2021 de kalmış bir proje şu anda aktif olarak ortada bir şey varsa gösterde düşmanlar çatlasın kanka < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni nesil FIRTINA obüsünün şanzımanı için ABD’li firma ile anlaşıldı (2. sayfa)

-
-
Tüm bu motor projeleri içerisinde zırhlı araç motoru Tuna ile vuranlar üretilemeye başladı diğerlerinin de tahmini envanter tarihleri verildi. Sadece çatlamıyorsunuz aynı zamanda çaresizlikten milli güvenliğe saldırmaktan azdınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Aldatılan olmayacağız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yap işlet devret projelerinde cebimizden bir kuruş çıkmayacak demişlerdi hatırlatırım
Tüsiad ın gerçekleri yüzünüze vurması nasıl koyduysa her yerde konuşuyorsunuz. Zamanı gelince kuyruğu kıstırıp kaçacak olan sizler utanmadan birde Fetö yeni temizlendi diyorsunuz. Övgüler yığan ne olursan ol gel diyelen şu an AKP rozetleriyle mecliste ve Fetö temizlendi öyle mi.
-
2016da fetö tarafından suikast yapılmaya çalışılan Reis mi fetöcü? Fetöcü arıyorsan kendi oy verdiğin partilere bakabilirsin. Kim fetö nedeniyle devletten atıldiysa soluğu sizin partilerinizde aldi. Siz de ajan olduklarını bile bile kabul ettiniz. Bir de tehdit ediyorsun. Harp falan çıksa en başta senin o yalakalık yaptığın tüsiadçilar tüyecek. Sizin devriniz bitti artik. Bundan sonra ülkeyi milleti abdye israile peşkeş çekemeyeceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 14 Şubat 2025; 11:49:27 >
Gerçekten siz nasıl yaşıyorsunuz gözünüzün gördüğüne bile inanmıyorsunuz . Dostum trump İsrail ticareti devam ederken bunları söylemende komik olmuş. Gerçekten Ülkenin geldiği halden memnunsanız daha da birşey söylemeye gerek yok vakit harcamaya değmezsin kendi hayal dünyan da yaşamaya devam et.
-
Hangi cümle tehdit yazar mısın. Ne yapmaya çalıştığında belli de neyse. Gerçekten psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Benim oy verdiğim partiyi de bilmeden konuşma istersen zaten sorununuz bu ben oy verdiğim parti bir hata yapıyorsa eleştiririm düzeltmiyorsa vermem ama size göre biat mantıktan önde, yani yalakalığı yapan kim biraz düşün. Ne diyelim Allah akıl fikir versin. Birde araştır bakalım devlet malını kendisi için kullananlara İslamiyet te ne diyorlarmış.
-
Dayi vakit harcamaya değmez diyip üstüste mesaj atıp ağlaman komik. Seni ikna etmek gibi borcum yok. Git tusiaddaki amcalarına anlat bunları. Benim senin gibilerle bir derdim olmaz çünkü kaale almıyorum. Ne yazdığın umrumda bile değil başka bir cevap vermeyeceğim
Arkadaşlar,en hayati konuda bile anlaşamıyoruz.Bugün %80 olur yarın 90 20yıl evvel %15 civarıydı yerlilik.Bu sistemleri yapmaak kolay değil,öyle olsa herkes yapar.Zaman emek,ve sabır ister.20Yıl önce özel sektörün tabanca bile yapmadı Türkiye'de yasaktı ama Amerika silah sanayiini özel sektör taşıyor.Biraz sabır,kimin yaptığının önemi yok önemli olan yapılmasıdır kanaatimce.Bakı bir olay anlatayım.Cımhurbaşkanı anlattı.Amerikadan korumalar için 150adet tabanca istemişler ama Amerika vermemiş.Şu an yerli tabancalar Amerika'ya ihraç ediliyor.Bunun neresi kötü.
-
Şanzıman ını da yapmayı beceremeyip, kendisine her konuda muhtaç olmak zorunda kaldığımız ABD sevgisi neden. Bizim sanayimiz bu kadar mı aciz. Gerçi ülkede tarımda bile dış mihraklar a muhtaç durumdayız. Pirinç, patates, fıstık, çekirdek gibi kuruyemişler daha neler neler tabiki birileri dışarıdan satın alacak birileri gemilele nakliyesini yapacak millet umrunda mı kansız fırsatçılar dan
-
Dizel jeneratörle batarya şarj edip sonra elektrikli motor çalıştırırken uğrayacağın verim kaybını hesaba kattınız mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çin’liler bu şekildeki arabalardan %40 dizel verim elde etmeyi başardıklarını iddia ediyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapılan şanzıman yüzlerce parçadan oluşur.büyük kısmı ABD dışında yapılır.bu na da abd mali diyoruz.f-35 yüzlerce parçası nı yaptık hayret bir tanım ABD malı oldu.Enteresan aşağılık kompleksi.....
-
Patenti kimde arkadaşım.
Patent sahibi kimse onundur ürün. istersen hepsini sen üret, patent başkasının ise ürünün sahibi o.
Bomboş bir yorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X