|
Yeni Mitsubishi Colt tanıtıldı: Bu tasarım çok tanıdık!
-
-
Bildiğin Clio olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ortak üretim anladık da insan tasarımı değiştirir, bu ne saçmalık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herşeyi Renault ile aynı olacaksa Mitsubishi diye bir marka neden var ??
Farklı pazarlara filan giriyolar galiba baska mantıklı açıklamas yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Böyle bisey yaygın dünyada ama yerli bir firma yapsa adamları bıçaklarız
Clio ile fiyat farkı ne olacak en çok onu merak ettim.
ne alaka? arçelik ve beko birebir aynı modellere sahip. hala aynı mı bilmem ama fiyatları bile birebir aynı oluyordu geçmişte. tv/teyp vs.. bunları beko üretirdi, beyaz eşyayı arçelik. setüstü ocak ya da setüstü ocakların hepsini süsler ve adını hatırlayamadığım bir başka firma üretirdi (hala öyle mi bilmem). onların bari tipi farklı oluyordu ama beko ve arçelik çamaşır makineleri birebir aynıydı. arçelik'teki satıcı bile bunu itiraf etmişti yine de hanımı beko almaya ikna edememiştim (fiyatları aynıydı ama beko 7 yıl garanti verirken arçelik 3 yıl veriyordu + 4 yıl için para ödedik malesef). aynı pazara da farklı markalarla girersin, bunun ekonomi'de bir adı var, üniversitede hoca anlatmıştı ama unuttuk neydi adı. böylece pazarda farklı farklı ürünleri aldığını sanır müşteriler, mutlu olur, sen de pazar payını arttırsın rakiplerine karşı (şöyle düşün piyasada aynı kalitede iki marka varsa senin şansın %50, ama sen 4 marka uydurursan rakip tek markada kalırsa %80'e çıkar şansın).
-
Araba üretirken Mitsubishi...
Op. Dr. Ismail BozkurtyoutubeLazy guy acting like he is working but in reality doing nothing at all. İş yapıyor gibi görünen tembel herif, aslında hiç bir iş yapmıyor.https://www.youtube.com/watch?v=Hs9kuR-XMC4 -
Kara Borsa Olacağı İçin Fiyat Çok Önemli Değil... Çünkü Araba Olmayacak... Biz Gariban Alt Tabaka Araba Olsada Alamayacaz...
Makyajlı Clio olmuş
Bunlar da ortak üretim ama bakınca markasını anlıyorsun en azından. Cahilin kim olduğu ortada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 9 Haziran 2023; 13:19:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Komedi
En azından Mitsu'ya özgü bir şeyler olabilir.
-
ön logo kısmını değişin bari iğrenç renault logosu için yapılmış orası bariz belli oluyor onu bile değiştirmeye zahmet etmemişler
-
65HP 90NM... Elimle ittirsem daha çok gider.
Fiat 500 ve ford ka farklı değil mi ? Mx5 ile 124 spider farklı değil mi ? Bunların motorları bile farklı haha. Ama kapasite meselesi tabi ayırt edemiyorsan.
Clio ve coltun ön-arka farları hatta sis farları bile aynı. Tampon ve kaputla oynamamak için panjur aralığını bile değiştirmemişler. Hayatta başarılar sana dostum
Tamam dünya nüfusu kalabalık hızlı üretmek şart ama teknoloji gelişti artık bir kaput ön panjur değiştirip üreteceksin o olanakta mi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ortak üretim anladık da insan tasarımı değiştirir, bu ne saçmalık
|
Herşeyi Renault ile aynı olacaksa Mitsubishi diye bir marka neden var ??
|
Bunlar da ortak üretim ama bakınca markasını anlıyorsun en azından. Cahilin kim olduğu ortada |
65HP 90NM... Elimle ittirsem daha çok gider.
|
Adamlar arkaya davar gibi MITSUBISHI yazmışlar. Ha olursa görürseniz bakın clio değil, Mitsubişi diye uyarmışlar bizi. |
Bildiğin Clio olmuş
|
Benzer içerikler
- samsung mesaj uygulaması
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- instagramdan nasıl para kazanılır
- base apk
- sfs ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X