Şimdi Ara

Yeni Mezun için Vize..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, üniversiteden 2 hafta önce mezun oldum, 2 arkadaş schengen vizesi alıp interrail ile 30 gün gezmeyi düşünüyoruz..

yeni mezun olduğum için henüz çalışmıyorum, turistik vize başvuruları için gerekenlere baktığımda da çalışmayanlar için birşey göremedim.
    Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum

• Üniden yeni mezun olmuşun ve henüz bir işinde yok tabi doğal olarak seni kaçmaya çok müsayit görücekleri için

schengen vizesini alman çok çok zor görünüyor hevesini kırmak gibi olmasın fakat gerçekten zor

ps ; Bu arada hayırlı olsun tebrik ederim
  • Teşekkür ederim bir şekilde bu vizeyi almam gerekiyor artık şartları zorlayacağım
  • Schengen ile ilgli detaylı bilgi bulabilirsiniz > http://yurtdisitecrubesi.com/experience_detail.php?id=212
  • quote:

Orijinalden alıntı: OceaN_MaN

Merhabalar arkadaşlar, üniversiteden 2 hafta önce mezun oldum, 2 arkadaş schengen vizesi alıp interrail ile 30 gün gezmeyi düşünüyoruz..

yeni mezun olduğum için henüz çalışmıyorum, turistik vize başvuruları için gerekenlere baktığımda da çalışmayanlar için birşey göremedim.

Bende üniversiteyi bitirdiğimde isviçreye başvurmuştum turistik vize almak için.Ama vermemişlerdi.
  • interrail yapacağın için alırsın hocam merak etme ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: protar50

quote:

Merhabalar arkadaşlar, üniversiteden 2 hafta önce mezun oldum, 2 arkadaş schengen vizesi alıp interrail ile 30 gün gezmeyi düşünüyoruz..

Bende üniversiteyi bitirdiğimde isviçreye başvurmuştum turistik vize almak için.Ama vermemişlerdi.

Belge olarak ne vermistin hocam, hesapta kac para gostermistin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Unuttum hesapta kaç para gösterdiğimi,ama belge olarak normal turistik vize için gerekli belgeleri vermiştim.Babamın hesabını göstermiştim ozamanlar üstüme hesap yoktu çünkü.

quote:

trineux
  • Konuyu açalı 16 gün olmuş, sonucu da söyleyeyim, schengen vizesi için Polonya Konsolosluğuna başvurdum 30 günlük hesapta 10 000 TL gösterdim, 4 gün sonra 35 günlük multi schengen i verdiler... hiçbir sıkıntı çıkarmadılar, korkacak bir şey yokmuş
  • quote:

Konuyu açalı 16 gün olmuş, sonucu da söyleyeyim, schengen vizesi için Polonya Konsolosluğuna başvurdum 30 günlük hesapta 10 000 TL gösterdim, 4 gün sonra 35 günlük multi schengen i verdiler... hiçbir sıkıntı çıkarmadılar, korkacak bir şey yokmuş

ben demiştim hocam burdaki adamların yarısı bile vize görüşmesine girmemiş herkes bişeyler diyor büyütecek bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

quote:

Konuyu açalı 16 gün olmuş, sonucu da söyleyeyim, schengen vizesi için Polonya Konsolosluğuna başvurdum 30 günlük hesapta 10 000 TL gösterdim, 4 gün sonra 35 günlük multi schengen i verdiler... hiçbir sıkıntı çıkarmadılar, korkacak bir şey yokmuş

ben demiştim hocam burdaki adamların yarısı bile vize görüşmesine girmemiş herkes bişeyler diyor büyütecek bişey yok
    haklısın dostum

• Hayırlı olsun bir şey soracağım. Vize başvurusunda ilk giriş yapacağınız, geçiş yapacağınız ülkelere ne yazdınız? Interrail biletinizi istediler mi? Tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Hayırlı olsun bir şey soracağım. Vize başvurusunda ilk giriş yapacağınız, geçiş yapacağınız ülkelere ne yazdınız? Interrail biletinizi istediler mi? Tşkler

teşekkür ederim, giriş yaptığım ülke olarak bulgaristan yazdım, geçiş ile ilgili bulgaristan, sırbistan,macaristan,polonya,çek cumhuriyeti falan yazmıştım, interrail biletinin fotokopisini , varsa uçak biletinin fotokopisini alıyorlar.. önemli olan şu başvuruda bulunduğun ülkeden ya giriş yapıcaksın, ya da en çok orada kaldığını göstereceksin..

Bende polonyada 10 günlük rezervasyon yaptırdım ve onu gösterdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Hayırlı olsun bir şey soracağım. Vize başvurusunda ilk giriş yapacağınız, geçiş yapacağınız ülkelere ne yazdınız? Interrail biletinizi istediler mi? Tşkler

teşekkür ederim, giriş yaptığım ülke olarak bulgaristan yazdım, geçiş ile ilgili bulgaristan, sırbistan,macaristan,polonya,çek cumhuriyeti falan yazmıştım, interrail biletinin fotokopisini , varsa uçak biletinin fotokopisini alıyorlar.. önemli olan şu başvuruda bulunduğun ülkeden ya giriş yapıcaksın, ya da en çok orada kaldığını göstereceksin..

Bende polonyada 10 günlük rezervasyon yaptırdım ve onu gösterdim

Çok akıllıca olmuş, ders olsun niyeti olanlara Teşekkür ettim.

• Merhaba arkadaşlar.

Almanya için vize başvurusu yapıcamda idatadan. Bütün belgelerim tam. Liseden yeni mezun oldum daha 1 hafta fln oluyo mezun olalı.
    Sponsorum var. Her türlü banka evrakları maddi evraklar tapular, davetiye vs. tam
    Yeni mezun olduğunu kanıtla dediler bana. Yoksa işsiz gözükürsün. Vize şansın azalır dediler. Yeni mezun olduğumu kanıtlamam için nasıl bir belge almam gerekir.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.