hocam ayriyetten tavsiye ettiğiniz bir model var mı ee için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ MÜHENDİS ARKADAŞLARA ÇOK ÖNEMLİ UYARI - HESAP MAKİNESİ (2024 GÜNCEL) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Konu sahibinin de önerdiği : Casio FX-991EX 552
Bu hesap makinesi ile çok rahat edersiniz. Her işinizi görür. Bundan daha fonksiyonsuz bir şey önermem. Bundan iyileri de var onlar da gereksiz. Tam ayarı bu.
-
peki hocam tesekkur ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam elektronik haberleşme için de aynı şeyler geçerlidir diye düşünüyorum doğru mu? şimdiden almak mantıklı mı sizce? şu an amazon’da 400 TL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Al 6 taksite böl Amazon’dan. Ben alırken 130 lira falandı. Sürekli artıyor. Ehm için de aynısı geçerli sonuçta baya ortak ders var.
Ee ciler kesinlikle almalı fazör hesaplamada şart ve birçok islem yapabiliyor 991
Amazonda aynı modelin iki farklı versiyonu var bir tanesi classic diğeri advenced hangisi daha iyi olur yoksa çok fark yok mu aralarında fiyat olarak 100 tl fark var
Link atsana böyle bir şey olmaması lazım
İkisi de aynı biri yurtdışından geliyor. Farklı isimle koymuşlar.
-
Casio FX-991EX-W-DH Casio Classwiz Model Programlanamaz Hesap Makinesi, 16.5 x 7.7 x 1.1 cm, 552 Fonksiyon
https://www.amazon.com.tr/dp/B011UK5DGY/
şu an piyasada en ucuz bu link. 403 tl ve amazon tr satıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan531 -- 19 Ağustos 2022; 14:0:39 >
Bilgisayar mühensiliği için bu kadar önemli mi çift satır olması? 82 model olanı 172 lirayken önerdiğiniz model 403 lira.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazon
Casio FX-991EX-W-DH Casio Classwiz Model Programlanamaz Hesap Makinesi, 16.5 x 7.7 x 1.1 cm, 552 Fonksiyonhttps://www.amazon.com.tr/dp/B011UK5DGY/ref=cm_sw_r_apan_i_1WZSZBCGDMYWK24J587K
amazon
Casio fx-991ex Advanced Bilimsel Hesap Makinesihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0719FWP3X/ref=cm_sw_r_apan_i_KJQHMXYXQ9GESH8XTH01
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bilgisayar mühendisliği için bilmiyorum. derslerine tam hakim değilim.
fakat mühendislikte genel olarak illa ki lazım olacaktır.
makineyi bir kere alacaksınız sonuçta.
-
Alırken iyisini al sonradan sıkıntı çekme. Bazı okullarda sinyal sistem, devre analizi ve elektronik gibi dersler de veriyorlar bilgisayarcılara da.
-
amazonda fiyat değişikliği cok fazla var aradaki farklari anlamiyorum hangisinden almak lazım. Üstteki linkler yeterli olur mu ?
ucuz olan amazon türkiye tarafından satılıyor, diğeri almanya'dan geliyor. konunun ilk mesajına ekledim.
-
Casio FX-991ES Plus hocam bu modelin sizin attığınızda farkı nedir acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu daha eski bir makine. Bu makine de yeteneklidir ancak işlemi makineye dökmede fx991ex daha başarılıdır. Ayrıca fx991ex daha hızlı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X