Şimdi Ara

YENİ MONDEO 1.6 TDCİ TİTANİUM 2015 İNCELEME VE MONDEO SEVERLER KULUBÜ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.933
Cevap
34
Favori
180.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alınamıyor ama bakınız titanium da standart sunulan navigasyon ve dijital gösterge vw de kaç para,belki ozaman içiniz ısınabilir
    Ayrıca fotoğraf pek iyi değil,gerçeği harika görünüyor
  • bilmiyorum belkide hiç dijital kadranlı araç kullanmadığımdan olabilir bu ön yargı :) bu pusulanın olduğu yerde başka şeyler çıkıyor mu yoksa sadece pusula mı var orada?
  • kompliman K kullanıcısına yanıt
    Hocam direksiyon arkasındaki ekranda radyo,navigasyon,telefon,pusula gibi fonksiyonları kullanabiliyorsunuz
  • navigasyonu orada gösteriyorsa çok iyi. kadranların arasında navigasyon olacak şekilde bi foto çekip paylaşma şansınız olursa çok sevinirim. merak ettim nasıl durduğunu:)
  • kompliman K kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef SD kartım henüz gelmedi,gelince sizin için çekerim
  • Hemşerim navigasyon başka yüklenmiyormu acaba igo bu konuda başarsoftla zirvede gerisi hikaye.Bende arabayı sayışa çıkardım keyfi gaza geldim iyi para verirlerse şimdi değişeceğim yeni mondeoyla yoksa seneye belki.Bu arada aynalar anahtarla katlanıyor sanırım değilmi
  • Sormadım ama zannetmiyorum bellirli süre anlaşmaları vardır tomtomla otosanın
    Aynalar oto kapanıyor
    ''Takas sadece yeni dizel mondeo titanium ile olur '' İnşallah güzel bir fiyata satarsınız,fakat size şöyle bir hatırlatma yapayım;
    -Fordun genel huyudur araç satışa çıktığında fiyat iyi olur sonra kademeli olarak artar
    -Ekonomi iyi gitmiyor dolar yükseldi buda fiyat artışına extra katkı sağlayacaktır
    -Yıl ortasına doğru genel olarak firmalar fiyatları artırıyor
    Sonuç olarak tahminim son 1 hafta yada nisanda da artış olmazsa son 1 ay fiyatlar bu şekilde seyredecektir,sonra ciddi artışlar gelecek diye düşünyorum
    Aracı alınca çok memnun kalacağınızı tahmin ediyorum,bence nisan fiyatları açıklanmadan test sürüşü yapmalısınız ama mevcut aracınız çok güzel ve konforlu bütçe zorlanacaksa hiç gerek yok,hayırlısı diyelim

• Ya bu ülkemizdeki fırsatçılık aslında dolar tamam değer kazanıyor ama euroda dolar karşısında değer kaybediyor ve ciddi anlamda kampanyalar yapıyor otomobil firmaları avrupada bizde nanay.Evet aynen sahinindendeki ilan benim fiyatı çok yazdım açıkçası o fiyata yakın verirlerse yani en azından 70 üstü satarım.Sonuçta acelem yok 2. eldede inan mondeoda büyük fırsatlar var.Ben aracı 2. el aldım daha 2bindeydi sıfırına 78 derlerken ben 59 a aldım.Ama döviz falan yerlerdeydi ozaman.Aslında dediğim gibi motorda şanzumanda revizyon olmaması bende hayal kırıklığı yarattı ama donanım çok doyurucu geldi.Özellikle anahtarsız çalışma start stop çok iyi.Yakıta kesinlikle olumlu etki sağlar start stop ve 70-80 kg hafiflemesi aracın.Yani iyi fiyata satamazsam seneye biraz fiyat kırar uygun belki tekno veya far paketli bir araç düşürürüm diye düşünüyorum.Ama şu kesin bu sınıfta bu paraya en alınası araç bizimki hemşerim.Birde inan plaka için bile pek satmak içimden gelmiyor bizim oğlanın baş harfleri var birde 060 aldığım adam plakaya bile para vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 30 Mart 2015; 23:16:03 >

• Yakıt konusunda ekleme yapayım,sadece araç değil motorda revize edildi buyrun bir yakıt tüketimi daha 3 kişi,az bagaj
     YENİ MONDEO 1.6 TDCİ TİTANİUM 2015 İNCELEME VE MONDEO SEVERLER KULUBÜ
  • Senin değerler sanırım çoğu şehir dışı bu rakamlara yakın yakıyor benim araçta.Şu anki ortalamam ama 6,8 di sanırım.Motorda geliştirme olmadığını sanıyorum araştırmalarımda.Az yakma ağırlık azalması ve satrat stoptandır sanırım.
  • Bu değer şehir dışı,fakat kullanmaya başladığımdan buyana ortalama değer 6.2 olması lazım şuan,fazla performanslı kullanılmasına rağmen ve araç yeni
  • Çok iyi değer.Hergün artovaya sürüyormusun arabayı yazık hemşerim.Alırsam tekno paket isterdim açıkçası kör nokta ekstra güvenlik önlemleri iyi.
  • Sulusarayda çalışıyorum,çamlıbelden dönüş yapıyorum 4-5 günde bir sıra geliyor bana hergün birinin arabasıyla gidiyoruz,çok kötü değil Sulusaray yolu
  • Allâh kazadan beladan esirgesin çok güzel araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biraz geç oldu ama hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Sergide görmüştüm aracı hakikaten çok güzel beyaz renk sevmiyorum araçlarda ama bu araç çok yakışıklı duruyor beyaz renkle.Son Fiesta-Focus-Mondeo üçlüsü benim en beğendiğim tasarımlardan ön ızgara ve farların tasarımları arabaya farklı bir hava katıyor sırf bu yüzden ve iyi yol tutuş sebebiyle Fiesta aldık.Güle güle kullanmak dileğiyle

• Black-Viper kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim...
  • DrBeyinAdam D kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim,Fiestanız hayırlı olsun tekerine taş değmesin,bence sınıfının en f/p aracı güle güle kullanın
  • Allah razı olsun hocam çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doktor1987

Yakıt konusunda ekleme yapayım,sadece araç değil motorda revize edildi buyrun bir yakıt tüketimi daha 3 kişi,az bagaj
     YENİ MONDEO 1.6 TDCİ TİTANİUM 2015 İNCELEME VE MONDEO SEVERLER KULUBÜ

Hocam, ortalama hız değerini göstermiyor mu?

Gidilen mesafe/Tüketilen litre/gidilen zaman, görüyorum. Ortalama hız değeri farklı bir ekranda mı?

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Hocam gösteriyor ama bir yan görüntüye geçmek lazım,ekrandan hesapladığımız takdirde 80.2 km ortalama hız yapıyor,bu tüketim belirttiğim ortalama hızdan da anlaşılacağı üzere kasılarak elde edildi,kısaca şehir dışı verisi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.