< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ MÜHENDİS ARKADAŞLARA ÇOK ÖNEMLİ UYARI - HESAP MAKİNESİ (2024 GÜNCEL) (4. sayfa)
-
-
denklem çözmeli alırsanız çok büyük dertten kurtulursunuz
-
991ex de yapılabiliyor da hiç hesap makinesi kullanmamış biri direkt girişemez, youtube'dan 3dk tutorial izlemesi lazım. es serisinde falan yapılamıodu diye hatırlıyorum. veya çok zordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 13 Ağustos 2024; 15:51:50 > -
Ex mi cw mu diye bakarken önceki model ama yine de ex alın diyen epey yorum gördüm, hem menüdeki değişim hem de butonlardan kaynaklı. Özellikle geçmişte ex e alışmışlar cw modelini buton dizilişini sevmemişler anlaşılan. Cw daha hızlı onda herkes hemfikir. Sorun şu ki ex üretilmediğinden olsa gerek bugünkü fiyatlara göre ex in fiyatı 1200-1300 civarı, cw ise 650 tl (hepsiburada)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde 2 tane hesap makinesi var veriyorum, kargo parasını karşılamanız yeter. Özelden yazın.
Haklilar cw nun tus takimi iskence gibi duruyor, niye boyle sacma bi degisim yapmislar ki
Aynen 2 derste (birisi fizik) sınavda işime yaramıştı onun dışında abartıldığı kadar "bu olmadan mühendislik bitmez" durumuna şahit olmadım bilgisayar mühendisliğinde. Ama ben de Casio FX-991EX kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.
-
İkisini nasıl bitirdin hocam ayrı ayrı mı okudun?
ayrı ayrı olarak okudum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X