Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.964
Cevap
40
Favori
518.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: btyz

ziebart konusunda internette bir araştırma yaptım yaptıranların görüşleri ile ilgili. Açıkçası pek ümit verici şeyler yok ama denemeden de olmaz diye düşünüyorum. Kimisi çok memnun kimisi bir değişiklik olmadı diyor. Ziebartın en yakın bayiine gidebilirsin yada konya da yalıtım işi ile uğraşan bir yer aramalısın.

Açıkçası ben sizin kadar sesten rahatsız olmuyorum. Sadece motor sesi var biraz :)) Ama şu ses yalıtımı işi de kafamın bir kenarında duruyor.

Ses yalıtımını kendim yaptırmadım,fakat bir ilaç mümmessili arkadaşım şirket arabasına Eskişehir'de yaptırdı.(Aracı ford focus). Memnun olduğunu fakat,sesin büyük ölçüde kesilmediğini söylüyor.Tabi sürekli uzun yol yaptıkları için,tam birşey söyleyemem.Sonuçta siz memnun da olabilirsiniz.

Ancak araştırmadan yaptırmayın,sonradan yalancıya çıkmasın adım.

• ilke42 öncelikle merhabalar aramıza hoşgeldiniz bu ses konusuna gelince şaşırdığımı belirtmek isterim çünkü bizim trabzonun yolları kadar berbat yol belkide hiçbir şehirde yoktur sürekli parke çökmüş yolda kullanılıyor bizim lancer ve ona rağmen çok ama çok sessiz araç yeni lancerın süspansiyonu kesinlikle takdiri hakediyor bence mitsubishinin en sevdiğim yönüdür hatta sessiz olması motor sesi içeriye geliyor evet ama bunu bilerek yapmışlar spor sürüş için açıkcası bende motorun sesinin gelmesini isterim 1.5 düz vites bizim araç ve vites geçişleride bayağı kemikli buda spor sürüş için yapılmış fakat şunuda belirtmek gerek motor sesi içeriye rahatsız edecek cinsten kesinlikle gelmiyor arabada lastik sesi falan kesinlikle yok süspansiyonuda mükemmel çok konforlu şuana kadar vw jettasından tutun opel vectrasına kadar bindiğim araçların hiçbirinde lancerdaki süspansiyon yok bence aracın içine sade ve sadece rahatsız etmeyecek düzeyde motor sesi geliyor buda hoşuma gidiyor dunlop lastikler sorunsuz sizin aracınızda sorun olduğunu düşünüyorum.

saygılar...

• Bu arada lastiklerin yol sesine etkisini araştırırken nokian diye bir marka çıktı karşıma sessizlikte baya iyi diyorlar hatta donanımhaber de de bir forum var. Gerçi daha 10 bin km deki lastikleri değiştirmek ve yaklaşık 1000 TL bayılmak şu an mantıklı gelmiyor. Ama ileride bu nokian markasını denemeyi düşünüyorum.

Selamlar.
  • güney kısımlarında oturmuyosan alınabilr ama güneye gitme gibi bi durum varsa yazın lastik dayanmayabilir diye duydum. yumuşak hamurundan dolayı.
  • arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum. trabzon deyince bir anımı aktarayım. konya ordu arası dostlarımla hem iş hem gezi amaçlı bir seyehat yaptık yazın sonunda. ankara samsun arası yol malumunuz halen tamamlama aşamasında. konfor, performans, süspansiyon vs konularında tam bir rüya otomobil yeni lancer. seyehat bittiğinde aracı kullanan bir abim kendine istedi arabayı :) fakat yol sesi tamamen aracın içinde. lastik değişimi ile aştım bu sorunu. uzun yolda zamanla keyfe dönüşen ses demiştim. sıkıntı yoğun trafikte dur kalklarda. 2500 deviri geçmeden kullanabilen için ses hiç yok. atak kullanmak isterseniz ki deneyin derim :) sıkıntım burda başlıyor.
  • bende ılke tam tersıne araca kıs lastıgı taktırdıktan sona daha cok sesten rahatsız oldum. onun sebebıde kıs lastıgının daha dıslı olmasından kaynaklanıomus. ama aracımın ustundekı orjınal gelen lassa lastıkler gayet ıyı ve sessız. aracın ıcındekı tek ses motor sesı o da mukemmel..
  • Dakar 2009 da Mitsubishi takımı tek araç ile kalmış arkadaşlar Racing Lancer ile yarışıyordu. :((( VW Takımı ilk üç sırayı kapmış.
  • arkadaşlar bir lastik sitesinde buldum paylaşmak istedim
    Sembolü Hız Limiti
    (km/s)
    S 180
    T 190
    U 200
    H 210
    V 240
    W 270
    Y 300
    VR 210 km üzeri
    ZR 240 km üzeri

markası ne olursa olsun seri seçimi önemli.
  • arkadaşlar topic durmuş vaziyette canlandıralım yeni lancer kullanıcılarının bu araç hakkında söyleyecek çok şeyi var yarın araca ön cam hariç cam filmi ve eğer yetişirse krom egzos nikelajı taktıracağım pazar günüde aracın bu uygulamalardan sonraki resimlerini sizlerlen paylaşacağım

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

arkadaşlar topic durmuş vaziyette canlandıralım yeni lancer kullanıcılarının bu araç hakkında söyleyecek çok şeyi var yarın araca ön cam hariç cam filmi ve eğer yetişirse krom egzos nikelajı taktıracağım pazar günüde aracın bu uygulamalardan sonraki resimlerini sizlerlen paylaşacağım

saygılar...

Spoiler noldu spoiler
  • biraz resim koysanızda bizde görsek...
  • cam filmi demeyin bana :)

inş renksiz şu güvenlik filmi denilenlerden yaptırıyorsunuzdur.

işi gücü olmayan polisler kendilerine dert edinebiliyorlar. bir de muayene olayı var. hatırlatayım dedim.

ama kesinlikle çok yakışır. kırmızı araç siyah cam üfff
  • kaf_kaftr kardeş spoiler işini araştırdım yapıştırma olmuyormuş kaput delinerek monte ediliyormuş ondan kaçındım birde yeni lancerın arkası kısa ondan dolayı spoiler yakışmıyor araca bence kardeş bu durum senin civictede aynı yeni civic sedanında arkası kısa lancer gibi onada yakışmıyor bence spoiler sametadali kardeş resimleri var aracın önceki sayfalarda eklenmiştir bakabilirsiniz ama son halini dediğim gibi ekleyeceğim nightmare115 kardeş cam filmi ön cam hariç komple renkli olacak dediğiniz gibi kırmızı araca çok yakışacağını düşünüyorum polis muayene konusunda hiç sıkıntım yok görüşmek üzere.

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 17 Ocak 2009; 1:32:47 >

• sıkıntı nasıl olmuyor merak ettim doğrusu ??? sakıncası yoksa bilgi verebilir misiniz? resmi plaka mı aldınız siyahlardan ya da ne bileyim parayı verip kendi adınıza plaka mı aldınız ne bileyim 34 Blade 001 gibilerden.

büyk şehirde çok dikkat edilmiyor bu tür modifikasyonlara ancak küçük şehirde ince ayrıntıya kadar bakıyorlar.

aracınız olduğuna göre illaki seyehat edeceksiniz ve işi gücü olmayan birine denk geleceksiniz. hele ki küçük şehir ve yabancı bir plaka. açıkçası pek şans vermiyorum es geçeceklerine.

eve ceza makbuzları gelmeye başlıyor sonra. kurtuluş yolu varsa söyleyin biz de bilelim.

akşam benzin aldım eve geliyorum benzinlik çıkışı stoplar yanıyor farları yakmayı unutmuşum 20 metre ileride ekip otusu ve polisler dik dik bakıyor hemen sanki arabayı çaldım kaçıyorum. bende mi bir çekicilik var mıknatıs gibi anlamadım gitti.

• Geçen sene cam filmi yüzünden muayeneden geçememiştim. Sinir olup filmleri söktürmüştüm. Camları da mahfediyor.

Muayene işi kıl bir iş. Gerçi sıfır araçların 3 sene muayenesi yok ama ne diyeyim.

Selamlar.
  • yeni muayene istasyonlarında cam filmi hafif kusur sayılarak muayeneden geçilebiliyormuş diye duydum ancak iyice araştırmak gerekli...
  • Muayene istasyonundan geçmemekle bitse yine iyi
    Trafik memurları ilk çevirdiğinde 115 YTL yazıyorlar ve gönderiyorlar.
    2.çevirmede ise aracı sorgulatıp daha önce cam filminden çevrildiği görüldüğünde direk aracı bağlama yoluna gidiyorlar.
    Bu korkuları ve olayları yaşamak için değermi kişiye göre değişir tabii ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbest

Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya

İtfaiye Yardımcı Aracıda Mitsubishiden L200

• arkadaşlar merhabalar cam filmi ile krom egzos nikelajını bugün yaptırdım mükemmel oldu yanlız ön kapı camları yetişmedi haftaiçi ön kapı camlarınıda yaptırıp resimleri sizlerlen öyle paylaşacağım bu arada ceza ve muayene olayına gelince önceki arabamızdada vardı cam filmi ve egzos muayeneden hiçbir sorun olmadan güzelce geçmişti burda polis veya muayenede bir laf diyen çıkmadı hiç ayrıca araç yabancı plaka değil

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

kaf_kaftr kardeş spoiler işini araştırdım yapıştırma olmuyormuş kaput delinerek monte ediliyormuş ondan kaçındım birde yeni lancerın arkası kısa ondan dolayı spoiler yakışmıyor araca bence kardeş bu durum senin civictede aynı yeni civic sedanında arkası kısa lancer gibi onada yakışmıyor bence spoiler sametadali kardeş resimleri var aracın önceki sayfalarda eklenmiştir bakabilirsiniz ama son halini dediğim gibi ekleyeceğim nightmare115 kardeş cam filmi ön cam hariç komple renkli olacak dediğiniz gibi kırmızı araca çok yakışacağını düşünüyorum polis muayene konusunda hiç sıkıntım yok görüşmek üzere.

saygılar...

Yapma dostum

Aradaki karizma farkı,herşeyi unutturuyor bana

Ama tabi,bagajı deldirmek ...İçim acır valla

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.