Şimdi Ara

YENİ MODEL İPHONELERİ KAYITSIZ KULLANMA YÖNTEMİ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
28.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Konu sahibinin yazdığı doğru, 12 pro max'i çıktığı gün aktive ettim.3 ocakta tekrar 120 gün sonra kapanacak mesajı geldi ve 30 Ağustosta 2 imei de kapandı.

13 serisi için çift e-sim söylentileri var, doğruysa hiç kayıta gerek kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Konu sahibinin yazdığı doğru, 12 pro max'i çıktığı gün aktive ettim.3 ocakta tekrar 120 gün sonra kapanacak mesajı geldi ve 30 Ağustosta 2 imei de kapandı.

13 serisi için çift e-sim söylentileri var, doğruysa hiç kayıta gerek kalmaz

Ocak ay'ında açılır gibi görünüyor sizinki.

• DarthLuca D kullanıcısına yanıt

E-sim ve kapanıp kapanmama arasındaki ilişki nedir hocam?

• 2020 mart ayinda almanyadan iphone 11 getirdik. Kayitsizdi ve 4-5 ay sonra kapandi. Almanyaya geri gittik ve bu sefer mart 2021 de geri geldik. Hat taktik ve hala kapalidiydi. Bu sifirlanma isi şans işi ozaman. Çünkü bizde hiçte öyle birşey olmadı.

• november27 N kullanıcısına yanıt

Benim iPhone 11’im nasıl 5 ayda kapandı peki madem her cihaz 12 ay açık kalıyor? 12 aya uzatılan kullanım süresi değil, pasaportun yurtiçine giriş süresi. Önce öğren öyle yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 19 Eylül 2021; 14:41:8 >
  • Çift e-sim olursa kapanmaz mı? Nasıl olacak?

• Olay şu dostlar 1. Fiziksel sime takıyorsunuz 4 ay 2. E-Sim takıyorsunuz 4 ay 2 ay gecici kayıt fiziksele 2 ay E-Sime 4 ay toplam 12 ay

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Benim iPhone 11’im nasıl 5 ayda kapandı peki madem her cihaz 12 ay açık kalıyor? 12 aya uzatılan kullanım süresi değil, pasaportun yurtiçine giriş süresi. Önce öğren öyle yaz.

2 kayıtsız cihazım var ikisi de Ocak 2021 den beri kayıtsız kullanmaktayım, olanı yazdım ben, sana yalan borcumuz mu var alla alla, google den yaz haber sitelerinde gör, pasaport kayıt süresinin, yani cihazı kayıtsız kullanım süresinin 120 günden 360 güne çıkarıldığını oku bilgilen, cahil kalma
    hem ben nerden bileyim seninki niye kapandı, git araştır öğren öyle gel

Hayır inanmadıysan konudan çıkar gidersin ama öğren öyle yaz filan diye burda boş yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi november27 -- 24 Eylül 2021; 19:57:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: november27

2 kayıtsız cihazım var ikisi de Ocak 2021 den beri kayıtsız kullanmaktayım, olanı yazdım ben, sana yalan borcumuz mu var alla alla, google den yaz haber sitelerinde gör, pasaport kayıt süresinin, yani cihazı kayıtsız kullanım süresinin 120 günden 360 güne çıkarıldığını oku bilgilen, cahil kalma
    hem ben nerden bileyim seninki niye kapandı, git araştır öğren öyle gel

Hayır inanmadıysan konudan çıkar gidersin ama öğren öyle yaz filan diye burda boş yapma

Alıntıları Göster

Kardeş sen sorunlu musun? Senin iki cihazın istisnai şekilde kapanmayınca kayıtsız kullanım süresi 1 yıl mı olmuş oluyor? Konuda ben hariç iki kişi daha 4-5 ay sonunda cihazın kapandığını yazmış. Normal olanı bu, BTK tam 4 ayda olmasa da en geç 5-6 ayda kapatır. Örneğin 5 ay açık kalan cihaz hat değiştirdiğim anda kapandı çünkü BTK cihazı kapatmadığını anladı. Son olarak al direkt Donanımhaberin haberinden bir alıntı, hem cahil hem yüzsüz. "Bununla birlikte daha önce 120 gün olarak belirlenen IMEI kayıt ücreti bugün yayınlanan yönetmelik ile 365 güne çıkarıldı. Yani kullanıcının beraberinde getirdiği cihaz yurda giriş tarihinden itibaren 365 gün içerisinde başvuru yapabilecek. 120 gün içinde kaydı yapılmayan telefonlar için kullanıcıların, yeniden yurtdışına çıkıp ülkeye giriş yapması gerekiyordu. Pandemi koşulları dikkate alınarak bu süre 365 güne çıkarıldı. Ancak bu telefonun kayıt yapılmadan bir yıl boyunca kullanılabileceği anlamına gelmiyor. "

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Sorunlu sen olmayasın ve 360 güne çıkarıldığından beri kayıtsız cihaz kullanan çok kişi var.
    Paylaştığın yazıyo okuyup anlamaya çalış, sonra konuşalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

E-sim ve kapanıp kapanmama arasındaki ilişki nedir hocam?

Tr de yurtdışından giriş yapmış cihazlara tanınan süre 120gün.

E-sim ve fiziksel simli iphone larda çift imei oluyor. Yani imei başı 120 günden 240 gün.

120 gün fiziksel-120 günde hattı e sim olarak açtırıp toplamda 240 kullanabiliyoruz. Eğer 3 adet imei olan telefon olursa 360 gün olur. Her senede sıfırlanıyor bu süre. 5 günde idare ederiz bir şekilde.  

• Telefonun yabancı hatla Türkiye'de aktif olması, gelecek sene yeniden kullanıma açılmasına etki ediyor olabilir mi? Çünkü (keydedilmezse) yeniden açılmadığını söyleyenler de var.

• Laf yetiştiremeyip ban attırmak da güzelmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1gigabyte

Tr de yurtdışından giriş yapmış cihazlara tanınan süre 120gün.

E-sim ve fiziksel simli iphone larda çift imei oluyor. Yani imei başı 120 günden 240 gün.

120 gün fiziksel-120 günde hattı e sim olarak açtırıp toplamda 240 kullanabiliyoruz. Eğer 3 adet imei olan telefon olursa 360 gün olur. Her senede sıfırlanıyor bu süre. 5 günde idare ederiz bir şekilde.  

Alıntıları Göster

Bende bunu anlatıyorum, anlamadı bir çok kişi :)

• hmm cimere yazayımda fixlensin bu bug  

• Her sene kesin sıfırlanıyor mu ?

• MysticDesign kullanıcısına yanıt

Cimer bilmiyordu bunu  

• simi dış aparata takıp vo-wifi açarak kullanabilme halen geçerli mi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.