Şimdi Ara

Yeni nesil BMW fiyatları açıklandı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 520i ile 520d'nin Almanya fiyatları birbirine eşit. Acaba business ile comfort paket arasında 10 bin euro'luk ne fark var merak ettim.
  • Ne yani? Manuel vites 3 serisinde yokmu?
  • ÖTV sağolsun 750li High End 275.000 € olmuş 760li gelse demek ki şöyle bir rahat 350.000 € olur herhalde daha geçen hafta fiyatlarına bakmıştım BMW'nin. 650i Xdrive Coupe 167.000 €'ydu şimdi 208.000 olmuş 520d 85.000 € satışlarında düşme olmaz bu artışla. 76.000 €'ya 520i var oda iyi bir şeçenek olabilir. ve X6 tam 163.000 € olmuş.
  • bmw 1 serisinin fiyatlarında değişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoxxx

BMW 750Li xDrive - High End Sedan Otomatik 4395 8 / 4 407 275.429 709.864

Bu arada o 3.16 ları geçen senenin başında 60-65 000 tl arası veriyorlardı en az 25000 tl zam gelmiş vay be :)

Bir araca 710.000 Türk Lirası vermek vay canına. Yazık, günah. BORUSAN güzel bir GÜNCELLEME yapmış.Tebrikler
  • Artık tek umudumuz, F30 318i 170 hp.

Yalnız bazı modellerin fiyatları beklediğim kadar uçuk değil. Mercedes'lere kıyasla fiyat avantajı sağlamışlar hatta.

Örneğin,

E 250 CDI 4MATIC 204 hp = €118.000

BMW 525d Xdrive 218 hp = €91.000

ÖTV ''güncellemesi'', Mercedes'leri E sınıfında bitirdi bence. Dizellerinin 2.2 lt olması %130 ÖTV oranına denk geliyor.
  • BMW ekim ayında 320d'de ÖTV'yi yansıtmayacaktı diye hatırlıyordum...bir de bayiledki satış görevlilerinden yeni kasa 320d fiyatı öngörüsü alan var mı acaba?
  • Yuh ya fiyatlara bak , soygundan başka bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

BMW ekim ayında 320d'de ÖTV'yi yansıtmayacaktı diye hatırlıyordum...bir de bayiledki satış görevlilerinden yeni kasa 320d fiyatı öngörüsü alan var mı acaba?

o olay snairim eski kasalar icin gecerli
  • e segmentinde bmw, d segmentinde mercedes avantajlarını arttırdılar.
  • Bu fiyatlar ÖTV yansıtılmamış sekli ise eyvahki ne eyvah.

Yahu 90-95.000 liraya 320D alınıyordu şimdi baz donanım 130.000tl olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi Kameraya El Sallıcaz.? | (Devam et BORUsan devam et.Bu zamlarla ve £'da uyguladığın kurla devam et)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big34 -- 22 Ekim 2011; 2:26:33 >
  • 1.16i fiyatları bence çok uygun çok hoş bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Bu fiyatlar ÖTV yansıtılmamış sekli ise eyvahki ne eyvah.

Yahu 90-95.000 liraya 320D alınıyordu şimdi baz donanım 130.000tl olmuş

Niye okuma huyu yok insanlarda anlamıyorum.
    Adam listenin başına yazmış,bir zahmet okuyuverin.
  • Yahu sanki hergün gidip bakkaldan 100 bine 320d alıyorduk.Fiyatlar istediği kadar artsın alacak gene alır.

Millette ne para var, fakirleşen biziz.
  • Ekonomi durgunluğa girecek, seneye ÖTV indirimi olur merak etmeyin, rahat olun

Talep olmazsa fiyatlar düşer ekonominin altın kuralı, talep artarsa fiyatlar yükselir, ilk etapta talep fiyat artışı olmasına rağmen çok hafif artar, sonra talep sabit kalır, fiyat artışına devam edilirse, talep düşmeye başlar , o peak noktasına ulaştık işte. Talep artışı durdu, şimdi talep düşmeye başladı. Fiyatlar geriye gidecek...

Ekonomideki durgunlukla fiyatlar daha geriye gidecek, bu sefer azalan arz, üretimi azaltacak, bu sefer de , otomotiv sektörünün etkilediği 50 yan sektör var, onlar etkilenecek, onlarla beraber ekonomi daha durgunlaşacak, dipte bir nokta görülecek, o noktada devlet müdahale edecek ve ÖTV düşecek nihoahahahaha

İşte o noktada ben yine bir tane sıfır araba alacağım 2009 da olduğu gibi

Arkadaşlar Türkiye hep LOOP lar içinde sonsuz döngü...

Ekonomi de böylee, terör de böyle, hep döngü içindeyiz, o kalıpları hiçbirzaman kıramayız.

Vergisini ödemeyen adam illa bekleyince vergi affı olacağını bilir, DÖNGÜ dür çünkü bu...

• Bu arada dipnot:

BMW ye binmeyin kardeşim OPELE binin..

Yeni Opel Astra > BMW 1

İnsignia > Eski kasa BMW 3

Demekki neymiş, Opel BMW den iyiymiş.

Hem de ucuz...

Başbakanımızı dinleyin...

Gerçi o Opel sevmiyor, Doğuş grubu araçlarını daha çok sever...

VW ye binin... Polo> Opel İnsignia... İkisi de aynı para neticede ama Polo şehir içinde her yere giriyor hem kapılarını sert kapatsan da bişi olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 22 Ekim 2011; 10:05:30 >
  • Fiyatlar ÖTV zamlı fiyatlar sanırım. X3 xDrive20d - Premium 10.000 Euro zam yemiş mesela. Bayiilerden fiyat almak lazım.
  • ben bunları 5 ay sonra göricem..
    sürüm sürüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Fiyatlar ÖTV zamlı fiyatlar sanırım. X3 xDrive20d - Premium 10.000 Euro zam yemiş mesela. Bayiilerden fiyat almak lazım.

Sen de mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.