Merhabalar arkadaşlar, üniversiteden 2 hafta önce mezun oldum, 2 arkadaş schengen vizesi alıp interrail ile 30 gün gezmeyi düşünüyoruz..
yeni mezun olduğum için henüz çalışmıyorum, turistik vize başvuruları için gerekenlere baktığımda da çalışmayanlar için birşey göremedim. Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum
Üniden yeni mezun olmuşun ve henüz bir işinde yok tabi doğal olarak seni kaçmaya çok müsayit görücekleri için
schengen vizesini alman çok çok zor görünüyor hevesini kırmak gibi olmasın fakat gerçekten zor
ps ; Bu arada hayırlı olsun tebrik ederim
Teşekkür ederim bir şekilde bu vizeyi almam gerekiyor artık şartları zorlayacağım
Merhabalar arkadaşlar, üniversiteden 2 hafta önce mezun oldum, 2 arkadaş schengen vizesi alıp interrail ile 30 gün gezmeyi düşünüyoruz..
yeni mezun olduğum için henüz çalışmıyorum, turistik vize başvuruları için gerekenlere baktığımda da çalışmayanlar için birşey göremedim. Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum
Bende üniversiteyi bitirdiğimde isviçreye başvurmuştum turistik vize almak için.Ama vermemişlerdi.
interrail yapacağın için alırsın hocam merak etme ama
quote:
Orijinalden alıntı: protar50
quote:
Orijinalden alıntı: OceaN_MaN
Bende üniversiteyi bitirdiğimde isviçreye başvurmuştum turistik vize almak için.Ama vermemişlerdi.
Belge olarak ne vermistin hocam, hesapta kac para gostermistin?
Unuttum hesapta kaç para gösterdiğimi,ama belge olarak normal turistik vize için gerekli belgeleri vermiştim.Babamın hesabını göstermiştim ozamanlar üstüme hesap yoktu çünkü.
quote:
trineux
Konuyu açalı 16 gün olmuş, sonucu da söyleyeyim, schengen vizesi için Polonya Konsolosluğuna başvurdum 30 günlük hesapta 10 000 TL gösterdim, 4 gün sonra 35 günlük multi schengen i verdiler... hiçbir sıkıntı çıkarmadılar, korkacak bir şey yokmuş
quote:
Konuyu açalı 16 gün olmuş, sonucu da söyleyeyim, schengen vizesi için Polonya Konsolosluğuna başvurdum 30 günlük hesapta 10 000 TL gösterdim, 4 gün sonra 35 günlük multi schengen i verdiler... hiçbir sıkıntı çıkarmadılar, korkacak bir şey yokmuş
ben demiştim hocam burdaki adamların yarısı bile vize görüşmesine girmemiş herkes bişeyler diyor büyütecek bişey yok
quote:
Orijinalden alıntı: matador_36
quote:
ben demiştim hocam burdaki adamların yarısı bile vize görüşmesine girmemiş herkes bişeyler diyor büyütecek bişey yok
haklısın dostum
Hayırlı olsun bir şey soracağım. Vize başvurusunda ilk giriş yapacağınız, geçiş yapacağınız ülkelere ne yazdınız? Interrail biletinizi istediler mi? Tşkler
quote:
Orijinalden alıntı: igidu
Hayırlı olsun bir şey soracağım. Vize başvurusunda ilk giriş yapacağınız, geçiş yapacağınız ülkelere ne yazdınız? Interrail biletinizi istediler mi? Tşkler
teşekkür ederim, giriş yaptığım ülke olarak bulgaristan yazdım, geçiş ile ilgili bulgaristan, sırbistan,macaristan,polonya,çek cumhuriyeti falan yazmıştım, interrail biletinin fotokopisini , varsa uçak biletinin fotokopisini alıyorlar.. önemli olan şu başvuruda bulunduğun ülkeden ya giriş yapıcaksın, ya da en çok orada kaldığını göstereceksin..
Bende polonyada 10 günlük rezervasyon yaptırdım ve onu gösterdim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: igidu
teşekkür ederim, giriş yaptığım ülke olarak bulgaristan yazdım, geçiş ile ilgili bulgaristan, sırbistan,macaristan,polonya,çek cumhuriyeti falan yazmıştım, interrail biletinin fotokopisini , varsa uçak biletinin fotokopisini alıyorlar.. önemli olan şu başvuruda bulunduğun ülkeden ya giriş yapıcaksın, ya da en çok orada kaldığını göstereceksin..
Bende polonyada 10 günlük rezervasyon yaptırdım ve onu gösterdim
Çok akıllıca olmuş, ders olsun niyeti olanlara Teşekkür ettim.
Merhaba arkadaşlar.
Almanya için vize başvurusu yapıcamda idatadan. Bütün belgelerim tam. Liseden yeni mezun oldum daha 1 hafta fln oluyo mezun olalı. Sponsorum var. Her türlü banka evrakları maddi evraklar tapular, davetiye vs. tam Yeni mezun olduğunu kanıtla dediler bana. Yoksa işsiz gözükürsün. Vize şansın azalır dediler. Yeni mezun olduğumu kanıtlamam için nasıl bir belge almam gerekir.
Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme