alınıyor. Lakin takım oyunu işin içine girdiğinde takımın anında yanında olabilmek için de alınıyor.

Aynen öyle hocam. Erken safhada lane de farm bakımından geri düşmemek içinde gerçekten çok iyi oluyor. İlk xpeke de görmüştüm bi lcs maçında. Ahriye teleport almıştı. Gördüğümden beri bende alıyorum gerçekten iyi iş yapıyor. Baskınlardada işine yarıyor

• viktor'un 10 kelimesinden 9'u "oyunu bırakalı 3 ay oldu"
  • Twisted Fate oynayabilirsen oyunu tek taşıyabilme potansiyeli mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

viktor'un 10 kelimesinden 9'u "oyunu bırakalı 3 ay oldu"

güzel tespit de post kasmaktan başka mantığı var mıydı bu yorumun

• Vay benim mid kardeslerim be

ryze suan asiri op kombo 2 steak sonra w .q.e.q.e.w.r.q.e.q.e bitiyosun karsidakini

Kassadin gercekten gizliden bufflaniyor

Bence sezon 6 da zed mid cok ama cok gorecegiz

Orianna metanin degismeyeni ziggs de ayni azir hala metada kalir lulu lisandra kayle gorecegiz gibi gelir bana o kadar adc metasi olcagindan adc korumaya yonelik mid olcak gibi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.