Şimdi Ara

YENİ MOTOR ALDIM FARLAR DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar motor rölantide kısa farlar hiç yanmıyor . Yanıyor ama yanmıyor arası birşey. Uzunları yakıyorum onlarda rölantide biraz yanıyor, gaz verince güzel yanıyor gayet. Aynı şekildede göstergede aynı gaz verince düzgün gazı bırakınca sönüyor. Aradık motoru aldığımız yeri aküsü az ondandır dedi 30 dkdir falan kullanıyorum hiçbirşey değişmedi yardım pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ökünün ömrü bitmiştir.Başka bir akü deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farları aküden beslersen bu sorun düzelir. Çogu motor bu şekilde çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Farları aküden beslersen bu sorun düzelir. Çogu motor bu şekilde çalışıyor.

Ben motordan pek anlamam hocam ordaki adam kurulumu yaptı motorun yani motorun farlar aküye bağlı değil mi diyorsun ?

• link

Hocam bir göz at.
  • Arkadaşlar ben bir açık kalp ameliyatı yapacağım ama hiç bir şey bilmiyorum. Bir tarif etseniz de yapsam, olmaz mı? Lütfen yardım!

Yani kendisi zaten konuyu yarım yamalak bilen, üstelik bir de anlatma özürlü olan birilerinin yönlendirmesi ile aküden fara direkt kablo çekilecek ve ömür boyu mutlu bir hayat sürülecek, öyle mi?

Bunlar, "abi ne iş olsa yaparım" türünden insanların yaklaşımıdır. Herhangi bir mesleği (işi demiyorum, mesleği diyorum) olan ve mesleğine saygı duyan hiç kimse, "sen anlat, ben yapayım" yaklaşımını onaylamaz arkadaşlar. Lütfen biraz ciddi olalım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: entarhan

Arkadaşlar ben bir açık kalp ameliyatı yapacağım ama hiç bir şey bilmiyorum. Bir tarif etseniz de yapsam, olmaz mı? Lütfen yardım!

Yani kendisi zaten konuyu yarım yamalak bilen, üstelik bir de anlatma özürlü olan birilerinin yönlendirmesi ile aküden fara direkt kablo çekilecek ve ömür boyu mutlu bir hayat sürülecek, öyle mi?

Bunlar, "abi ne iş olsa yaparım" türünden insanların yaklaşımıdır. Herhangi bir mesleği (işi demiyorum, mesleği diyorum) olan ve mesleğine saygı duyan hiç kimse, "sen anlat, ben yapayım" yaklaşımını onaylamaz arkadaşlar. Lütfen biraz ciddi olalım!

Hocam iyide neden celallendiniz ki. Ben sadece soru sordum söyleyin onu yapıcam demedim ki. En yakın zamanda servise götürücem zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kusura bakmayın, lafımı iyice açıklamadan söyleyiverdim o sinirle. Size yönelik değil, "ben anlamam bu işlerden" diyen kişiye olmayacak tavsiyeler verenlere yönelik bir laftı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entarhan

Kardeşim kusura bakmayın, lafımı iyice açıklamadan söyleyiverdim o sinirle. Size yönelik değil, "ben anlamam bu işlerden" diyen kişiye olmayacak tavsiyeler verenlere yönelik bir laftı.

Sorun değil hocam estağfirullah

• quote:

Orijinalden alıntı: Stuka Bismarck

Dostum sorun aküden. Eğer akü sağlam olsaydı, gaz vermedende normal şiddetinde far yanardı. Sen aküyü söksen dahi, motoru çalıştırdığında far yine yanar, devir yükseldikçe şiddeti artar ve belirli bir devire geldiğinde farın normal şiddeti gözükür. Aküyü değiştirmelisin.

Motoru yeni aldım daha mondialden. Götürsem aküyü ücretsiz değiştirirler değil mi ? Zaten marştada arada zorlanıyor yemiyor gazı

• ahhh mondial ahh ilk motorum. bu gibi problemler nedeniyle 1000 km'de satmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.