Şimdi Ara

Yeni Metada Mid Lane Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erescat-

Yasuodan nefret ediyorum ya 0-30 oynasa bile ayrik ittirip her turlu farm yapip kasiyor skill setinin op oldugunu bilmeyen yok zaten. Erken oyunda ve oyun sonunda cok guclu ayrica koridor safhasi da guclu zed bile oyundan dusuyor bu lanet yaratik tek atiyo herkese oyunun her asamasinda. Yeni kabiliyetlerle op oldugunu bilmeyen yok zaten

Karşıda Yasuo varsa Annie alıp eziyorum JarLewiS ismini girip bakabilirsin son 2 Annie oyunum 9/1 ve 7/1 yasuo ezdim
  • Anivia ya da Brand'ın buff almasına gerek yok ki.Midde çoğu ap şampiyon nerf yedi böylelikle zaten iyi duruma geldiler.Hani savunulacak bir şey yok cidden.Mobilitesi az diye de bu 2 şampiyonun çıkardığı saçma hasar göz ardı edilmesin.Brand yine bir nebze itemlerle kanser ediyor da Anivia slowuyla hasarıyla direk kanserlik.
  • Hadi brandi anlarım da şu an lbye op demek gerçekten saçma. Q w atıp yüksek hasar bırakıyorum demişsin. Bronzun üstünde olan herhangi bir oyuncu q yediği zaman lb ye yaklaşmaz bir iki saniye yoksa w yu yer. Zaten vurkaçın hızı da nerf yedi o kadar rahat değil hemen w tutturmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

Hadi brandi anlarım da şu an lbye op demek gerçekten saçma. Q w atıp yüksek hasar bırakıyorum demişsin. Bronzun üstünde olan herhangi bir oyuncu q yediği zaman lb ye yaklaşmaz bir iki saniye yoksa w yu yer. Zaten vurkaçın hızı da nerf yedi o kadar rahat değil hemen w tutturmak.

Seni bilmiyorum ama benim gördüğüm lbler o kadar hızlı q w atıyorlarki q ile lb aynı anda geliyor ustune

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasuo'nun karşısına Veigar veya Lb
    Lb'nin karşısına Veigar veya Yasuo
    Veigar'ın karşısına Lb veya Yasuo al o zaman. Sorun çözülür.
  • Yeni metada mid lane falan kalmadı^^

• Lb op falan değil.Ahri'nin normalde Lbye karşı 0 şansının olması gerekiyor ama matchup bakarsak Ahri daha avantajlı.Op olan burda Ahri kesinlikle Lb değil.Yani galibiyet oranı bir şey ifade etmez demeyin.Gayet de ediyor bunu herkes biliyor.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Syndra ile aniviayi rahat alabiliyo olman lazim. Senin rangein daha fazla ve skill cdlarin daha kisa. Tabi karsina ben gelirsem o zaman durum farkli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Cryophoenix

Syndra ile aniviayi rahat alabiliyo olman lazim. Senin rangein daha fazla ve skill cdlarin daha kisa. Tabi karsina ben gelirsem o zaman durum farkli olur.

sen kimsin ya oyun 1v1 değil ki. asırlık başmelek alıyorsun vurduğun hasarın saçmalığına bak. jungler 1 kere kill versin earlyi atlatır zaten. cd nereye kısa. 5 saniyede bi yarı can siliyorsun. lane aşaması biraz zorlu olabilir o da earlysinden dolayı farmlaması zor. 6dan sonra farm da çok rahat. hele bide blue veren jungler varsa zaten seni boş bırakmaz. şahsen karşı midi görmediysem bile direk anivia alıyorum. 2-3 item yeterli oluyor. 1 tane sağlam tankın varsa renekton braum gibi. o sana yeter. pasifi latede çöp demişler ne alakası var anlamadım. yumurta olduğunda takımın yetişip seni kurtaramıyorsa zaten yanlış yerde pozisyon almışındır. aniva gayet safe ve etkili bir pick. lux gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

sen kimsin ya oyun 1v1 değil ki. asırlık başmelek alıyorsun vurduğun hasarın saçmalığına bak. jungler 1 kere kill versin earlyi atlatır zaten. cd nereye kısa. 5 saniyede bi yarı can siliyorsun. lane aşaması biraz zorlu olabilir o da earlysinden dolayı farmlaması zor. 6dan sonra farm da çok rahat. hele bide blue veren jungler varsa zaten seni boş bırakmaz. şahsen karşı midi görmediysem bile direk anivia alıyorum. 2-3 item yeterli oluyor. 1 tane sağlam tankın varsa renekton braum gibi. o sana yeter. pasifi latede çöp demişler ne alakası var anlamadım. yumurta olduğunda takımın yetişip seni kurtaramıyorsa zaten yanlış yerde pozisyon almışındır. aniva gayet safe ve etkili bir pick. lux gibi.

Bakın şöyle bir durumu gözden kaçırıyorsunuz.
    Anivia neredeyse bu yıldan beri etkili bir buff almadı hatta hiçbirşey almadı.Onca yıldır aynı Anivia ve siz bunun yeni gücünü anca anlıyorsunuz.Anivia'nın aşırı kırılgan olmasının amacıda bu,aşırı vurması.
    Hayır anlamıyorum ne bekliyorsunuz ki anlamıyorum yani.Brand için de aynısı geçerli.Kaç yıldır görülmeyen hero oynanıp op olduğu görülünce hemen söyleniyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

quote:

quote:

Bakın şöyle bir durumu gözden kaçırıyorsunuz.
    Anivia neredeyse bu yıldan beri etkili bir buff almadı hatta hiçbirşey almadı.Onca yıldır aynı Anivia ve siz bunun yeni gücünü anca anlıyorsunuz.Anivia'nın aşırı kırılgan olmasının amacıda bu,aşırı vurması.
    Hayır anlamıyorum ne bekliyorsunuz ki anlamıyorum yani.Brand için de aynısı geçerli.Kaç yıldır görülmeyen hero oynanıp op olduğu görülünce hemen söyleniyorsunuz.

aniva brand benim oyuna başlangıç herolarım diyebilirim. gayet iyi biliyorum ve oynuyordum ama bu kadar öne çıkmıyorlardı eskiden çünkü rakipleri de gayet iyiydi. brandin asıl mevzusu item değişikliğiyle oldu. rylai liandry alıyorsun adam oyundan soğuyor. 2 w yarı can siliyor. skillshot tutturmak zor biraz ama damage gayet yerinde. bunun karşılığı pek yok. aniva güçlü demezdim ama diğerleri güçsüz olunca mecbur öne çıkıyor. atılan barona drake e'nin fazla vurmasını saymıyorum zaten. lanede her zaman q-e adamı bayıltıyordu. ama karşısında vuran herolar vardı. herkese ufak ufak nerfler atınca aniva nerfsiz devam edince güçlü olduğu ortaya çıkıyor. bu gayet normal. lb ahri syndra viktor zed hep ufak ufak nerfler yedi. anivia bu konuda hiç dokunulmayınca yükseldi bi anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Hocam ara sezondayız. Çok normal bunlar. Mesela bir takımda Soraka varsa rakip takımın oyunu kazanma şansı %10'a düşüyor. Bu tür dengesizlikler yeni sezon başlayana kadar düzelir.

Pp değişmişin qnq hyrls .s

• mide jax alıom taşıom np

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bak simdi soyle bisey var. Anivia aldin diyelim karsi takimda da rengar malphite leona falan var. Senin inhibitor kuleni almak icin zorluyorlar,sende farmi itmek icin ulti acmak istiyosun ve o arada malphite direk ultiyi gomuyor. Sonrasi malum zaten. Hani oyle maclar gordum gecirdim ki rakip takimin tamami sirf beni oldurmek icin herseyini harciyordu. İste bu tarz durumlarda istedigin kadar pozisyon al yine faydasi yok.

Anivia tf sirasinda focus atmak icin kisi secebilecek bi sampiyon degil.Ayni ornekten devam edelim. Karsi takim malphite rengar annie jinx leona olsun. En onde malp ve leonanin oldugunu dusun. Malp ulti atmak icin dolanip duruyor sen o arada skillerini kullanirsan kendini koruyamaz tek yer gidersin. Yada leonaya malphitea skill atmaya calisirsin bi bakarsin annie takimi silip supurmus sadece sen kalmissin.

Demek istedigim lane asamasinda bazi sampiyonlara karsi gercekten guclu anivia bunun farkindayim ancak tum sampiyonlarin boyle degil mi zaten. Earlyde karsi jungle tarafindan ust uste 2 gank atildigini dusun,birinde kule altina flash atiyosun pasifin cikiyor adamlar 3 lvde tanklayip kesiyor. Digerinde bu sefer jungler flash atarak geliyor yine kesiyorlar. Bu saatten sonra ne olur? Ortada anivia falan kalmaz. Demek istedigim farmi iter kule altinda takilirim diyosan safe oynarsin. Diger turlu eger adamlar sana bilenmisse kendini hicbir turlu koruyamazsin.

• ne alaka. sen tek başına mı oynuyorsun oyunu veya hangi ligde o dediklerini yapıyorsun. malpa gerek yok. rengarın üzerine atlayıp da kesemediği apc-adc mi var. 1 saniyeden az bir zamanın var zhonya basmak için. yoksa gri ekrandasın zaten. focusa gelince apc olarak nerde nasıl duracağını bilmen lazım. gayet safe mesafeden hasar bırakıyorsun. alan stun var. anivanın meselesi lane aşaması değil tfler. malp ultisi için niye skill kullanıyorsun merak ettim. focus sen yiyorsan bunun karşılığı olması lazım. adamlar anivaya dive girecek kadar ne yaşadılar bilmiyorum ama onlar seni keserken adc çok rahat 2 kişiyi çıkartır aradan. lanede bazı herolara değil ben sana söylim. safe oyna sadece farm odaklan yine birşey olmaz. belki belki çok üst düzey bir zed problem çıkartır. pasifi zaten earlyde mükemmel. 3 levelde kim kimi tanklıyor.
    aniva ile kendini nasıl koruyamıyorsun ben onu anlamıyorum. stunun var oyunda eşi benzeri olmayan duvarın var. kaçarken geçiş yoluna bırakabileceğin ultin var. lanede ct olayı da yok. mesela bi lb alırsın karşına syndra gelir seni haritadan siler. anivayı silecek hero daha doğmadı. hasarı yeterli kitle kontrolü iyi bir hero. sadece oynamasını bileceksin iyi pozisyon alacaksın. önde tankların kapışırken arkada adcyi q-e yapıyorsun sadece. ultini açıp dps bırakıyorsun. kime vursan adam ne olduğunu anlamıyor. 450-500 arası ap çok rahat oyunu domine ediyor. duvarınla oyun çevirirsin. şu heronun kötü özelliği yok arkadaşım. gayet güçlü ve kullanışlı bir hero. buff almaması önemli değil. match-uplarda bariz üstün.

• quote:

ne alaka. sen tek başına mı oynuyorsun oyunu veya hangi ligde o dediklerini yapıyorsun. malpa gerek yok. rengarın üzerine atlayıp da kesemediği apc-adc mi var. 1 saniyeden az bir zamanın var zhonya basmak için. yoksa gri ekrandasın zaten. focusa gelince apc olarak nerde nasıl duracağını bilmen lazım. gayet safe mesafeden hasar bırakıyorsun. alan stun var. anivanın meselesi lane aşaması değil tfler. malp ultisi için niye skill kullanıyorsun merak ettim. focus sen yiyorsan bunun karşılığı olması lazım. adamlar anivaya dive girecek kadar ne yaşadılar bilmiyorum ama onlar seni keserken adc çok rahat 2 kişiyi çıkartır aradan. lanede bazı herolara değil ben sana söylim. safe oyna sadece farm odaklan yine birşey olmaz. belki belki çok üst düzey bir zed problem çıkartır. pasifi zaten earlyde mükemmel. 3 levelde kim kimi tanklıyor.
    aniva ile kendini nasıl koruyamıyorsun ben onu anlamıyorum. stunun var oyunda eşi benzeri olmayan duvarın var. kaçarken geçiş yoluna bırakabileceğin ultin var. lanede ct olayı da yok. mesela bi lb alırsın karşına syndra gelir seni haritadan siler. anivayı silecek hero daha doğmadı. hasarı yeterli kitle kontrolü iyi bir hero. sadece oynamasını bileceksin iyi pozisyon alacaksın. önde tankların kapışırken arkada adcyi q-e yapıyorsun sadece. ultini açıp dps bırakıyorsun. kime vursan adam ne olduğunu anlamıyor. 450-500 arası ap çok rahat oyunu domine ediyor. duvarınla oyun çevirirsin. şu heronun kötü özelliği yok arkadaşım. gayet güçlü ve kullanışlı bir hero. buff almaması önemli değil. match-uplarda bariz üstün.

q-e karşı apcyi ilk levelde yarı can bırakıyo xd

• geçen oyun Leblanc vardı cidden eritiyor ya adam komboyu yaptığı anda ne olduğu anlaşılamıyor bence.

• Leblanc dominasyonu anca mid game kadar.Aşırı beslemediğiniz sürece oyun taşıması cidden zor.Ama Anivia,Brand gibi şampiyonlara 1 kill yetiyor o killi almasa da yine eritiyor karşısını.Şuan Anivia'nın sürekli seçilmesinin nedeni Brand'den daha safe ve daha işlevsel olması.Yoksa ikisinin de aşırı güçlü olduğu çok açık.Ama turnuvalarda Brand'i cezalandırmak daha kolay en küçük hatasında.Bu yüzden seçilmiyorlar.Ayrıca güçlü gözükmelerinin nedeni de diğer şampiyonların nerf yediğinden olmasın? Tuhaf yorumlar yapmışsınız yine.Buff almasına gerek yok rakibi nerf yediği sürece diğer şampiyon yerine geçer bu böyledir.Biri nerf yer diğeri gelir nerf yeme sırası ona geçer.
    Oyunların çoğunda earlyde aşırı gank yiyorum tabi karşı junglera da bağlı olarak. Mesela xin yada lee varsa midden çıkmıyor ama ww varsa bu sefer 6dan sonra ultisi geldikçe mide geliyor. Çoğu oyuncu lolskill,lolking,op gg tarzı siteleri kullanıyor oyuna girerken. 4 küsür kda,%60 win rate,200den fazla anivia oyunu olan birisini görünce midi camplıyorlar sürekli. 3 lv full canlı xin zhao 3 kule vuruşu taklayarak yumurtanın %70 canını alabilir. Geri kalanı da karşı mid laner alıyor zaten. Earlyde tabiki kendini bi şekilde koruyosun ama latede üstüne flashla atlayan bi riven olunca knock up tır stundır vs zhonya bile basamıyorsun. Önde tankların kapışırken adcye q e yapıyorsun demişsin ama öyle olmuyor işte. Arkaya ulaşamıyorsun önde kalan tanklara vurmak zorunda kalıyorsun. Her heronun eksik özelliği olduğu gibi anivianında var. Mobility yok,başlangıç ms i 325,başlangıç canı 400 küsür. Anivia op gelen geçeni eziyor kimseye ezilmiyor oyun taşıyor vs vs diyorsan alıp elo kasmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 30 Kasım 2015; 2:31:25 >

• quote:

Oyunların çoğunda earlyde aşırı gank yiyorum tabi karşı junglera da bağlı olarak. Mesela xin yada lee varsa midden çıkmıyor ama ww varsa bu sefer 6dan sonra ultisi geldikçe mide geliyor. Çoğu oyuncu lolskill,lolking,op gg tarzı siteleri kullanıyor oyuna girerken. 4 küsür kda,%60 win rate,200den fazla anivia oyunu olan birisini görünce midi camplıyorlar sürekli. 3 lv full canlı xin zhao 3 kule vuruşu taklayarak yumurtanın %70 canını alabilir. Geri kalanı da karşı mid laner alıyor zaten. Earlyde tabiki kendini bi şekilde koruyosun ama latede üstüne flashla atlayan bi riven olunca knock up tır stundır vs zhonya bile basamıyorsun. Önde tankların kapışırken adcye q e yapıyorsun demişsin ama öyle olmuyor işte. Arkaya ulaşamıyorsun önde kalan tanklara vurmak zorunda kalıyorsun. Her heronun eksik özelliği olduğu gibi anivianında var. Mobility yok,başlangıç ms i 325,başlangıç canı 400 küsür. Anivia op gelen geçeni eziyor kimseye ezilmiyor oyun taşıyor vs vs diyorsan alıp elo kasmanı öneririm.

Oyle yapiyorum zaten. Gozu kapali pickliyorsun rakip farketmez. Verdigin hero ornekleri o kadar sacma ki ne yazsam bilemedim. Anivia ile sen istemedikten sonra kimseyi yanina yaklastirmazsin. Uzerine gelen rivene stun slow wall acamiyorsan anivia oynama. Yazdiklarin hep pozisyonla alakali. Iyi pozisyon alamazsan 50-0 oyna yine eririrsin yine kirilgan olursun. Adc yine 4-5 vurus atar. Mid game de bile esi 1k yakin vuruyor. Bosuna her mac picklenmiyor bu hero. Bariz olarak digerlerine ustun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.