Şimdi Ara

Yeni Mükemmel Ekonomik AIRFEL Karbon Radyandt Isıtıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
34.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hani nerde reklam bayiide ısıtıcı bana ulaşmadı daha manisa salihli
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueshine

hani nerde reklam bayiide ısıtıcı bana ulaşmadı daha manisa salihli

dediğinizi pek anlayamadım kusura bakmayın.
  • demiştiniz ya bayilere dağıtılıyor reklamlar başlayacak diye onu sordum hani reklam diye bayidede halen ısıtıcı yok
  • quote:

demiştiniz ya bayilere dağıtılıyor reklamlar başlayacak diye onu sordum hani reklam diye bayidede halen ısıtıcı yok

Cihazlar b ölgeye geldi bu bayilere kalan bişey aslına bakrsanız aloır standına koyar şu an gitsenizz alabilirsiniz ama bayi standına daha koymamış olabilir.Daha yeni bi ypaılanma inferat öyle ha diyince olmuyor sizde takdir edersiniz.
  • Yeni Mükemmel ve Ekonomik diyebilmek için NanoTherm i görmeniz gerekmekte arkadaşlar.
    www.nanotherm.tv

Yeni Mükemmel Ekonomik AIRFEL Karbon Radyandt Isıtıcı
  • bende carrefourda depoda dolaşırken yeni frakettim zaten sobayı aırfel markaydı ama içindeki ısıtıcı rezinstansı farklı sarmaydı kalın karbon radyant ısıtıcıydı..

bende merak ettim elemana dedim böyle böyle nedir bu soba?

deiki ufolardan yüzde otuz tasarruflu ve rezinstansı özel sarma karbon radyant vs dedi ama üç saniyede devreye giriyor diyor sonra oda termostastı geçrek miş yani 22 derece oldumu kapanıyor ama ufolar kandırmaca dedi yani bunlar çok elektirk tüketiyor dedi bende düşünüyorum işte bende size sorma gereği duydum bu sobadan alıpta kullanan yokmu birde bu soba umarım ufo gibi kandırmaca olmasın hiç bilmiyorum benim infared korkum var onun yüzüne kömür sobası kuracağım deyip duruyorum.

yanlız bu sobayı ben alıpta kullansam en fazla 4 saat bilemedim düşük sıcaklıkta sabaha kadar.. oda eder sana bir 12-15 saat.. bazen ise 3-5 saat. kullanımlar elektriğe tüketimi ne kadar farkedyior birde bunların karbon radynat rezinstansı ufodan daha iyi yüksek sıcaklıkmı veriyor?

birisi bana bu sobayı iyice güzelce anlatabilirmi bilen arkadaşları bekliyorum ama cevaplarsanız makbule geçer aklıma takıldı UFO yakıp ısınamayıp bıraktığım için..yanlız alternatif olarak bu sobayı düşünüyorum tabi baca olsaydı hiç düşünmem direk soba kurarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 28 Ekim 2009; 22:32:48 >

• Karbon infrared ısıtıcıda bir marka daha var. Fiyat/Performans karşılaştırması yapmak lazım. Geçen sene piyasaya sürülmüştü.

http://forum.donanimhaber.com/m_27910966/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

bende carrefourda depoda dolaşırken yeni frakettim zaten sobayı aırfel markaydı ama içindeki ısıtıcı rezinstansı farklı sarmaydı kalın karbon radyant ısıtıcıydı..

deiki ufolardan yüzde otuz tasarruflu ve rezinstansı özel sarma karbon radyant vs dedi ama üç saniyede devreye giriyor diyor sonra oda termostastı geçrek miş yani 22 derece oldumu kapanıyor ama ufolar kandırmaca dedi yani bunlar çok elektirk tüketiyor dedi bende düşünüyorum işte bende size sorma gereği duydum bu sobadan alıpta kullanan yokmu birde bu soba umarım ufo gibi kandırmaca olmasın hiç bilmiyorum benim infared korkum var onun yüzüne kömür sobası kuracağım deyip duruyorum.

yanlız bu sobayı ben alıpta kullansam en fazla 4 saat bilemedim düşük sıcaklıkta sabaha kadar.. oda eder sana bir 12-15 saat.. bazen ise 3-5 saat. kullanımlar elektriğe tüketimi ne kadar farkedyior birde bunların karbon radynat rezinstansı ufodan daha iyi yüksek sıcaklıkmı veriyor?

birisi bana bu sobayı iyice güzelce anlatabilirmi bilen arkadaşları bekliyorum ama cevaplarsanız makbule geçer aklıma takıldı UFO yakıp ısınamayıp bıraktığım için..yanlız alternatif olarak bu sobayı düşünüyorum tabi baca olsaydı hiç düşünmem direk soba kurarım.

Şöyle bu dediklerinde ve test sonuçlarında herhangi bi yalan yada sallama yapma imkanları yok herhangi bi şirket şu bu der değer gösterir en kötü ihtimalle başka isimle tekrar sürer piyasaya ama AIRFEL in ismini karalıcak bişey yapma imkanı yoktur o yüzden değerler tamamen doğru ve isptalanmış onaylanmış değerlerdir.Test sonuçlarına göre 30 m2 lik yer 3.000 watt lık ısıtıcısıyla 12.5 dereceden 22.5 dereceye kadar ısıtılıyor.Ve bu max çalışma kapasitesiyle deeğrlendiriliyor.Termostata geçmeden.Buna göre bir günde 12 saatte toplam 17.63 kw elektrik harcıyor ki bunua saate vurursak saatte 1.46 kw elektrik harcaması demektir.Buda ciddi manada iyi bi değerdir 15.000 lik bi klimanın sarfiyatı dır.Bununla ısınabilirmisin sorusu tabiki ısınırsın fakat radyant ısıtıcılardaki amaç direk karşıdakini ısıtmaktır odayı ısıtmak amaç alınmaz.Geçici çözüm olarak düşünülen en kaliteli ıstıtıcılardan biridir kesinlikle.

• bu ısıtıcıyı izmirde nerde bulabiliriz bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bumin Kağan

bu ısıtıcıyı izmirde nerde bulabiliriz bilen var mı?

AIRFEL in herhangi bir bayisine gidersen onlar sana yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eina

quote:

bende carrefourda depoda dolaşırken yeni frakettim zaten sobayı aırfel markaydı ama içindeki ısıtıcı rezinstansı farklı sarmaydı kalın karbon radyant ısıtıcıydı..

Şöyle bu dediklerinde ve test sonuçlarında herhangi bi yalan yada sallama yapma imkanları yok herhangi bi şirket şu bu der değer gösterir en kötü ihtimalle başka isimle tekrar sürer piyasaya ama AIRFEL in ismini karalıcak bişey yapma imkanı yoktur o yüzden değerler tamamen doğru ve isptalanmış onaylanmış değerlerdir.Test sonuçlarına göre 30 m2 lik yer 3.000 watt lık ısıtıcısıyla 12.5 dereceden 22.5 dereceye kadar ısıtılıyor.Ve bu max çalışma kapasitesiyle deeğrlendiriliyor.Termostata geçmeden.Buna göre bir günde 12 saatte toplam 17.63 kw elektrik harcıyor ki bunua saate vurursak saatte 1.46 kw elektrik harcaması demektir.Buda ciddi manada iyi bi değerdir 15.000 lik bi klimanın sarfiyatı dır.Bununla ısınabilirmisin sorusu tabiki ısınırsın fakat radyant ısıtıcılardaki amaç direk karşıdakini ısıtmaktır odayı ısıtmak amaç alınmaz.Geçici çözüm olarak düşünülen en kaliteli ıstıtıcılardan biridir kesinlikle.

yani odayı ısıtmak amaçlı düşünüyordum sobayı bende ama eğer ufo gibi geçici olarak ısıtma ve önünü ısıtmak için kullanıyorsanız o zaman hiç gerek yok o sobaya kömür sobasını kurarım başka çarem yok
    ama oda ısıtma için uygunsa o zaman olur.

• quote:

quote:

quote:

yani odayı ısıtmak amaçlı düşünüyordum sobayı bende ama eğer ufo gibi geçici olarak ısıtma ve önünü ısıtmak için kullanıyorsanız o zaman hiç gerek yok o sobaya kömür sobasını kurarım başka çarem yok
    ama oda ısıtma için uygunsa o zaman olur.

Tabiki ısıtır fakat klimaya göre 2 kat daha fazla zaman diliminde ısıtır ondan bahsediyorum tabiki ısıtır belli zaman diliminden sonra.

• klimadan daha iyi ısıtır diye düşünüyorum bende çünkü klimalar sonuçta hava sıfır derece oldu mu performansı ciddi anlamda düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

klimadan daha iyi ısıtır diye düşünüyorum bende çünkü klimalar sonuçta hava sıfır derece oldu mu performansı ciddi anlamda düşüyor

Tabiki karşısında durduğunuz sürece klimadan daha fazla sıcaklık sağlarsınız fakat klima eşyaları ısıtır ve kapansa dahi sıcaklığı korumaya devam eder.Evet -5 mertebelerine geldiğinde kaliteli olmayan klimalar teker teker dökülür o gibi durumlarda idealdir.
  • quote:

quote:

klimadan daha iyi ısıtır diye düşünüyorum bende çünkü klimalar sonuçta hava sıfır derece oldu mu performansı ciddi anlamda düşüyor

Tabiki karşısında durduğunuz sürece klimadan daha fazla sıcaklık sağlarsınız fakat klima eşyaları ısıtır ve kapansa dahi sıcaklığı korumaya devam eder.Evet -5 mertebelerine geldiğinde kaliteli olmayan klimalar teker teker dökülür o gibi durumlarda idealdir.

sayın eina ben geçen kış 1.600 peşin e aldım klimamı sıradan klima değil yani ve sadece 12.000 btu, odamız 15 metrekare 1 penrece ve 1 balkon kapısı var sıfır dereceye kadar klima sobadan farksız ancak klima hava sıfır derece olduğu an çok az ısıtıyor ve 45 dk da bir defrosa giriyor, ve ben zaten 0 derecenin altında herhangi bir klimanın ısıtacağına inanmıyorum, onun için bu kış salon ve küçük odam için böyle bir ısıtıcı almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim, ufo çok elektrik harcıyor diyolarlar ama bu airfell e odaklandım bu ara

• quote:

quote:

quote:

sayın eina ben geçen kış 1.600 peşin e aldım klimamı sıradan klima değil yani ve sadece 12.000 btu, odamız 15 metrekare 1 penrece ve 1 balkon kapısı var sıfır dereceye kadar klima sobadan farksız ancak klima hava sıfır derece olduğu an çok az ısıtıyor ve 45 dk da bir defrosa giriyor, ve ben zaten 0 derecenin altında herhangi bir klimanın ısıtacağına inanmıyorum, onun için bu kış salon ve küçük odam için böyle bir ısıtıcı almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim, ufo çok elektrik harcıyor diyolarlar ama bu airfell e odaklandım bu ara

Şöyleki herzaman söylerim bi klimanın kalitesi zor koşullarda belli olur iyi bi markanın inverter özellikli cihazını alırsanız 0 derecede kayıpsız ısı kazancını sağlarsınız fakat orta segment klimalar haklısın 0 dan aşağı indiği an tekr teker dökülüyorlar.Bu tür durumlardada dediğiniz gibi kısa vadeli olarak en iyi ısıtıcılar kullanılıyor.Şöyle siz bunu çok soğuk zamanda kısa vadeli çalıştırıcaksınız o yüzden sadece ısıtıcıyla ısınan insanlar kadar elektrik harcamaıs olmaz ki bu ısıtıcı verilerine göre ciddi manada çok iyi verileri var kesinlikle düşünülmesi gereken bi cihz.

• teşekkürler tavsiye için zaten ben bu cihazı kesin alıcam bir aksilik olmazsa, çünkü dediğim gibi ben geçen kış sıfır derecede inverter klima ile ısınamadım ama sıfır dereceye kadar soba gibiydi
    bu arada balçovaya en yakın airfel bayii nerede bilen var mı ?
  • yokmu alan satan hani kapışılıyordu bu ürün
  • quote:

teşekkürler tavsiye için zaten ben bu cihazı kesin alıcam bir aksilik olmazsa, çünkü dediğim gibi ben geçen kış sıfır derecede inverter klima ile ısınamadım ama sıfır dereceye kadar soba gibiydi
    bu arada balçovaya en yakın airfel bayii nerede bilen var mı ?

www.airfel.com dan bakabilirsin semt olarak en yakın yere.

• quote:

yokmu alan satan hani kapışılıyordu bu ürün

öyle bişey denmedim ama şu an bayilere afişleri geldi ve cihazlar dağıtımda zaten çoğu yerde şu anda mevcut 1 aya kalmaz dediğin gbii olacağını umuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.