Şimdi Ara

YENİ MODEL RENO TOROS NEDEN ÇIKMIYOR:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
10.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FBurak.

quote:

Orijinalden alıntı: alexis_sanchez

ama brodway kesinlikle toros kadar dayanıklı değil.brodway çok nazik araba

brodway tam bir kağıt... torosu sevmem ama taş gibi.

Araba tasarımında çok uğraşılmamış gibi bir his yapıyor. çizgiler dümdüz cetvelle çizilmiş gibi, köşeler keskin çok itici bir görünüm var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Yeni nesil toroslar Dacia'nın araçları oluyor.

+1
  • quote:

http://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&messageID=51428268&toStyle=tm#

YENİ MODEL RENO TOROS NEDEN ÇIKMIYOR:)

Bu araç toros değil. toros'ta tamponlar plastiltir ve boyası parlaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ademguduk

quote:

Toros almayı düşünenler Torostan önce bir dambıl takımı alsınlar bence.
    40 tonluk tırların direksiyonları bile tüy gibi kalır herhalde.

• torosların yürüyen aksamı ve motoru iyi ...
  • anadolunun göz bebeği ve tabi jandarmanın.kışın .ok.muz donardı torosun içinde ısınana kadar...
  • aslında fena olmaz şöyle beyaz panoramik cam tavanlı 1.6 130 dci motor hayali bile güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arac renault 12 stw toros makyajli hali oluyor tamponlar plastik 5 vites.Ayrica ne tuhaftir ki 89 model Renault 12 de yag gostergesi devir gostergesi var ama 2001 model torosta bunlarin hic biri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ferad

quote:

quote:

Arac renault 12 stw toros makyajli hali oluyor tamponlar plastik 5 vites.Ayrica ne tuhaftir ki 89 model Renault 12 de yag gostergesi devir gostergesi var ama 2001 model torosta bunlarin hic biri yok

Belki motor gürültüsünden insan devir sayısını tahmin eder diye koymamışlardır.
    Ama bence düz vites arabada devir göstergesi şart.
    Otomatik viteste olmasa da olur.

• ısınmak için Çorum kaloriferi taktırmıştık zira arabada ısıtma soğutma diye bir olay yoktu. Ne günlerdi en fazla 140 yapmıştm sonrada hareret yapıp yolda kalmıştı.
  • belirli bir zamanı vardı geldi ve geçti torosun
  • quote:

5 vitesle yollara yıllara meydan okuyun.

Bu slogandan dolayı çıkmıyor demek, o yıllar bitmedi

O araçları harbiden orayamı çıkarmışlar

• Kagittan yapilmis, tabut filan demissinizde, sehirde kullanan yokki.koy yerinde adam tarlaya, merkeze inmek icin kullaniyo.uzun yol yaptigi yok, hiz yaptigi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye mi üretilmiyor??? Bildiğim kadarıyla 69 da veya 70 lerde ülkemize geldi Toros daha doğrusu Reno ve 70 yılında 2000 li yıllara kadar üretildi..30 sene üretilmiş ayıp olur diye artık üretilmiyor.
  • yenisi çıksa 10 15bin liraya yok satar terbiyesizim 6 ay sıra verirler.
  • Toros sanıyorum o döneme göre günümüzde Laguna ya denk geliyordu , Flashlarda megane lara
  • Avrupa Birliği'nin Euro Normlarına uymadığı için yapımı 2000 yılında durdurulmuştur.

kaynak :http://tr.wikipedia.org/wiki/Renault_Toros
  • quote:

Orijinalden alıntı: husegundogdu

quote:

O araçları harbiden orayamı çıkarmışlar

reklama istemsiz güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 16 Aralık 2012; 15:24:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fburakd

hay maşaallah

• memleket bursa ağrı da öğretmenim.99 bodel broadwayimle bursadan ağrıya tek şöför olarak geldim.allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım da .1545km yol tuttu 300 tl yakıt yaktım.aracın bagaj ve arka koltuk ağzına kadar doluydu,ön taraf hafif yukarı bakıyordu arka çöktüğü için,farlar kısada olmasına rağmen karşıdan gelenler selektör yapıyordu.Yokuşlarda çok defa 2.vitese düştüm komyonlarla arkadaş oldum.Ama ne hararet ne başka bir şey çıkarmadı sağ salim gideceğim yere vardım.Bazı arkadaşlar tabut falan demişler ama ne yapalım bütçemiz buna yetiyo.ufak tefek bakımını yaptırıyoruz masrafsız kullanıyoruz.işimizi görüyor.8000 tl ye türkiyenin istediğim yerine gidebiliyorum.
    ha param olsa abs li ,hidrolik direksiyonlu, klimalı araba almaz mıyım?kesinlikle alırım.Kısaca anlatmak istediğim hiçbir özelliği olmadığı için bu araçlar büyük arıza çıkarmıyo bu nedenle de bizim gibi kıt kanaat geçinenler için bulunmaz nimet.(bazı öğretmenler 40.000tl lik araçlara binebilir bunlar ya çift maaşlı olanlar ya da aileden durumu iyi olanlar.hem tek maaş olup hem de eve destek olunca en fazla broadway:) )

yeni model araçların da station vagonları var ama adam 30-40 bin verip aracı tarlaya sürmez.Ben de köyde tarlaya broadway ile gidiyorum çünkü traktör yolda arabanın 4 katı yakıyor.yoksa broadwayin sağlam olduğunu söylemiyorum.

sözün özü;millet bu araçlara biniyo çünkü parası ona yetiyor,yoksa benim gibi devir saati olmayan araçlara hayran değil.tamamen mecburiyet.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.