Şimdi Ara

Yeni Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir sistem alacağım, ancak buna monitörü dahil etmedim önceden monitörüm var ve şu an yaşadığım şehirde okumayacağım. Ancak monitörüm lcd ve 5ms tepki süresi var, eski olduğu için haliyle eğer yenisini almazsam bir şey kaybeder miyim diye düşünüyorum. Ekranımın kare olması fps oyunlarda çok işime yarıyor ancak uzun zamandır çıkan oyunları oynayamıyorum ve bunları keyfine vararak oynamak istiyorum Düşüncelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwazy

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir sistem alacağım, ancak buna monitörü dahil etmedim önceden monitörüm var ve şu an yaşadığım şehirde okumayacağım. Ancak monitörüm lcd ve 5ms tepki süresi var, eski olduğu için haliyle eğer yenisini almazsam bir şey kaybeder miyim diye düşünüyorum. Ekranımın kare olması fps oyunlarda çok işime yarıyor ancak uzun zamandır çıkan oyunları oynayamıyorum ve bunları keyfine vararak oynamak istiyorum Düşüncelerinizi bekliyorum.

bende öyle sistem topladım monitör var diye nasıl olsa şimdi pişmanım 5 senelik monitör emekliye ayrılma vakti geldi.

• Schwazy S kullanıcısına yanıt
    sonuçta bilgisayar kullanırken en çok ekrana bakacaksın ve oyunların ve filmlerin daha akıcı, seyir zevki yüksek ve daha yüksek fps ile izlemeyi istiyorsan monitör almalısın ama şuan sahip olduğun monitörden çok daha kaliteli gözle görülür değişim sağlayacak bir şey alamayacaksan biraz para biriktirmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyknEnz -- 8 Eylül 2016; 11:46:04 >
  • Alacağın ekran kartını söylede ona göre yorum yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killabyte

Alacağın ekran kartını söylede ona göre yorum yapalım

GTX 960 alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyknEnz

sonuçta bilgisayar kullanırken en çok ekrana bakacaksın ve oyunların ve filmlerin daha akıcı, seyir zevki yüksek ve daha yüksek fps ile izlemeyi istiyorsan monitör almalısın ama şuan sahip olduğun monitörden çok daha kaliteli gözle görülür değişim sağlayacak bir şey alamayacaksan biraz para biriktirmelisin

Aynen öyle fakat bütçem biraz kısıtlı, eğer yenisini almazsam mahrum kalacağım yeniliklerin de farkındayım ama alırsam büyük ihtimalle kaliteli bir şey alamayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beles

quote:

Orijinalden alıntı: Schwazy

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir sistem alacağım, ancak buna monitörü dahil etmedim önceden monitörüm var ve şu an yaşadığım şehirde okumayacağım. Ancak monitörüm lcd ve 5ms tepki süresi var, eski olduğu için haliyle eğer yenisini almazsam bir şey kaybeder miyim diye düşünüyorum. Ekranımın kare olması fps oyunlarda çok işime yarıyor ancak uzun zamandır çıkan oyunları oynayamıyorum ve bunları keyfine vararak oynamak istiyorum Düşüncelerinizi bekliyorum.

bende öyle sistem topladım monitör var diye nasıl olsa şimdi pişmanım 5 senelik monitör emekliye ayrılma vakti geldi.

Anladım, doğru her şeyin bir ömrü var Teşekkürler örneğiniz için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.