Şimdi Ara

Yeni nesil Audi A8 tamamen elektrikli olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni nesil Audi A8 tamamen elektrikli olabilir

Alman otomobil devi Audi kısa süre önce bir açıklama yaparak tüm dikkatini SUV ve elektrikli araçlara odaklayacağını duyurdu. Şirket ayrıca ikonik TT modelinin üretimini de sonlandırma kararı aldı. Audi yıllık genel toplantısında, yakın gelecekte tamamen elektrikli bir A8 gelebileceğinin sinyalini verdi.

Ayrıca Bkz.Yeni nesil Opel Corsa'nın elektrikli versiyonu tanıtıldı: Karşınızda Corsa-e
    Audi AG Yönetim Kurulu Başkanı Bram Schot, konuyla ilgili açıklamasında "Audi A8'in yeni nesli tamamen elektrikli olabilir. Buna henüz karar verilmedi, ancak bunu hayal edebiliyorum" dedi. Deneyimli yönetici sözlerini daha iddialı açıklamalarla sürdürdü "A8 için tamamen yeni bir konsept ile üst sınıfta devrim yapmayı düşünüyoruz."

Yeni nesil Audi A8 tamamen elektrikli olabilir

Audi R8'in yerine elektrikli süper otomobil geliyor

Audi, yeni nesil A8 ile ilgili konuşmaya başlasa da otomobille tanışmak için bir süre daha beklememiz gerekecek. Zira mevcut A8, 2018'de piyasaya sürüldü. Alman marka sadece elektrikli A8 ile sınırlı kalmayacak gibi görünüyor.

Audi R8'in yerine elektrikli bir süper otomobil gelebilir. Ayrıca şirket üretimi sonlandırılan TT'nin yerini yeni bir elektrikli araçla dolduracak.

• Bu elektrikli araba işini abarttılar iğrenç abi ya fişi tak bekle ki dolsun

• Allah rahmet eylesin otomobil endüstrisine.

V10 motorun canlı canlı sesini duymak bila nasip olamadan tarihten silinecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyunsayar

Bu elektrikli araba işini abarttılar iğrenç abi ya fişi tak bekle ki dolsun

Telefonu takmıyor musun? Şaka bir yana,adaptasyon biraz zaman alabilir ama asla iğrenç değil. Ben bir yıldır 25000 km yol yaptım hergun şarj ederek. Zor değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ne anladım şimdi bu işten? Bir biz satın alamadık şöyle güzel şeyleri. Herkes uçtu gitti.

Daha kendi makam otomobilini yapamamak nedir ya.

• Daha iyi olacak daha lüks olacak (ses vites geçişi vs) daha otonom ve güvenli olacak (zamanla).

Devrim geldi herkes bunun farkında.

• Ön ızgarayı büyütmekten başka bir gelişme gösteremeyen vizyonsuz bmw ders alır diyeceğim de hiç sanmıyorum

• Asıl benzin istasyonuna girip litresi 7,07/6,44 tl den full depo (50 lt) 353.5 veya 322 tl ye yakıt alıp üstüne Yakıt istasyonundaki iğrenç petrol kokusunu ciğere çekmek iğrenç BMW i3 aracımı (uzun menzil) ücretsiz hızlı şarj etmek ve yanıcı iğrenç yakıt kokusu almamakta cabası ;)

• umarım olmaz yazık edersiniz
  • Birde L serisini elektirikli yaptılar mı deymeyin bizim siyasilerin keyfine, hem bakın elektirikli araca binip tasarruf ediyoruzda derler. Keşke samsun valisi azcık bekleseydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.