Şimdi Ara

YENİ* NAKED SYM WOLF SB250Nİ(Türkiyede) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
15.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok daha iyi , 4 silindirli ikinci el yamaha fazerlar r6lar alınabiliyorsa bunu sıfır almak büyük hata olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

O paraya öküz alırız .

Doğru. Angus endeksi bu civarlarda seyrediyor.
  • sym iyi bir marka ama , fiyat uçmuş o paraya fazer,cbf 600 tarzı motorlar alınabilir.
  • alınır ama 2005 model 50-70 bin km deki fazerdanmı daha iyi verim alınır, yoksa ilk km sini kendin yapacağın bu sym t2 den mi ?

acıkcası ben bu soruya net bi cevap veremiyorum...

bu arada 10 bine alınan fazer'lardan hertürlü verim alınır ama o fiyata r6 lar anca 99 2001 model var +100 bin km devirmiş, motor acılmış toplanmış vs. cöpler yani makina değil dert alırsın başına...

cbr 600 f alınabilir 10 bine cok cok temiz makinalarda düşüyo fakat teker yapmaktan, akrobasi yapmaktan yere düşmekten ciğeri bitik 600flerde kaynıyo piyasada, cok iyi araştırıp iyi bakıp alınması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi american_camaro -- 5 Aralık 2011; 13:28:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: american_camaro

Arkadaşlar fiyatın yüksek olması konusunda cok yanlış düşünüyosunuz.

Tabiki gider daha ucuza gt 250 r cbr 250 r alma şansımız var. Ama bu motoru alcak adam cbr a da gt r ada bakmaz.
    Farkındamısınız bilmiyorum ama biri racing biri naked. 125 CC 250 CC şu son 2 yıldır piyasa motor kaynıyo. ama hic düşük ss li naked yok. Şuanda piyasada tekler bence hitap ettiği kesme satabilirler mallarını.

Bu arada gt 250 naked' falan demeyin bana odun gibi turing-naked bi model o, bu street bike tarzı... arada cok fark var, yamaha xj6 tarzında yapılmış.

fiyat olarak piyasada bulunabilirlik bir etkendir
    ama bu "piyasada rakibinin az olması" böyle bir etiketi affettirmez

hyosung özellikle motosiklet konusunda sym den daha fazla kendini kanıtlamış bir markadır daha uygun fiyata rakibi var (gt250 naked)
    ki gt250 naked i görüntü itibariyle oldukça beğenen bir kitle de mevcut (benim gibi)

görüntü olarak diyorsan honda cbr 250 vardır tam olarak süpersport denmez oturuş pozisyonu ile vfr ye daha yakındır bu araçta
    hemde 1000 lira daha ucuza satılmakta

ayrıca 250cc lik street bike olmaz
    nasıl ki 250 125 cc lik supersportların tam supersport kabul edilmediği gibi bu da tam street bike olmaz

street bike dediğinin performansı üst seviyede olmalı supersportlara yakın performans verebilmeli street bike sağ şeritten süzüle süzüle gidilecek motor değildir yani o işler için cruiserlar var

ha birde kalite faktörü var

sym nin üretim standardı bir japon markası kadar yüksek değil asla
    buna rağmen fiyatının yüksek olması yanlış

• ya naked olayında hyosung gt250 comet var hondanın tvisteri ve bi motoru daha vardıda unuttum
    Ben bu motorun tutmayacağına ınanıyorum bu fiyata zor
    7000 tl olsa düşünülebilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

fiyat olarak piyasada bulunabilirlik bir etkendir
    ama bu "piyasada rakibinin az olması" böyle bir etiketi affettirmez

hyosung özellikle motosiklet konusunda sym den daha fazla kendini kanıtlamış bir markadır daha uygun fiyata rakibi var (gt250 naked)
    ki gt250 naked i görüntü itibariyle oldukça beğenen bir kitle de mevcut (benim gibi)

görüntü olarak diyorsan honda cbr 250 vardır tam olarak süpersport denmez oturuş pozisyonu ile vfr ye daha yakındır bu araçta
    hemde 1000 lira daha ucuza satılmakta

nasıl ki 250 125 cc lik supersportların tam supersport kabul edilmediği gibi bu da tam street bike olmaz

street bike dediğinin performansı üst seviyede olmalı supersportlara yakın performans verebilmeli street bike sağ şeritten süzüle süzüle gidilecek motor değildir yani o işler için cruiserlar var

ha birde kalite faktörü var

sym nin üretim standardı bir japon markası kadar yüksek değil asla
    buna rağmen fiyatının yüksek olması yanlış

Düşüncelerinize saygı duydum valla motor secimi yapmak zor iş, bi dünya secenek var önümüzde.
    Hyosung konusuna gelince ben gt 250 r sahibiyim, dünyada kendini kanıtlamış bi marka, türkiyedede büyük bi fan kitlesine sahip, ve bi o kadarda anti fan ları var nedense .

quote:

Burda söyledikleriniz sym nin bu modeli icin doğru olabilir, ama bu mantıkla gt 250 r icinde aynı şeyler gecerli olur, o yüzden mantık yanlış; gt 250 r istenen en geniş en ferah otobanlarda sol şeritten güle oynaya gider... herşeyiyle bence racing sınıfına dahil olcak bi motortur, bi ses olayı kötü o da ducatinin 900cc lik cift silindirli racinglerinde daha da beter...

• 6 bin tl hadi az zorlayalım 7 bin tl olsa fiyat iyi 6 bin tl olsa bu motor alır başını gider
  • fuara getirsinler bi bakalım ama 10bine 1kişi bile almaz
  • Güzel motor gerçekten ama fiyatı pahalı, bknz hevesin kursakta kalması.
  • Arkadaşlar şahsen plaka dahil 11000 TL verip SYM'nin bu modelini almış bulunmaktayım. Kısaca yüksek kalite standartlarına sahip bir ürün. Tamamen Suzuki'nin Japonya'da satışa sunduğu 250lik Inazuma modelinin birebir kopyasıdır. Vites göstergesi var ve sürüşü çok rahat bir motosiklet. Az yakıyor ve fiyatına değdiğini düşünüyorum. Fuarda da iyi satış yapacaklarını düşünüyorum. İlgilenenlere duyurulur. Fotoğrafını ekledim.

YENİ* NAKED SYM WOLF SB250Nİ(Türkiyede)
  • Arkadasim hayirli olsun yeni motorun.yakit, titreşim vites gecişleri,hizlanmasi hakkinda bilgiler verebilirmisin.
  • Yahu buna 10 milyar verene kadar adam gibi 4 silindir 2005-2006 cbr f alırım.İyice şaşırdılar Ön far ve ekran resmen Suzukiden çalmışlar Egzoz 150 lik çinli egzozu zaten Tek silindir

Yahu 26 beygir motoru tek silindir oymanın mantığı nedir onu anlamış değilim? 6 vites , su soğutmalı ... Küçücük radyatörü var 2 saat yolculuk yapsan Motor uçar gibi duruyor . Kesinlikle uzak durulmalı bence

Aman allahım Jantlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerlinDuvarındakiÇatlak -- 23 Şubat 2012; 16:11:18 >
  • O 2005-2006 cbr f in cacık modunda olma ihtimali oldukça yüksek tabi ki. 250cc için radyatörün ebat gayet yeterli. Çinli egzoz görmesek... Fiyatlar 250cc ve altı için düşecek diye beklerken neler oldu. Gerçi söylemiştim o düşüş tüketiciye adam gibi yansımaz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akward MoménT

Yahu buna 10 milyar verene kadar adam gibi 4 silindir 2005-2006 cbr f alırım.İyice şaşırdılar Ön far ve ekran resmen Suzukiden çalmışlar Egzoz 150 lik çinli egzozu zaten Tek silindir

Yahu 26 beygir motoru tek silindir oymanın mantığı nedir onu anlamış değilim? 6 vites , su soğutmalı ... Küçücük radyatörü var 2 saat yolculuk yapsan Motor uçar gibi duruyor . Kesinlikle uzak durulmalı bence

Aman allahım Jantlar

bu ne saçma bir yorumdur
    bende TEK SİLİNDİR cbr 125 var kontağı evinde aç istediğin yerde kapat
    ne şişme ne de uçma yapıyor
    2005-2006 cbr 600f alacağıma bunu alırım daha iyi
    herkes 600lük makinaya binecek diye bir kural yok
    ondan çalma bundan çalma
    her motor o zaman birilerinden birşeyler çalıyor o zaman
    26 beygir 140 km hız için yeterli ki daha yukarısını haz etmeyen insanlar için oldukça "yeterli"

dostum bu motoru merakla bekliyordum yorumlarını yazar mısın ? titreşim benzin durumu yol tutuşu v.s.

• Arkadaşlar öncelikle itiraf edeyim fiyat olarak daha hesaplı olması gereken bir motosiklet. Fiyatından olsa gerek yollarda da hiç denk gelmedim. Fakat bu haliyle de beklentilere çok rahat karşılık verebiliyor. Titreşim yok gibi birşey 120 km'ye kadar hissetmiyorsunuz bile. 0-100 km hızlanması 9 sn. civarı sürüyor. Yakıt cimrisi olduğu da söylenebilir. ortalama 3 lt / 100 km olarak sonuç veriyor.
  • dostum 120 km hız ile kaç bin devir çeviriyor ? son hızı ne alemde
    max 150'yi görür mü dersin ?
  • 8000 rpm / 120 km brooklynn son hız 160 görüyor. ikinci ele düşmesini beklemeni tavsiye ederim.
  • Motor mevsiminin gelmesi ile bir 250 lik almayı düşünüyorum. Bu motoru şekil olarak çok beğendim fuarda da detaylı inleme fırsatım oldu. Tabi bu konularda yeni olduğumdan sadece kağıt üzerindeki özellikleri ve görüntüsü ile değerlendiriyorum. 250 lik naked bulmak zor. Sahibi olan arkadaş daha önce kullandığı motorları da belirterek artı ve eksilerini sıralarsa çok faydalı olacaktır. Bu model ile cbr 250r fiyat olarak aşağı yukarı aynı olunca naked istesem de sorunsuzluk açısında insanın aklı kaymıyor değil.
  • hangi mantikla bu fiyati istiyorlar merak ediyorum bunlar kafayi yemis.s yuh artik diyorum ve kesinlikle almayn diyorum.. 9.500 e cbr250r satiyor honda.. sanirm sym kendini ducati saniyor .d
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.