Şimdi Ara

YENİ MODEL İPHONELERİ KAYITSIZ KULLANMA YÖNTEMİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
28.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size bu işin bugunu anlatıyorum. Yurt dışı telefonlar muhtemelen 11 bin civarı olacak. 2 tane iphone pro max alıyorsunuz. 22 bin veriyorsunuz. E burada 18? Diyenler olacak durun hele.

2 tane aldık. 3 fazla vermiş gibi göründük. Şimdi çift hat var bunlarda.

1 hat 4 ay sonra kapanır 2 hatta takıyorsunuz. 2 hatta kapandı toplam 8 ay kullandınız. Ee bitti mi? Kayıt gerekli mi? Hayır değil. 4 ay bekleyeceksiniz sıfırlanacak. Her sene sıfırlanır. 

Diğer ikinci telefona geçeceksiniz. 4 ay kullandığınızda zaten diğer telefon açılmış olacak. 

Olur da eliniz bollaşır, paranız olur yani, yurt dışı yapıp, kıbrıs bile olur. Kayıt yaptırırsınız birine. Hem 2 farklı renk alırsınız. Uluslar arası 1 yıl garantili zaten. Eskisi gibi pek arıza yapmıyor iphone. Ben kullanıyorum bu şekilde.

Sıfırlanacağından emin misin? Arkadaşlar farz edin ki siz turistsiniz. 2 sene üst üstte aynı telefonla geldiniz. İkinci geldiğinizde kullanamayacak mısınız telefonu? 2 bin kayıt parası mı vereceksiniz? Çoğu kişi bilmez bu yöntemi.. Kendi fikrimdit..

Şu an param kısıtlı 1 tane alsam? O da olur tabi 8 ay süresinde bir yurt dışı yapıp gelmeniz gerekir ki pasaport ile 2'bin kayıt yaptırırsınız.. Yani size zaman kazandırıyor. Bu şekilde de 13 bine almış olursunuz. İlk hattı aktif ettikten sonra ikinci hatta kesinlikle saniyelik bile olsa hat takıp çıkarmayın. Onunda süresi başlar. Her sim yuvasının imei farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 15 Eylül 2021; 2:4:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yeni iPhone'ları Kayıtsız Kullanma Yöntemi

Yeni iPhone modellerini, e-SIM kullanarak kayıtsız bir şekilde kullanmak mümkündür. Kayıtsız iPhone kullanma yöntemi, IMEI kayıtsız telefon kullanımını da içerir.

Kayıtsız iPhone kullanmak için, öncelikle bir e-SIM kartına sahip olman gerekir. E-SIM kartlar, fiziksel SIM kartlara alternatif olarak sunulan ve doğrudan iPhone'una entegre edilebilen dijital SIM kartlardır.

E-SIM kartını edindikten sonra, iPhone'unu kayıtsız kullanmak için şu adımları izleyebilirsin:

• iPhone'unu kapat.
    • SIM kart tepsisini çıkar.
    • E-SIM kartını iPhone'una tak.
    • iPhone'unu aç.
    • Ağ ayarlarına git ve "Hücresel" seçeneğine dokun.
    • "Hücresel Veri Seçenekleri"ne git ve "E-SIM'i Etkinleştir" seçeneğine dokun.
    • E-SIM kartını etkinleştirdikten sonra, bir ağ seçebilir ve kayıtsız bir şekilde iPhone'unu kullanmaya başlayabilirsin.

Kayıtsız iPhone kullanma aparatı, bu işlemi gerçekleştirmeni sağlayan bir cihazdır. Kayıtsız iPhone kullanma aparatı, e-SIM kartını iPhone'una entegre eder ve kayıtsız kullanımına olanak tanır.

Ancak, kayıtsız iPhone kullanmanın bazı dezavantajları olduğunu unutmamak gerekir. Kayıtsız iPhone kullandığında, cihazının garantisi geçersiz olabilir ve bazı hizmetlerden yararlanamayabilirsin. Ayrıca, IMEI kayıtsız telefon kullanımı yasa dışı olabilir ve bazı ülkelerde cezai yaptırımlara tabi tutulabilir.

Bu nedenle, kayıtsız iPhone kullanmadan önce, potansiyel riskleri ve dezavantajları dikkatlice değerlendirmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah razı olsun hocam 3x sipariş geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

allah razı olsun hocam 3x sipariş geçtim

evdekileri unutma 😂

• 4 ay değil 12 ayboyunca açık duruyor şuan, pandemiden dolayı.
    12 ay sonra ne olur bilemem tabi

• Yabancı operatör SIM'i olan cihazları IMEI'leri zaten engellenmiyor ki. Turist kendi hattını kullanıyorsa problem yok. Buradan hat alırsa o zaman işler değişiyor ve gayet de engelleniyor. Sıfırlandığı falan da yok.

• cormen kullanıcısına yanıt
    Benim 3 senedir kenarda kayıtsız duran 6s cihazım var
    Buna bazen denemek için hat takıyorum, şebeke çalışıyor, aylar sonra kapanıyor, bir süre geçince tekrar hat takıyorum, bakıyorım şebekeye açılmış, hattı takıp kullanıyorım, aylar sonra tekrar kapanıyor, bu döngü böyle devam ediyor
    Onun zamanını pek takip etmedim ama sanırım arkadaşın dediği gibi, belirli periyotlarla sıfırlama var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • november27 N kullanıcısına yanıt

Varsa da herhangi bir yönetmelik veya tebliğe dahil değil. Bendeki 5S bir kere engellendi. O gün bugündür de çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 15 Eylül 2021; 17:6:13 >
  • november27 N kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey yok maalesef 5 ay önce ıraktan alınan iPhone 11 geçem hafta kapandı

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Varsa da herhangi bir yönetmelik veya tebliğe dahil değil. Bendeki 5S bir kere engellendi. O gün bugündür de çalışmıyor.

Eşim yurt dışından geldi. Burada tr hat taktı. Hat 4 ay sonra kapandı. Senesi dolunca geri açıldı. Bilmiyorsunuz bari bilir kişi gibi konuşmayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Öyle bir şey yok maalesef 5 ay önce ıraktan alınan iPhone 11 geçem hafta kapandı

Kapanmıyor demlyoruz hacı. 2 hat var. Ayrı ayrı kullanırsan 8 ay gider. 4 ay sonra geri sıfırlanır.

• Stones kullanıcısına yanıt

Aynen bilmiyorum. Sen de her şeyi biliyorsun. Çok bilmiş.

Alıntı

metni:
    Bendeki 5S bir kere engellendi. O gün bugündür de çalışmıyor.

Şu cümlenin nesini anlamadığını anlamadım ama uzatmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 15 Eylül 2021; 17:38:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: november27

4 ay değil 12 ayboyunca açık duruyor şuan, pandemiden dolayı.
    12 ay sonra ne olur bilemem tabi

Hayır hocam, iphone 12 pro max aldım yurt dışı. Hat taktım, 4 ay sonra kapanacak diye msj geldi ve 4 ay sonra kapandı. Diğer hatta taktım devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Aynen bilmiyorum. Sen de her şeyi biliyorsun. Çok bilmiş.

Alıntı

metni:
    Bendeki 5S bir kere engellendi. O gün bugündür de çalışmıyor.

Şu cümlenin nesini anlamadığını anlamadım ama uzatmayacağım.

Yaşınızın küçük olduğunu bu kadar belli etmeyin 🙂

• Stones kullanıcısına yanıt

Malülen mi emekli edildin?

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Defalarca yaptığımı söylüyorum öyle bir şey yok demiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Hayır hocam, iphone 12 pro max aldım yurt dışı. Hat taktım, 4 ay sonra kapanacak diye msj geldi ve 4 ay sonra kapandı. Diğer hatta taktım devam.

Alıntıları Göster
    Yılbaşından beri kayıtsız cihaz tüm şebekelere açık kullanıyorum, bir ara ‘120 gün sonra kapatılacak’ diye mesaj geldi ama kapanmadı. Mart 2021 de kayıtsız kullanım süresi 12 aya çıkarıldı, bundan kapanmadı sanırım.
    Size yalan borcumuz yok beyler, olanı yazıyoruz.
    İster inanın ister inanmayın keyfiniz bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: november27

Yılbaşından beri kayıtsız cihaz tüm şebekelere açık kullanıyorum, bir ara ‘120 gün sonra kapatılacak’ diye mesaj geldi ama kapanmadı. Mart 2021 de kayıtsız kullanım süresi 12 aya çıkarıldı, bundan kapanmadı sanırım.
    Size yalan borcumuz yok beyler, olanı yazıyoruz.
    İster inanın ister inanmayın keyfiniz bilir

Alıntıları Göster

Ben yalan konuşuyorsunuz demedim. Genel tabir bu şekilde işliyor. Sistem sizi atlamış gibi bir şey olmuş. Yoksa benimki de kapanmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Ben yalan konuşuyorsunuz demedim. Genel tabir bu şekilde işliyor. Sistem sizi atlamış gibi bir şey olmuş. Yoksa benimki de kapanmazdı.

Alıntıları Göster
    Kayıtsız başka cihaz bulup, onda da denedim aynı aşamaları gördüm, sistem sadecd benim denediğim cihazları atlıyor olabilir mi bilemedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.