Şimdi Ara

YENİ* NAKED SYM WOLF SB250Nİ(Türkiyede) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
15.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biri naked, biri supersport ne alaka. İkisinin de alıcı kitlesi farklı. Supersportta alternatif daha çok 250cc sınıfında. Naked da çançinçon dışında düzgün, göze hitap eden ve fiyatı belli sınırlar içinde makina bulmak daha zor.
  • bu yaz (belki daha da önce) 9500-10000 aralığında fiyatlandırmayla suzuki inazuma geleceği konuşuluyor. o da 250cc naked ve tabii ki suzuki. motosiklet.net forumlarından inceleyebilirsiniz.
    sym wolf sb250ni çok güzel motor gibi görünüyor ama suzuki gibi bir rakip benzer bir fiyatla pazara gireceği için sadece bir süreliğine rakipsiz olduğunu bilelim.
  • Inazuma gelir umarım tabi ki. Seçeneğin çok olması müşterilerin faydasına. Ama 250cc öyle bir segment ki Hem TR de oluşan fiyat seviyesi nedeniyle hem de o fiyata 600cc alırım "ağbi" ciler nedeniyle gelecek denilen çoğu model yalan oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdülcanbaz

Inazuma gelir umarım tabi ki. Seçeneğin çok olması müşterilerin faydasına. Ama 250cc öyle bir segment ki Hem TR de oluşan fiyat seviyesi nedeniyle hem de o fiyata 600cc alırım "ağbi" ciler nedeniyle gelecek denilen çoğu model yalan oluyor.

inazuma gelirse bu fiyati hakeder cift silindir ayrica suzuki kalitesi ortada.. ama onuda bu fiyata vermezler iste.s
  • Zaten sıkıntı orada. Ya gelmiyor modeller (250cc de) ya da tuhaf ucube fiyatlarla. Yoksa inazuma suzuki kalitesiyle gerçekten şahane olur şu anki piyasada.
  • Inazuma modeli gelecek buyuk ihtimal ve bence kucuk cc naked sinifinda dengeler değişecek.hem fiyat hem kalite anlaminda.250 cc naked alacaklar beklesinler suzukiyi.
  • benzin fiyatları da 5 TL'ye yaklaşırken Türkiye koşulları için (bence) gayet yeterli 250cc motosikletler gitgide önem kazanacaktır.
    inşallah sym gibi inazuma ve benzeri motorlar bir an önce gelir de 250cc segmenti yerini bulur.
  • egzoz rezalet
  • Bu modeli almayı düşünüyorum, motorun tasarımı çok ilgimi çekti ama fiyatı için çok yüksek diyorlar. Kendimi enayi gibi de hissetmek istemiyorum caba bu fiyata gerçekten değer mi bu motosiklet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elestirmen

Bu modeli almayı düşünüyorum, motorun tasarımı çok ilgimi çekti ama fiyatı için çok yüksek diyorlar. Kendimi enayi gibi de hissetmek istemiyorum caba bu fiyata gerçekten değer mi bu motosiklet?

Eğer çok aceleniz yoksa Suzuki Inazuma'yı beklerseniz daha iyi olur.Çıplak 250'likler yeni yeni geliyor ülkemize.Hyosung Gt250 Comet vardı,bu geldi bir de Suzi gelecek; onun fiyatı 9 bin küsür.

Ayrıca yazılmıştır herhalde ancak bariz bir şekilde Suzuki GSR 600'den arak bir tipi var.SYM Çinlilerden iyidir de şu çalıntı dizayndan bir vazgeçselerdi daha iyi olacaktı.

• quote:

Bu modeli almayı düşünüyorum, motorun tasarımı çok ilgimi çekti ama fiyatı için çok yüksek diyorlar. Kendimi enayi gibi de hissetmek istemiyorum caba bu fiyata gerçekten değer mi bu motosiklet?

Suzuki Inazuma resmi sitesinde çok yakında diyor ve fiyat olarak da 9.845 TL demişler. Muhtemelen o gelince SYM de fiyatı 8-9 bin seviyesine çekmek zorunda kalır; yine de Inazuma alınır. SYM servisini Suzuki servisleri yapıyormuş ayrıca. SYM'in özellikle Scooter'ları kaliteli, dandik çin motorlarından hiç olmadı (Tayvan zaten) fakat Suzuki varken SYM de almam ben şahsen.

Edit: Görünüş olarak SYM daha sportif (Suzuki GSR'a benziyor) tek artısı da bu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zinedine_zidane -- 6 Mayıs 2012; 18:23:03 >
  • Suzuki inazuma evet o fiyata en mantıklısı o ama en iyi ihtimalle eylüle gelebileceğini söylüyorlar ki o zamana kadar beklemek soğuk bri memlekette yaşayan benim gibiler için hiç mantıklı değil kanımca.
  • Rakipleri çok ucuz bunun yanında.SYM Türk pazarında bunu peynir ekmek gibi satamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

quote:

Suzuki Inazuma resmi sitesinde çok yakında diyor ve fiyat olarak da 9.845 TL demişler. Muhtemelen o gelince SYM de fiyatı 8-9 bin seviyesine çekmek zorunda kalır; yine de Inazuma alınır. SYM servisini Suzuki servisleri yapıyormuş ayrıca. SYM'in özellikle Scooter'ları kaliteli, dandik çin motorlarından hiç olmadı (Tayvan zaten) fakat Suzuki varken SYM de almam ben şahsen.

Edit: Görünüş olarak SYM daha sportif (Suzuki GSR'a benziyor) tek artısı da bu bence.

Suzuki geleneksel marka sonuçta, her zaman tercih sebebidir.

• fiyat açıkça yüksek
  • Mesaj attım MOTORAN'a, indirim düşünüyor musun diye; büyük harflerle indirim olmayacak yazıp sonuna da ünlem çakmışlar, herhalde çok soran var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

Mesaj attım MOTORAN'a, indirim düşünüyor musun diye; büyük harflerle indirim olmayacak yazıp sonuna da ünlem çakmışlar, herhalde çok soran var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya Honda katilesi ile CBR 250 alınır hatta diyorsanız ki honda tek silindir, çift silindir Hyosung GT 250 R veya Kawasaki Ninja 250 alırsın!

Param olsa da ben alsammmmm...
  • Suzuki ile iletişime geçtim; Inazuma Ağustos sonunda sınırlı sayıda geliyor...
  • naked sınıfında düşünürsek eğer bu paraya ktm duke alırım buna verilmez o kadar para.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.