Şimdi Ara

Yeni nesil 2021 Peugeot 308 resmen tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
6.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Phev model haricinde gt line versiyonuna kesinlikle 1.6 180hp motoru koyulmalıydı harika bi kombinasyon olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 18 Mart 2021; 16:58:4 >
  • Peugeot a ilk 2001 de J9 minibüs ile başladık. Sonra 8 yıl aradan sonra 2009 da tekrar Peugeot a döndük. Sonrasında 4 kere daha araç değiştirdik hepsi Peugeot oldu. Her seferinde Vw almadan göçmeyeyim diyorum ama araştırınca kendimi yine Peugeot a buluyorum. Vw bakıyorum Highline paket donanima bakıyorsun bu bildiğin Active olmuş 😁 Tekrardan ayaklarım Peugeot a yöneliyor ister istemez. Fakat bu son yıllarda çıkardığı araçların hiç biri Vw bakmaya gerek duydurtmuyor. 2016 kasa 3008 den sonra 308 i dört gözle bekliyor merak ediyordum neden hala yenilenmedi diyordum sonunda geldi ve canavar gibi olmuş. İşte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık. 308 😍 308

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunun yerine golfü seçen statükocudur!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 yılında bu kadar teknolojik olan C sınıfı bir araca manuel şanzıman eklemek nedir arkadaş... En kısa sürede ABD'deki gibi manuellerin yok olduğunu görürüz umarım. Hadi eskiden daha fazla yakıyordu filan, artık otomatikler daha az yakıyor...

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Şuan peugeot un kullandığı motor ve şanzımana da derim. sadece tasarım değil yani. mesela tam otomatik eat8 şanzımanın çift kavramalı dsg ye göre elinde patlama ihtimali düşük.
  • Dedi dünyanın en iyi arabası vosvos sanan adam...
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun sırf bu kıyaslama yüzünden dünyanın en iyi arabası vosvos zannediyor bazı funlar. Premium arabaya biniyorum zannediyor. Eski devir bitti referans alınacak araba marka model arttı.
  • Süper olmuş 🤩 Boyu uzamış, çok karizma duruyor. Enden de genişlemiş.
    Şu an piyasadaki en iyi tasarım, iç tasarımda zaten 1 numaralar bence . Zevkle binilir. Eat8 harika bir şanzıman, motor da süper kombinasyon, valla içim gitti şu an 😳
    Bayilere gelse de hemen incelesek😎
    Peugeot pazarın yükselen yıldızı, ezbere gözü kapalı fanboy olanlara bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni 308 iddialı gerçekten görüldüğü gibi gelirse ülkemize baya can yakar golf un motor seçeneği çok olmayacak eksi yönünden 308 2021 sonu gelirse avantaj sağladığını düşünüyorum.

• Tasarım olan C hatchback'ler içinde şu an için en iyisi diyebiliriz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hacı yeşilinden başka renk bulamamışlar mı

• İç dış tasarım çok iyi onu geçtim motor şanzıman süper her yönüyle hala golf molf deniyor bu araç bence içinden geçer tasarım olsun motor şanzıman olsun her açıdan.

• Çocukken dikiş makinesinden direksiyon falan yapardık. Heh aynı ona benziyor iç göğüs kısmı. O direksiyonla gösterge arasında ki mesafede sofra ser yemek ye :D bu ne çirkin tasarımdır ya.

• Peugeot son yıllar da olduğu gibi yine çalımını attı diğer c segment model rakiplerini abluka altına almayı başardı tasarım konusunda yön verici bir duruş sergilemeye devam ediyor bir gelsin bakalım 300K barajından sahip olabilecek miyiz.

• PSA grubun son yıllarda yaptığı en kötü tasarım olmuş. Peugeot 208 kat kat daha güzel görünüyor. Neden aynı çizgiyi genişleterek 308'e uygulamak yerine fazlasıyla özelleştirmeye gitmişler anlamış değilim. Onu da becerememişler, ucube bir görüntü oluşmuş. Hatlar birbirinden bağımsız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.