Şimdi Ara

Yeni mezun bilgisayar mühendisiyim, sorularınızı alıyım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

YTÜ Bilgisayar gayet iyidir ancak inşaatla bilgisayar mühendisliği arasında hiçbir alaka yok. Yapmak istediğiniz mesleğe karar verin önce. Aynı şekilde diş hekimliği de öyle.

@mow_ @4Numara

Böyle halka açık ortamlarda maaş belirtmenin etik olmadığını düşünüyorum. Ancak çok merak ediyorsanız Glassdoor ve İskolig'den maaş araştırması yapabilirsiniz.

@einsteinwashere

İlla yazılım firması olması da gerekmiyor büyük firmaların yazılım departmanları part-time çalışan arıyorlar. THY, Arçelik vs. bu firmalara giremem gözüyle bakmayın asla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amewrika -- 4 Aralık 2016; 18:21:20 >
  • amewrika kullanıcısına yanıt
    Bende istanbulda bir unide bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim siz maaş belirtmedikce millet bizi formatci issiz olarak nitlendiriyor malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Numara 4 kullanıcısına yanıt
    Konu ben değilim ki burda. Hadi diyelim ben 2500 alıyorum, bu 5000 TL alan olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ya da tersinde ben 5000 alıyorsam 2500'e çalışan adam da var. Ama tahmin edebileceğiniz üzere 2500-3500 aralığında çalışan insan sayısı 3500-5000 aralığında çalışan sayısından fazladır. Yeni mezun için konuşuyorum tabi.
  • bilgisayar mühendisi maaşı diye bir şey yok anlayın şunu. mühendislik, hukuk işletme maliye gibi basit bir bölüm değildir alanına göre ve tecrübesine göre maaş değişir. aylık 30 bin alanıda var 2bin alanı da var.
  • mapping cardinality database tasarımını nasıl etkiler?
  • Python Hakkında ne düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

mapping cardinality database tasarımını nasıl etkiler?

Cok kötü etkiler hocam

Hocam hem insaat hem bilgisayar muhendisi bana uygun diye dusunun ama bilgisayar biraz daha agir basiyor ve daha cok seviyorum. Sizce itu ile ytunun ne kadar farki vardir is hayatinda ve egitim anlaminda bunu soruyorum

• Gtü bilgisayar hakkında görüşlerin nedir

Mezun arkadaşların var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Universite okumadan bu isler ogrenilebilir mi ben farkli bir bolumdeyim ama mobil alanda yazilim hazirlamak cok ilgimi cekiyor.Simdiye kadar hep ufak tefek baslasam bile mantigi bilmedikten sonra ezbere ezbere gidiyor hep birsey cikaramiyorum ortaya.Universite okumadan nasil halledilebilir fikri olan var mi ?

• merhaba;

şehir üniversitesinde öğrenciyim, python öğreniyoruz , piyasada python kullanılıyor mu? , kendimi hangi alanlarda geliştirsem mantıklı olur :)
    Ben 1. sınıf öğrencisiyim ve mezun olduktan sonra işsiz boş gezme ihtimalim kaç? bi de kendimi program dillerinde nasıl daha rahat gelistirebilirim?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.