|
Yeni nesil FORD FİESTA (ANA KONU) (17. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Yolun durumuna be araç içindeki yüke göre değişiyor. Benzinlide yüksüz sabit hızla 2.5 ları 3.1 leri 4 lt altını rahat görüyorum. Basınca tabi iyi yakıyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2017 son kasa trend aracım satılıktır.82bin km. 136bin TL. Dm üzerinden yazabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 gün önce style paket otomatik fiesta aldım. Çok tereddüt etmiştim ama şimdi fiesta almakla doğru karar vermişim diyorum.
Donanım olarak evet çok fakir kalmış diyebiliriz ancak kalite, fiyat ve kullanım keyfi pişman ettirmedi beni. En azından şimdilik.
Vites geçişleri asla hissedilmiyor. Oturduğum semtin bayırlarında 170nm tork mutlu ediyor.
Daha öncede 2016 da sıfır Fiesta trend x almıştım. Araçta pedal aydınlatma yoktu ancak tesisatı vardı. 2 TL ye ampül alıp taktım, pedal aydınlatma oldu. Adamlar tesisatı çekmiş ama düşük paket olduğu için ampülü takmamış :)
Sis farıda aynı şekilde.
2020 modelde de benzer durumlar varımdır acaba?
Hayırlı olsun. Spor sürüş modu gayet başarılıdır. Style ile birlikte Trend X'e göre donanım artırıldı. Sadece jant boyutu 1 boy küçüldü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke renkli cam ve hız sabitleyici de koysalarmış
Renkli cam koymamışlar mı? Trend X pakette vardı oysa. Hız sabitleyici olmaması bir eksiklik. Uzun yolda gerekli bir donanım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
yukarıda belirttiğim gibi araç trent paketten titanyuma yükselttim Kadraj gösterge paneli 1.0 benzini ekranı dizel yazılımı ekleyip otomatik lambalarını kapattık birçok yazılım ayarları eklemeleri yapıldı, yakıt tüketimi 120bin e geldim usturuplu kullanırsam hala 3.1 3.4 kullanıyoum.
-
Hocam merhaba size öm gönderdim, geçen ay 2019 1.0 titanyum x otm araç aldım hız sabitleme taktırmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
saygılar
-
merhaba arkadaşlar 2020 fiesta style 1.0 otm alma arefesindeyim ,daha önce fabia kullanıyordum.fordun kalitesi ve şanzımanıyla ilgili bilgi alabilir miyim ,ciddi kronik sorunu var mı bu modelde ?
-
bana servis 180 binde gel dedi dogru motor yagini kullandiysan 10 bin km de sorun olucagini zannetmem
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X