2023 mitsubishi asx... güzelim araba ne hale geldi ya, yan sanayi renault captur yaptılar mis gibi cihazı. |
Yeni Mitsubishi ASX Sahipleri Buraya.... (82. sayfa)
-
-
Kesinlikle doğru. Captur hattında üretilecekti zaten ama kasa bu kadar mı aynı olur. Hayal kırıklığı. Bizim kasaların maşallahı var resmen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam geç olmuş ama aklında bulunsun bundan sonra. Ben eski asx imde garantiden çıkınca mann filtre seti alıp sanayide değiştirtiyordum. Yağıda 5-40 motul alıyordum. Şimdiki asx im garantiden çıkınca onu da öyle yaparım. Net
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar merhaba;
63.000 km.
2014 Invite
Lpg yok, inci beyaz
Değişen yok.
Sol arka çamurluk surtme kaynakli avuç içi kadar boya (boyasız halinin resimleri mevcut)
540 bin lira
İlan acmiyorum, ilgilenen olursa özelden yazabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 15 Şubat 2023; 20:43:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
Aracım 2015 model ASX 1.6 mivec intense. İlk sahibiyim. Kazası belası yok. LPG yada modifiye benzeri uygulamalar yok. Bir gün önce motorda bir iki defa hafif tekleme oldu. Bugünde eşim kullanırken motor arıza lambasını yakmış. Araba 138 binde , hep aynı yerden benzin alırım.
Benim tahminim;
Ateşleme bobini : ama rölanti de tekleme yok, dalgalanma yok.
Yakıt filtresi : 4A92 kodlu motorlarda benzin filtresi yok diye biliyorum. Yoksa var mı
Buji : bujiler 90 bin km.de orjinali ile değişti.
Subap ayarı: sikirti sesi yapması lazım oysa böyle bir deste yok.
Triger zinciri , sente atması?!
Baskı balata hiç değişmedi.ama niye arıza lambasını yaksın manuel vites motorda
Başka da aklıma birşey gelmedi. Ne olabilir ki??
(sanayi yollarına düşmeden hazırlıklı olmak adına)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arabayla ilgili detaylı yardım alabileceğiniz en iyi yer bence asx cluptr facebook sayfasıdır. Ben çok faydasını görüyorum gecmis olsun
hocam internette obd2 arıza tespit cihazı satın alıp arıza kodunu telefonunuzdan okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. arıza olasılıkları listesine oksijen sensörünü de eklemenizi tavsiye ederim.
-
ASX için hangi obd cihazı iyidir
Hypermiler youtubeMitsubishi ASX 1.6 Mivec 117 HP Tekirdağ - Ankara arası Uzun yol Yakıt Tüketimi. Araç benzinlidir. 4.6 l / 100 km ortalama tüketim değeri görebildim. Bir depoyla (63 litre) 1210 km civarı yol yaptım. Mitsubishi ASX Yakıt tüketimi.https://www.youtube.com/watch?si=0wJRcu0ez80k_GXo&v=rv6K_qTTKcs&feature=youtu.be
kokluyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 12 Aralık 2023; 18:46:1 > -
https://www.hepsiburada.com/elm327-supermini-arac-ariza-tespit-cihazi-obd2-v1-5-pm-HB000007EB6
yıllardır bunu kullanıyorum. android telefonda bunu kullanabilirsiniz. iphone'Da çalışmıyor ama.
-
Link teki ürünün satışı sona ermiş
2015 asx dizel araçlarda kullanılan orjinal akünün özellikleri nedir ? kaç amper efb veya agm hangisidir? Bilen varsa yazarsa memnun olurum.
-
Merhaba arkadaşlar.
Yakın zamanda ASX 2014 Intense 1.6 aldım ama internette hiç bir yerde tıkırtı burcu bulamıyorum, yaşadığım yerde bulmam zaten imkansız. Bu tıkırtı burcunu nereden nasıl temin edebilirim, bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mıdır? Araçtan genel olarak memnunum ama bazı parçaları bulmak gerçekten zor.
-
Parcafilosu’ndan şase no yazarak bulunabilir. Ya da sanayide herhangi bir japoncuya da şase verirseniz bulunabilir. Aynı parça geçen yaz değişti benim, 135 bin kilometrede. Japon kore grubu parçacılarda buldum.
-
Teşekkürler, şasi no ile pek çok yere sordum ama her yeri tekrar bir gözden geçireyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X