Şimdi Ara

Yeni Model C Segment mi? Eski Model D Segment mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dragontool

Ben olsam 2012-2013 citroen c5 alırdım. (Aldım) :)
    Hocam bende araştırıyorum. C5 kardeşiminde içine sindi. Ama o da kullanacağı için otomatik vites olmasını istiyorum. Yakıtı baya iyimiş. İçide geniş. İzlediğim videolarda yolu çok iyi tutuyor diyorlar, ama önceden bir keresinde, yine bu kasalarda yolda giderken kafa sallıyodu sağa sola, araç sahibinin bu tür şeylere çok dikkat ettiğini düşündüğüm için rot-balans ayarından olacağını düşünmemiştim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladetor

Şuan alacağın 10 yıllık 200 k km araba, satarken 20 yıllık ve 300k km de olacak.

Oluşabilecek metal yorgunluğu ve parça değişim maliyetini de göz önünde tutarak,
    Suan alamaya kalksaniz 20 yaşında hasar kayıtlı 300 k km li araç almak içinize siner mi? Satma problemi burda devreye giriyor.

Ayrıca herhangi bir arıza da masraf ortak mi olacak? Yoksa arac sendeyken arıza oldu. sen yaptır düşüncesi mi ortaya atılacak?

Davulun sesi dışardan hos gelir . En güzeli az olsun.oz olsun 😉
    Haklısınız hocam.
    Arıza kimde olursa olsun ben ödeyeceğim :D
  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt
    Arabanın yol tutuşu çok iyi özellik olarak full benim araba en dolu olanı o yüzden herşeyi var sanada executive modelini deri koltuk sunroff ve navigasyonlu olanını almanı tavsiye ederim.Kafa sallama mevzusunu gelince benim arabada öyle bir durum yok muhtemelen o bindiğin araçta sorun vardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

Arabanın yol tutuşu çok iyi özellik olarak full benim araba en dolu olanı o yüzden herşeyi var sanada executive modelini deri koltuk sunroff ve navigasyonlu olanını almanı tavsiye ederim.Kafa sallama mevzusunu gelince benim arabada öyle bir durum yok muhtemelen o bindiğin araçta sorun vardır.
    Otomatik şanzımanı nasıl hocam? Sorun çıkarabilcek bir şanzıman mı? Yakıtı fabrika verilerine ne kadar yakın?
  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt
    Otomatiklestirilmis robotik şanzıman var eğer insan gibi zorlamadan kullanırsan manuel gibi sorunsuz uzun süre sorunsuz gider. Masrafları manuel ile aynı tam otomatik olmadığından tamir masrafı daha ucuz. Yakıt şehirler arası fabrika verilerini yakalarsın 4-5 arası ama şehir içi Ankara-İstanbul gibi yoğun trafiklerde 8lt yi görürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasar kaydı var diye ileride satamazsın diye bir şey yok. Hasar kaydı olunca pert olmuş olmuyor karıştırmayın.

Sizin hesaplayacagınız ılk sey arac sorun cıkartırsa masrafı sizi ne kadar uzer. D segmenti her türlü c segmentinden masraflıdır o konuda. lastık ebatları bıle farklı oyle dusunun.

Ama ben olsam ıkısını de almam. Çünkü:

Kardeş de olsa ana baba da olsa ortaklı bır arac almak cıddı sıkıntıdır. Araba sureklı masraf cıkartan ve degerı sureklı degısen bır sey. 50 bınlık arac alacagına elındekı parayla 25 bınlık arac al ama arac sadece senın olsun. kımseye hesap verme hesap sorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Hasar kaydı var diye ileride satamazsın diye bir şey yok. Hasar kaydı olunca pert olmuş olmuyor karıştırmayın.

Sizin hesaplayacagınız ılk sey arac sorun cıkartırsa masrafı sizi ne kadar uzer. D segmenti her türlü c segmentinden masraflıdır o konuda. lastık ebatları bıle farklı oyle dusunun.

Ama ben olsam ıkısını de almam. Çünkü:

Kardeş de olsa ana baba da olsa ortaklı bır arac almak cıddı sıkıntıdır. Araba sureklı masraf cıkartan ve degerı sureklı degısen bır sey. 50 bınlık arac alacagına elındekı parayla 25 bınlık arac al ama arac sadece senın olsun. kımseye hesap verme hesap sorma
    Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında ortaklık sadece kullanırken olacak :D
    Parasını ben vereceğim, arıza çıkarsa ben yaptıracağım ...
    Sadece ihtiyacı olduğunda kullanacak, düz vites kullanamadığı için otomatik vites arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alcarinquue

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında ortaklık sadece kullanırken olacak :D
    Parasını ben vereceğim, arıza çıkarsa ben yaptıracağım ...
    Sadece ihtiyacı olduğunda kullanacak, düz vites kullanamadığı için otomatik vites arıyorum.

Alıntıları Göster
    Hayırlısı o zaman ne diyelim. Keşke yapmasan dicem de bazen olmaz denilmiyo haklısın. O zaman sana tek tavsiyem alabileceğin en ucuz aracı al. Param buna yetti de gec. Mümkünse de manuel almak zorunda kal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılda en fazla 10 bin km yapacaksın eğer almadıysanız size aldıysanız dahi bunu okuyan herkese söylüyorum arabanın lüksüne tasarımına aldanıpta eski yüksek kmde araba almayın hem araba lüks olduğu için daha teknolojik ne kadar teknoloji o kadar arıza demek bu dediğiniz paraya 2014 model ibiza 1.4 atmosferik yine bu yıllarda ford fiesta 1.4 atmosferik gibi arabalar sizin için çok daha iyi olur emin olun sizin aldığınız bu arabalar büyük ihtimalle dökülmüş olacak hemde alıp 1 sene içinde satacak olsanız yine neyse satar kurtulursunuz 10 sene boyunca bunun masraflarıyla uğraşamazsınız bulaşmayın hiç ha çok zengin bi adam olursun accorda özel bir zevkin vardır o zaman alır binersin ama yoksa gerçekten gerek yok bütün parçaları tam arıza verme aşamasında bu araçların az km yaptığınız için hem bu tarz benzinli araçlara bakın dizel arabalara bakmayın hele hele eski 10 yıllık falan dizel arabalardan uzak durun demiyorum satanı gördüğünüz anda kaçın alıpta sorun yaşamayanı görmedim o yaşta dizel arabadan

• yılda en fazla 10 bin km yapacaksın eğer almadıysanız size aldıysanız dahi bunu okuyan herkese söylüyorum arabanın lüksüne tasarımına aldanıpta eski yüksek kmde araba almayın hem araba lüks olduğu için daha teknolojik ne kadar teknoloji o kadar arıza demek bu dediğiniz paraya 2014 model ibiza 1.4 atmosferik yine bu yıllarda ford fiesta 1.4 atmosferik gibi arabalar sizin için çok daha iyi olur emin olun sizin aldığınız bu arabalar büyük ihtimalle dökülmüş olacak hemde alıp 1 sene içinde satacak olsanız yine neyse satar kurtulursunuz 10 sene boyunca bunun masraflarıyla uğraşamazsınız bulaşmayın hiç ha çok zengin bi adam olursun accorda özel bir zevkin vardır o zaman alır binersin ama yoksa gerçekten gerek yok bütün parçaları tam arıza verme aşamasında bu araçların az km yaptığınız için hem bu tarz benzinli araçlara bakın dizel arabalara bakmayın hele hele eski 10 yıllık falan dizel arabalardan uzak durun demiyorum satanı gördüğünüz anda kaçın alıpta sorun yaşamayanı görmedim o yaşta dizel arabadan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.