< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vgun -- 5 Mayıs 2021; 7:6:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay63300 -- 1 Ekim 2021; 9:59:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kemer tarafına bastırarak sesin kesildiği yere bir tarafı yapışkanlı yalıtım bandı yapabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba 2015-2016 model titanum 2.0 motor mondeo almayı düşünüyorum, forumu baştan sona okudum : ) sizce bu aksiyonu yapmalımıyım. şu an kia sportage premium aracım var performans berbat benzin 10 lt : ( daha az yakan, konforlu ve giden bir araç istiyorum. selamlar |
Evet ben de okudum. Bir Mondeo almak düşüncesindeyim. Yalnız şu Btc Boğa'nın bitmesini bekliyorum. O vakte kadar belki piyasalar da biraz düzelmiş olur. |
Arkadaşlar merhaba, 140-180 bin km arası bu araçlardan alırsam nelere dikkat etmeliyim ? Bana sorun açar mı ? Aracın performans verileri çok iç açıcı değil, hantal olduğu için çok canımı sıkar mı ? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |