Şimdi Ara

Yeni Mükemmel Ekonomik AIRFEL Karbon Radyandt Isıtıcı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
34.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aRKADAŞIM BEN DÜKKANDA YAKIP DENİYORUM.iNFARETLERİN İÇİNDE 1 NUMARA CİHAZ.BU TARZ ÜRÜN DÜŞÜNÜYORSANIZ HİÇ ŞAŞMAYIN.HATTA KULLANIRSANIZDA ŞAŞIRACKSINIZ.
    quote:

Orijinalden alıntı: blueshine

allahım yalandanda olsa bir kişi çıksın ben aldım kullandım çok güzelmiş şu kadar yaktım veitodan kötü daha iyi diyen yok
  • haydi arkadaşla nerdesiniz kış gelmedimi daha airfel abyileri bile satma konusunda nazlı bu aleti acaba bir atne ellerinde pek alanda olmadı diyorlar reklam az kullanıcı az ne dersiniz
  • arkadaşlar airfelin üst güç grubu olan 2500 - 3000 watt lık serileri ayaklı kullanılamıyor mu? en fazla 1750 liğe kadar ayaklı yazmışlar diğerleri montajlanabilir yazmışlar. bilgi verebilen bir arkadaş olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doe7

arkadaşlar airfelin üst güç grubu olan 2500 - 3000 watt lık serileri ayaklı kullanılamıyor mu? en fazla 1750 liğe kadar ayaklı yazmışlar diğerleri montajlanabilir yazmışlar. bilgi verebilen bir arkadaş olursa sevinirim.

hayır hepsi kullanılabiliyor ayaklı.hatta ayaklarını o kadar kaliteli yapmışlarki hem çok sağlam hemde kablo toplama yeri bile var.
  • peki bu ESH-WR-2500 modeli için ayak bulan varmı?Bir süredir arıyorum ama bir türlü bulamadım.Bilgisi olan arkadaslar yardım edebilirmi lütfen???
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukay

peki bu ESH-WR-2500 modeli için ayak bulan varmı?Bir süredir arıyorum ama bir türlü bulamadım.Bilgisi olan arkadaslar yardım edebilirmi lütfen???

Şehir olarak nerdesiniz ordaki bayileri sitesinden ararsanız yardımcı olurlar bölgede ayaklar mevcut.
  • hala ufo çok satılıyor bu memlekette nerde kampanya tanıtım aralık 15 oldu bunlar aynı zamanda serinletiyorda nisandamı reklam olacak
  • AIRFEL normaldede tanıtım reklam çok fazla yapmaz zaten tabiki önemlidir ama sizin malınız kötü olduğunda istediğiniz kadar çarşaf çarşaf reklam yapın insanlar aracılığıyla zaten bitersiniz en iyi reklam alıcının birbirlerine yaptıkları reklamdır.
  • Ataklar geldi ,65 TL bayilerden temin edebilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: selcukay

peki bu ESH-WR-2500 modeli için ayak bulan varmı?Bir süredir arıyorum ama bir türlü bulamadım.Bilgisi olan arkadaslar yardım edebilirmi lütfen???
  • 65 Lira ayak icin paalı değil mi, UFO nunkiler 20-25 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

65 Lira ayak icin paalı değil mi, UFO nunkiler 20-25 tl

ayağın kendini gördüğünüzde farkı anlıcaksınız tamamen güvenliğe yönelik yapılmış onaylanmış kablo toplama yerine kadar herşey düşnülmüş.
  • Aynen aralarındaAlp dağları var.Birde geçenlerde Kipa da VİETO yu gördüm,evet karbon resistans ama tekli flaman ve işçilik berbart,termostat yok sadece uzaktan kumandalı,ayağı deseniz çocuk oyuncağı gibi,Flaman dışındakiler yaramaz,fiyatıda neredeyse Airfelle aynı.
    quote:

Orijinalden alıntı: eina

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

65 Lira ayak icin paalı değil mi, UFO nunkiler 20-25 tl

ayağın kendini gördüğünüzde farkı anlıcaksınız tamamen güvenliğe yönelik yapılmış onaylanmış kablo toplama yerine kadar herşey düşnülmüş.
  • Arkadaşlar ESH-WR 2500 watt airfel ısıtıcıyı geçen perşembe ümraniye tepeüstündeki airfel bayiisine siparişle getirttim. Ben duvara monte ettirmyeceğim için 2 m lik ayağıyla beraber satın aldım. Kullanım performansına gelince, odam 25 m2 genişliğinde ve dış yalıtımı iyi şekilde yapılmış bir konut. Cihazın ısıtma performansı gerçekten tatmin edici, hassas termostat sayesinde oda sıcaklığını sabit tutarak ihtiyaçlarımı fazlasıya gidermiş durumda. alacak arkadaşların tereddüt duymasına gerek yok. Ürünü tercih edip satın almış biri olarak tek eleştirim, satış organizasyonunu airfelin henüz oturtamamış olduğunu görmem. Yetkili bayiiler henüz ürün hakkında yeterli bilgiyle donatılmamışlar biraz bilgi sıkıntısı yaşanıyor ama ürün hakikaten başarılı bir mühendislik örneği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doe7 -- 21 Aralık 2009; 17:51:08 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 20m2 odam için WR-2000 + Ayak modelini dün Ümraniye Carrefour'dan akşam 20:30 civarı 288TL'ye satın aldım. Alırken ürünü tanıtabilecek, anlayan doğru düzgün kimse yoktu, kimse de sorularıma cevap veremedi, yinede daha önceden araştırdığım için aldım.

Eve geldik, bir de baktık ayakları ortada birleştiren, gri plastik parçayı vermemişler. Sabah tekrar gitmek zorunda kaldım, hiç zorluk çıkarmadan hemen teslim ettiler. Satın alacak arkadaşlar dikkat etsin, ürün 3 parçadan oluşuyor.

1- Isıtıcı
    2- Gri renkli poşet ambalajlı ayaklar
    3- Ayakları birleştiren plastik parça kutusu

İlk izlenimlerim şu şekilde:

* Evimde hassas sayılabilecek bir termometre kullanıyorum. Ürün termostatı çok hassas değil. Örneğin oda 19 derecedeyken, termostat 30 derecede falan kapatıyor. Bu fark derecenin bulunduğu yerle cihazın bulunduğu yer farkından olabilir, arada 4m mesafe var, ancak 11 derece fark çok büyük.

* Cihazı ayağa bağladığınız, hareketli yeşil plastik parça, dayanıklı bir plastik parça gibi durmuyor. Zamanla kırılma riski çok yüksek, ayak için 60TL alıyorlar, bu paraya bence çok daha dayanıklı, metal (çelik gibi) mukavvemeti daha yüksek bir şey yapabilirlerdi.

* Kablo kanalları güzel olmuş, böylelikle kabloları gizleyebiliyorsun, ortalıkta salınmıyor, hatta bana eksik verdikleri plastik kutu içerisine de kablo için ek gizleme bölümü yapmışlar, o da güzel olmuş.

* Hızlı ısınıyor, ve oda sıcaklığını çok çabuk etkiliyor, bu anlamda da çok hoşuma gitti.

* Tek 2000W rezistans yerine 2 x 1000W rezistans kullanıyor, bunları da ayrı ayrı çalıştırabiliyorsunuz, bu da güzel.

* Önümüzdeki haftalarda enerji sarfiyatını da test edip, (kaç Amper akım çektiğini, ne kadar güç harcadığını falan) ölçüp, buradan paylaşırım.

Kişisel görüşüm ürün fiyatı biraz pahalı, ayak dahil 150-180TL aralığında olmasını beklerdim, enerji sarfiyatını da ölçtükten sonra kesin tavsiyemi bildireceğim, ancak G.Antep'te üretiliyormuş, bu durum da hoşuma gitti, desteklemek lazım diye düşünüyorum.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adıuzunabdal -- 26 Ocak 2010; 18:44:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adıuzunabdal

* Önümüzdeki haftalarda enerji sarfiyatını da test edip, (kaç Amper akım çektiğini, ne kadar güç harcadığını falan) ölçüp, buradan paylaşırım.

Kişisel görüşüm ürün fiyatı biraz pahalı, ayak dahil 150-180TL aralığında olmasını beklerdim, enerji sarfiyatını da ölçtükten sonra kesin tavsiyemi bildireceğim, ancak G.Antep'te üretiliyormuş, bu durum da hoşuma gitti, desteklemek lazım diye düşünüyorum.

Saygılar,

Merakla bekliyor olacağım.
  • Bende merakla bekliyorum bu üründen almak isteyen birisi olarak ha bu arada sobanın ısıtma performansı nasıl yani yüksek ısı üretebiliyormu? ve kapandığı zaman oda hemen soğuyormu yoksa sıcaklığını koruyabiliyormu odanın bunla ilgili performansı nasıl sordum çünkü ufolar kapandığı zaman oda buz gibi oluyor anında o yüzden merak ettim.. termostatta komplemi kapanıyor yoksa yerine göre tek flament,iki flament nasıl yanıyor? açıklayabilirmisiniz

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Bende merakla bekliyorum bu üründen almak isteyen birisi olarak ha bu arada sobanın ısıtma performansı nasıl yani yüksek ısı üretebiliyormu? ve kapandığı zaman oda hemen soğuyormu yoksa sıcaklığını koruyabiliyormu odanın bunla ilgili performansı nasıl sordum çünkü ufolar kapandığı zaman oda buz gibi oluyor anında o yüzden merak ettim.. termostatta komplemi kapanıyor yoksa yerine göre tek flament,iki flament nasıl yanıyor? açıklayabilirmisiniz

Saygılar

Merhaba,

Önce kullandığım şartları yazayım;
    Evim birinci katta, alt katta bakkal dükkanı var, taban bu yüzden soğuk oluyor, üst kat da boş durum vahim yani :(
    Bina eski (en az 20 yıllık), pencereler eski ahşap doğrama, yalıtım da çok iyi değil, bina yalıtımı zaten yok
    Oda 22m2
    Kombi en düşük ayarda ve 24 saat çalışıyor.
    dışarısı 7-8 derece olduğunda WS-2000 çalışmadan, kombi çalışırken oda 14-15 derece oluyor.

Elimde her ikisinide EgeRate'den daha önce aldığım priz wattmetre bir de termometre var. http://www.egerate-store.com/Default.aspx?_Args=ProductImage,957,OdesisMc,1126,Language,TR - Termometre: TM-1011

Yaptığım ölçümler şu şekilde:

* Flamentlerin her ikisi de çalışıyor.
    * Cihaz termostatı 23 dereceye ayarlı, Oda sıcaklığı 20,5 derece (daha önceden burada bir dengesizlik olduğunu belirtmiştim, >25 dereceden sonra termostat ile oda derecesi arasındaki uçurum artıyor.)
    * Toplam Ölçüm Süresi: 1 Saat 25dk
    * Cihazın toplam çalışma süresi: 38dk 28sn (Oda sıcaklığı belli seviyeye geldikten sonra cihaz yaklaşık 4dk bekliyor, 3dk çalışıyor)

Max:1650W (flament ilk yanarken coşuyor ölçüm pik yapıyor)
    Min: 0W
    Anlık: 1480W

Toplam Harcanan: 0,822kW/h
    Elektrik faturası toplamı (her bişey dahil) / harcanan kw/h = 0,27 TL gibi çıkıyor
    Ben günde ortalama 12 saat çalıştırıyorum, 7,9 kW/h falan yapar = 2,15TL/gün
    Hesap bu şekilde....

Sorularınızın cevapları ise:

* Odayı çok iyi ısıtıyor diyebilirim, ve kapandığında da oda soğumuyor.
    UFO kullanan bir arkadaşımda kalmıştım ve orjinal UFO ile sabaha kadar donmuştuk :) Ondan çok daha kaliteli diyebilirim.

* Flementleri manuel olarak alt yansın, üst yansın yada ikisi yansın seçebiliyorsunuz, ancak termostata göre bu kararı cihaz kendisi veremiyor maalesef. Termostat sadece aç/kapa yapıyor.

* Bir de flementlerin arkasındaki ayna ısıdan dolayı genleşme yaşıyor, bu da hafif çıtırdılar şeklinde sesler yapabiliyor, normal karşılayabiliriz.

Umarım faydalı olabilmiştir, hesaplarda yanlış değildir de fatura geldiğinde kalp krizi geçirmem inşallah :)

• Peki yansıtıcı ayna ısıtıyı çok net verebiliyormu diyorum ve elektrik faturası gelsin ona göre tüketimlerini öğreniriz ama önemli olan önceki fatura değeri sonra şimdiki soba yaktığın faturaıy öğrenelim yeter ona göre karar verince seneye alırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Peki yansıtıcı ayna ısıtıyı çok net verebiliyormu diyorum ve elektrik faturası gelsin ona göre tüketimlerini öğreniriz ama önemli olan önceki fatura değeri sonra şimdiki soba yaktığın faturaıy öğrenelim yeter ona göre karar verince seneye alırım..

Öncelikle,

@adıuzunabdal, detaylı olarak bilgilendirmelerin için çok teşekkürler. Yalıtımı zayıf olan bir dairede cihazı kapattığında ne kadar süre oda soğumadan kalabiliyor ? Bir de 1 saati yaklaşık 1 kw olarak değerlendirmişsin ama kaç wattlık soba kullanıyorsun ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.