Konuyu açan arkadaş nasıl memnun musun dell mini 10 netbookundan
ben kullanıyorum.Çok memnunum.Hızı gayet yeterli,ayrıca çözünürlüğün hd olması internette sayfaların ekrana oturması bakımından çok iyi.
Divx oynatmayı denediniz mi? Bir incelemede sıkıntı var diye okumuştum..
quote:
Orijinalden alıntı: ons
Divx oynatmayı denediniz mi? Bir incelemede sıkıntı var diye okumuştum..
divxmi?
hiç codecsiz 720P windows videolarını oynatıyor.
codecsiz 720p film oynatmayi denedim basarisizlikla sonuclandi. heralde turkiyede satilan urunlerde crystal hd chipi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: tekdogan
codecsiz 720p film oynatmayi denedim basarisizlikla sonuclandi. heralde turkiyede satilan urunlerde crystal hd chipi yok.
İlk gelen partide yoktu, ondan sonra gelen partide var. Belki size ilk parti denk gelmiştir fakat her halükarda codec kurduğunuz zaman sorunsuz olarak 720p ve 1080p oynatıyor.
hangi partiden olduğunu nerden anlıyorsunuz. Daha dün aldım. aygıt yöneticisinde crystal hd diye bir aygıt gözükmüyor.
Selamlar,
Bu mini 10, win 7 professional kaldırır mı sizce? Hoş starterla kullanılabilinir diyor fakat ram 1 gbken zor gibi gözüküyor. (2gb takmayı düşünüyorum)
alette fan yok o nasıl oluyor ısınma problemi yaşamıyo musunuz hiç
Bu HD çipinin olup olmadığını nasıl anlayacaz? Yarın gidip almayı düşünüyorum ancak okuduğum kadarıyla ya NM10 ya da Crystal HD çipi var. Hiç bir alışveriş sitesinde yazmıyor HD çipi. Sadece NM10 var. Aydınlatırsanız sevinirim.