Şimdi Ara

YENİ MÜHENDİS ARKADAŞLARA ÇOK ÖNEMLİ UYARI - HESAP MAKİNESİ (2024 GÜNCEL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
21
Favori
7.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ceng'de 1-2 kere lazım oldu, onda da Casio fx-82 yetti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denklem çözmeli alırsanız çok büyük dertten kurtulursunuz

• laplasyen kullanıcısına yanıt

991ex de yapılabiliyor da hiç hesap makinesi kullanmamış biri direkt girişemez, youtube'dan 3dk tutorial izlemesi lazım. es serisinde falan yapılamıodu diye hatırlıyorum. veya çok zordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 13 Ağustos 2024; 15:51:50 >
  • loiloyse kullanıcısına yanıt

Ex mi cw mu diye bakarken önceki model ama yine de ex alın diyen epey yorum gördüm, hem menüdeki değişim hem de butonlardan kaynaklı. Özellikle geçmişte ex e alışmışlar cw modelini buton dizilişini sevmemişler anlaşılan. Cw daha hızlı onda herkes hemfikir. Sorun şu ki ex üretilmediğinden olsa gerek bugünkü fiyatlara göre ex in fiyatı 1200-1300 civarı, cw ise 650 tl (hepsiburada)

• Elimde 2 tane hesap makinesi var veriyorum, kargo parasını karşılamanız yeter. Özelden yazın.

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

Haklilar cw nun tus takimi iskence gibi duruyor, niye boyle sacma bi degisim yapmislar ki

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Aynen 2 derste (birisi fizik) sınavda işime yaramıştı onun dışında abartıldığı kadar "bu olmadan mühendislik bitmez" durumuna şahit olmadım bilgisayar mühendisliğinde. Ama ben de Casio FX-991EX kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.

• fukarakoala kullanıcısına yanıt

İkisini nasıl bitirdin hocam ayrı ayrı mı okudun?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.