Şimdi Ara

Yeni Nesil Ekran Kartlı Laptoplar Beklenmeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI NB GE72 6QF(Apache Pro)-017TR i7-6700HQ 8GB DDR4 GTX970M GDDR5 3GB 128GB SSD+1TB 7200RPM 17,3 FHD DVD W10SH Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
    Model laptop almayı düşünüyorum. Yakında yeni nesil laptop ekran kartlarıda geliyor yani 5milyar cıvarı bir para veripte ortada kalmak istemiyorum sizce beklemeli miyim? Bu laptop beni yarı yolda bırakır mı?

• Beklemelisin ama fiyat farkı da koyabileceklerini unutma. Beklemene kesinlikle değecek ama. Daha az ısınan daha performanslı kartlar olacak mobil için büyük nimet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an almayı düşündüğün laptopun ekran kartı GTX970M ve fiyatı 5.000 tl civarında. Yeni nesil ekran kartlarını bekleyip biraz daha performans alırsın ama fiyatı da bütçeni aşacaktır. En temizi beğendiğin bu modeli alıp keyfine bakmak. Hiç bir zaman seni yarı yolda bırakmaz.
  • Benim düşüncem beklemenden yana çünkü senin beklemenle bu bilgisayarlar tarihe karışmayacak aksine yeni ekran akrtlı notebooklar çıkınca bunların fiyatı düşücek bence ister bunu alırsın ister belki aynı fiyata yeni ekran kartlı olanını alırsın :D
  • şimdiki 980mli modeller bile 6milyardan başlarken yeni ekran kartlı modellerın fıyatını düşünemiyorum bile :D beklersem kazanıcagım tek şey ya aynı fiyata 980mlı bır model almak olur yada bu modelı daha ucuz bir fiyata anladıgım budur yanlışım varmı :D
  • Sha11 S kullanıcısına yanıt
    Beklersen; yeni nesil ekran kartıyla ortalama %15 gibi daha fazla frame sayısı edersin. Ama bugün GTX970 ekran kartlı bir model alabilirken, yarın yeni nesil modellere paran yetmeyecektir. Yada %15'i unutup direkt GTX980'li bir model bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.