Şimdi Ara

Yeni Mortal Kombat filmi için hazırlıklar başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarihin en popüler oyun serilerinden birisi olan Mortal Kombat, yaklaşık 25 yıllık bir aranın ardından tekrar beyaz perdeye uyarlanıyor. ABC'den Claire Campbell'ın haberine göre yapımcı stüdyo Warner Bros, filmin çekimleri için Güney Avustralya'da hazırlıklara başlamış durumda.

Güney Avustralya başbakanı Steven Marshall'ın düzenlediği bir basın toplantısına katılan Claire Campbell,"Başbakan, aksiyon filmi Mortal Kombat'ın duyurusunu yaptı. Film Güney Avustralya tarihinin en büyük yapımı olacak. 580 kişilik istihdam sağlaması ve ekonomiye 70 milyon dolar katkı yapması bekleniyor." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Bkz.Aquaman 2 filminin vizyon tarihi belli oldu
    Warner Bros, yeni bir Mortal Kombat filmi çekileceğini aslında ilk olarak 2016 yılında duyurmuştu. Ancak filmin bütçesi, senaryosu ve yönetmeni gibi kısımlarda bazı problemlerin yaşanması nedeniyle yapım süreci bir türlü start verememişti. Warner Bros şimdi nihayet bu problemleri çözmüş gibi görünüyor. Filmin çekimleri bu yıl içerisinde resmen başlayacak.

Mortal Kombat filminin yapımcılığını Aquaman ve Hızlı ve Öfkeli 7 gibi filmlerden tanıdığımız James Wan üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Simon McQuoid oturacak. Simon McQuoid'in referans alabileceğimiz herhangi bir başka filmi yok. Yani Mortal Kombat, Hollywood'daki ilk yönetmenlik görevi olacak.

Filmin senaryosunu hazırlayan Greg Russo, yapım ekibi olarak orijinal materyallere sadık kalacaklarını söyledi. Filmde Kano, Sonya, Blade ve Raiden gibi popüler Mortal Kombat karakterlerinin yer alması bekleniyor. Başrolde ise Cole Turner isimli, seriye yeni tanıtılan bir boksör bulunacak.

Mortal Kombat'ın 1995 yılında vizyona giren ilk filmi genel anlamıyla serinin hayranları tarafından beğeni toplamıştı. Eleştirel anlamda elbette çok büyük bir başarı olduğu söylenemez ancak en azından Street Fighter veya Tekken filmleriyle karşılaştırıldığında zamanın şartlarını da düşünürsek kaliteli bir yapımdı diyebiliriz. Bakalım Warner Bros'un yeni Mortal Kombat filmi, serinin ilginç evrenini başarılı bir şekilde yansıtabilecek mi. 

• mortal kombat 11 gayet güzel bir oyun.

Filminin de güzel olacağını varsayıyorum 1995 yılında çok iyi bir film yapmışlardı.

• eski müziği kullansalar bile benim için yeterli. Yine de büyük beklenti içinde olmayalım zira wb ve yapımcı kadro klişe işlere bulaşıp içine edecekler gibi.

• 1. gibi atmosfer,senaryo,dövüş sanatı ve abartı olmayan görsel efek kullancaklarsa çeksinler yok 2.film gibi olacaksa hiç zahmet etmesinler.

• İlk filmi zamanına göre çok çok iyiydi,umarım aynı kalitede yeni filmi çekerler.

• Umarım güzel bir film olur da üçleme tarzında bir MK efsanesi olur. Konusu güzel bir de karakterleri ve kurguyu iyi işlerlerse çok iyi olacak. Umarım yönetmen dediği gibi orijinal materyallere sadık kalır. Bu arada kim ne derse desin favori ikilim Sub-Zero ve Scorpion'dur. Zaten karakterler arasındaki en güzel hikaye de bu ikiliye ait.

• Güzel haber, umarım batırmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esas Mortal Combat mükemmel filmdi. Bakalım önüne geçebilecekler mi

• Çocuklar izletmek ve oyuncak satmak için kansız saçma sapan bir şey olmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasha_Ether -- 15 Mayıs 2019; 15:18:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geliyor gelmekte olan

• MK'nın ilk film çok güzeldi ama ilginçtir 2. film acayip dandik ve yapmacık gelmişti.
  • Umarım vahşet ve kan olmaz hiç sevmem çünkü. Öykünün ilk filmin tadında olmasını isterim ve en önemlisi eski techno müziği tabi

Şu müzikleri kasetlerden az dinlemezdik anasını _atim. Hey gisi 90 lar

Not: Bol gerilimli senaryo bekliyorum ve birazcık karanlık atmosfer iyi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 15 Mayıs 2019; 16:36:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Umarım vahşet ve kan olmaz hiç sevmem çünkü. Öykünün ilk filmin tadında olmasını isterim ve en önemlisi eski techno müziği tabi

Şu müzikleri kasetlerden az dinlemezdik anasını _atim. Hey gisi 90 lar

Not: Bol gerilimli senaryo bekliyorum ve birazcık karanlık atmosfer iyi gelir
    Vahşet ve kan olmaz mı! Yapma gözünü seveyim, Mortal Kombat demek zaten vahşet demektir yahu! "Fatality", "Brutality" filan bunlar önemli şeyler olmazsa olmaz. Vahşet olmazsa o Mortal Kombat olmaz, sıradan bir dövüş olur. Tabi adamakıllı bir senaryo çizilmesi lazım ama kan ve vahşet iyi bir senaryoya engel değil.

• En son annihilation'a gitmiştim daha devam filmi yapılmasın lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Vahşet ve kan olmaz mı! Yapma gözünü seveyim, Mortal Kombat demek zaten vahşet demektir yahu! "Fatality", "Brutality" filan bunlar önemli şeyler olmazsa olmaz. Vahşet olmazsa o Mortal Kombat olmaz, sıradan bir dövüş olur. Tabi adamakıllı bir senaryo çizilmesi lazım ama kan ve vahşet iyi bir senaryoya engel değil.

Alıntıları Göster
    Eski filmi hatırla. Vahşet sıfır tam benlik

Bol kanlı sahneleri kaldıramıyorum

• Bu film/filmler güzel işlenirse çok büyük potansiyeli var arkadaşlar. Çünkü MK evreninde yüzlerce karakter, factionlar, örgütler ve dünyamız dışında farklı dünyalar mevcut. Dediğim gibi bu dünya çok büyük bir dünya ve güzel işlenirse tek başına Marvel, DC ye takip bile olabilir. Zaman gösterecek ne olacağını.

• Sonya ve blade ayni kisidir jhonny veya cage yazmaliydi

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Çocuklukta ataride MK3 ile tanıştım seriyle. Sonrasında da çok ilgilenmedim ancak Scorpion favori karakterimdi. Çok karizmatik geliyor o oyunda. Filmlerle de pek ilgili olmadım hiç. Ancak scorpion çoğu zaman kötü bir karakter olarak lanse ediliyor sanırım. Bu üzüyor beni açıkçası. Scorpionun ana kahraman olduğu bir film gelse sabırsızlanırım ama bu halleriyle ne oyunlar ne de filmler ilgimi çekmiyor. MK değil de Scorpion sever sayılyorum sanırım.

• Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. Sub-Zero’nun kafa kopardığı bir Fatality görmek oldukça güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Eski filmi hatırla. Vahşet sıfır tam benlik

Bol kanlı sahneleri kaldıramıyorum

Alıntıları Göster
    Bu filmi vahşetsiz yaparlarsa fanlar james wan'a fatality çeker.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.